Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pepinek007 Při sportu se v těle uvolňují endorfiny, neboli také hormony štěstí, proto je tak nervózní, je na ně zvyklý…
…jo a to ještě doma denně cvičí na břicho…denně…je to normální??? Já teda taky, ale jsem ženská…není divnej? ![]()
@Pepinek007 píše: …a mně to nezačalo vadit až teď, mně to vadilo vždycky…ale teď se to nějak vystupňovalo…nevím proč…Čím člověka manželka nejvíc na.ere po 30 letech manželství?
@Pedro 00 píše: Čím člověka manželka nejvíc na.ere po 30 letech manželství?
Každým slovem!
(Bez urážky, může platit i naopak)
Muj sedi cely den na prdeli, jak v praci, tak potom doma u pocitace, absolutne nehrozi jakykoliv pohyb. Zato bramburky, sladkosti… Vazi 120 kilo a je mu to fuk, bude mit klidne 150, ale nepohne se ani za nic ![]()
Nevadilo, ja by som sa pridala
nemas k tomu vztah? My sportujeme obaja. Ja sice manzelovi zdaleka nestacim, teraz ani nemozem, som tehula, ale necham ho ist aj sameho, aby vypustil paru. Samozrejme kazdy den bez Teba je dost vela. Nejaky kompromis by sa nenasiel? Napr. 3 dni do tyzdna sam, raz - dvakrat sa pridas a jeden - dva dni sa budete venovat niecomu inemu?
@Pepinek007
Aha, ttj. No tak když ti řiká ať jdeš s nima, tak někdy di. Pr´d na ot, že jim nestačíš. Hlavní je, že tě tam chce ![]()
@Anonymní píše:
Muj sedi cely den na prdeli, jak v praci, tak potom doma u pocitace, absolutne nehrozi jakykoliv pohyb. Zato bramburky, sladkosti… Vazi 120 kilo a je mu to fuk, bude mit klidne 150, ale nepohne se ani za nic
Tak to je fakt, že by mi asi vadilo taky…tak já asi nevím, co chci… ![]()
@Pepinek007
Mám manžela 15 let. Za tu dobu skoro 35 kg přibral. Jeho nejoblíbenější sport je gaučink, a přes léto asi 5× vytáhl kolo. Já sportuji, cvičím doma, jezdím na kole nebo běhám. Byla bych ráda, kdyby to absolvoval se mnou, ale on o tom pořád jen mluví a nic z toho.
Takže raději bych chlapa, který každý den sportuje (endorfiny jsou prevít, je to hormon štěstí, takže když nemá pohyb, chybí mu
). Znám to od sebe. Člověk si na pohyb zvykne během pár týdnů a potom bez něj nemůže fungovat
.
Buď ráda, že máte velké děti a z chlapa není pecivál ![]()
Ne, nevadí mi to, mám to taky tak, běh a kolo děláme spolu. Myslíš, že vysedávání s kamarády v hospodě by bylo lepší? Najdi si taky nějakou aktivitu, kterou můžete dělat spolu, nám občas i závidí, že se dokážeme při sportu navzájem podpořit ![]()
Holky, všechny do jedný mi vlastně říkáte, že bych měla být ráda…tak je prostě chyba ve mně. Je fakt, že bych asi těžko „dávala“ chlapa, co se válí doma na gauči a pak jde do hospody, to bych nemohla…takže já se vlastně mám… ![]()
@Pepinek007 No vidis, takhle presne tato diskuse mela dopadnout
![]()
@ady01 píše:
Ne, nevadí mi to, mám to taky tak, běh a kolo děláme spolu. Myslíš, že vysedávání s kamarády v hospodě by bylo lepší? Najdi si taky nějakou aktivitu, kterou můžete dělat spolu, nám občas i závidí, že se dokážeme při sportu navzájem podpořit
U nás je to asi malinko všechno komplikovaný tím, že spolu máme firmu, jsme intenzivně spolu každý den pracovně…pak už logicky asi nemáme tak velkou potřebu být spolu neustále…
@Pepinek007 no tak to teprve je úplně normální, prostě si potřebuje od „tebe“ odpočinout, ber to s humorem, děti máš velký a podporuj ho, určitě ti tvůj zájem za čas vrátí. Každý chlap se rád chlubí tolerantní manželkou(vl.zk.)a bude na tebe pyšný před kamarády. ![]()