Manžel sportovec

152
13.1.15 13:08

Manžel sportovec

Ahoj Holky, potřebuju slyšet Váš názor. Mám manžela, už 22 let a je to obrovský sportovec…fakt až maniak :cert: Když jeden den nesportuje, je protivnej, nic s ním není…úplně cítím, jak to s ním „šije“.Jak vypadá jeho běžný týden…pondělí fotbal 2 hodiny, úterý běžky nebo kolo celé odpoledne, středa běhání hodina, čtvrtek fotbal hodina, pátek plavání hodina a půl…sobota buď běžky, nebo kolo…neděle odpočívá, nebo se jde „proběhnout“, na to jsem doslova alergická…tak…a já bych ho nejradši zabila!!! nemáme malé děti, klukům je 19 a 21 let…ale štve mě to!!! Vadilo by vám to? Moc děkuji za názory…a taky by mě zajímaly názory mužské části…Já bych chtěla, aby byl se mnou třeba jen tak doma…tak to není vůbec schopen pochopit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1806
13.1.15 13:09

Když vidím u našich, jak jsou celý den spolu a lezou si na nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
13.1.15 13:12

Naopak. Byla bych ráda. Má koníčka a ještě musí mít aspoň hezkou figuru. Zkus si představit chlapa co sedne s pivem v ruce před telku, vyvalí pupek a škrábe se v rozkroku! Zlatý tvůj sporotvec, ne?
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.1.15 13:13

@Pepinek007 a ty nesportuješ?
A řekla bych že za 22 let se už dá zvyknout, néééé? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
13.1.15 13:18

Po 22 letech? Ne, neštvalo… :mrgreen: Ať si běhá a jezdí na kole…
BTW Kdyby se ti 22 let válel na gauči, to bys byla spokojenější? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
13.1.15 13:20

@Pepinek007 jee a nechces si ho vymenit s tim mym?? samozrejme blba sranda, toho svyho bych nedala, ikdyz je muj opak co se sportu tyka. Ja sportuju 6× tydne a presne, jak bych nesla, tak jsem nervni a neprijemna. Proste sport miluju a nemuzu bez nej byt, ani v tehotenstvi jsem si to neodpustila a krom soboty jsem cvicila denne. A vyplatilo se mi to, porod trval hodinu. Proc nesportujes s nim, kord kdyz mate velke deti a nemusite resit hlidani? Treba vylety na kole nebo tak by ti vadilo? Ja bych skalala stestim kdyby muj manzel se mnou chodil cvicit, ale mame male dite a do toho jeho to nebavi.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
13.1.15 13:21

Ne, já to mám taky tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
13.1.15 13:21

A nemáte nějaký sport, co baví oba? Štvalo by mě to s malými dětmi, ale když už máte děti velké snažila bych se zapojit a jít s ním třeba plavat. Jinak já řeším opačný problém, před narozením dcery manžel sportovní fanatik, pak úraz, porod a od té doby ho musím vyhánět ať jde třeba na kolo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
13.1.15 13:24

Ahoj, mam doma podobny exemplar - squash, kolo, beh, orientak - a k tomu male deti. Nekdy silim, hlavne o vikendu, ale uz jsem si nejak zvykla (jsme spolu 10 let). Drive jsme sportovali hodne oba, co jsou deti, tak uz ne. Pokud nejsem tehotna a da se to skloubit s detmi tak se k nemu pridavam… Porad si rikam, ze je to lepsi nez aby sedel doma u TV a prejidal se a nebo chodil do hospody :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512

Ten můj chodí 4× týdně do posilovny. Klidně by mohl i častěji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Pepinek007 dělá to tak pořád? proč Ti to najednou vadí? můj chlap je to samé, ovšem já asi taky.. takže si nemáme co vyčítat. Neumim si představit sedět na zadku a nudit se :think: mmchdm, můj hraje i závodně, když netrénuje, nebo necvičí, má pro změnu zápasy, když skončí sezóna, mají zápasy poměrovací mezi sebou atd.. nekončící maraton.. hrají i 25. 12, vánoční turnaj atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
13.1.15 13:32

@Pepinek007, tak po dvaadvaceti letech už asi možná ani ne.
Je pravda, že že si to nedokážu představit, protože my se snažíme svůj volný čas trávit spolu. Teda ne vždycky a ne pořád :lol:. To by bylo „na mašli“. :P

Každého baví něco jiného a když já nemám náladu nebo čas (máme malé děti) na náš společný koníček a muž je maniak - tak ať jde sám.

Ale u vás je to zřejmě extrém - nejspíš spolu netrávíte vůbec volný čas? Nevím, Asi by mi to občas bylo líto, že nemáme společné zájmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
13.1.15 13:34
@Pepinek007 píše:
Ahoj Holky, potřebuju slyšet Váš názor. Mám manžela, už 22 let a je to obrovský sportovec…

No a představ si, že on by třeba rád, abys šla někdy běhat s ním, nebo na kolo, třeba ti to i kdysi nabízel, ale ty si pecivál a prostě s ním nejdeš, ale on se kvůli tobě svých koníčku vzdávat nebude. Proč by taky měl. Pohyb je zdravej.

Za 1. fyzickou aktivitou se ti vyplavují endorfiny = seš v pohodě, máš super náladu. Lidi co sportujou a zvyknou si se hýbat jsou trochu zavisláci, prostě ten pohyb potřebují. Já sportuju od mala a když jsem měla období, kdy jsem nemohla, byla jsme na pěst.

No a za 2. Nechápu proč s ním někdy nejdeš (nebo z toho co píšeš to tak vyznívá), i když trénuje tak moc, tak přece je někdy doma a jen s tebou sedí u telky ne? Třeba i ta neděle, když opočívá. Jeden celej den máte pro sebe.. To je až až u pracujících párů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
13.1.15 13:37

Holky děkuju moc za všechny reakce, děkuju!!! Takže jen pro upřesnění, my spolu pracujeme, máme firmu, kde sedíme celý den naproti sobě…takže volný čas se snažíme trávit spíš každý zvlášť. Dokud byli kluci malinký, tak takhle nesportoval intenzivně. Trávili jsme volný čas celá rodina, výlety, kola, hory, lyže…To až když kluci už s námi netráví volný čas, tak se jakože vrací ke všem svým oblíbeným sportům. My spolu chodíme občas běhat, o víkendech občas na kolo, běžky…ale spíš je s partou kamarádů…a mně to nezačalo vadit až teď, mně to vadilo vždycky…ale teď se to nějak vystupňovalo…nevím proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
13.1.15 13:39
@divine_d píše:
No a představ si, že on by třeba rád, abys šla někdy běhat s ním, nebo na kolo, třeba ti to i kdysi nabízel, ale ty si pecivál a prostě s ním nejdeš, ale on se kvůli tobě svých koníčku vzdávat nebude. Proč by taky měl. Pohyb je zdravej.

Za 1. fyzickou aktivitou se ti vyplavují endorfiny = seš v pohodě, máš super náladu. Lidi co sportujou a zvyknou si se hýbat jsou trochu zavisláci, prostě ten pohyb potřebují. Já sportuju od mala a když jsem měla období, kdy jsem nemohla, byla jsme na pěst.

No a za 2. Nechápu proč s ním někdy nejdeš (nebo z toho co píšeš to tak vyznívá), i když trénuje tak moc, tak přece je někdy doma a jen s tebou sedí u telky ne? Třeba i ta neděle, když opočívá. Jeden celej den máte pro sebe.. To je až až u pracujících párů.

Já chodím běhat, cvičit, do posilovny…ale nechodíme spolu pravidelně…jen občas běhat a na kolo a na běžky…ale mám pocit, že je rád s kamarádama a mezi ně se nechci montovat…On mi říká, ať jdu s nima, ale…to nejde, to bych jim nestačila… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí