Holky ze Vsetína

1445
22.11.13 14:03

Holky ze Vsetína

Ahoj holky, :mavam:

najde se tady někdo ze Vsetína a okolí?

Nějaká maminka nebo těhulka co je ráda, že má nebo čeká zdravé děťátko?
Někdo s kým bych mohla sdílet své radosti i starosti a platilo by to i naopak.. Někoho s kým bych si mohla psát popř. zajít na kafe, na procházku s kočárkem nebo nějakou dět. akci ;)

Je tu někoho kdo neřeší jen peníze a to co nemá nebo má a je jen šťastný, že má zdravou rodinu? Jsem vážně zhnusená z této doby plné závisti :nevim:

Těhulky, maminky budu se na vás těšit!!! :srdce: :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
14.12.13 10:49

Zdravím. Před 8 týdny se mi narodila zdravá a krásná holčička jménem Terezka :) Hledám taky nejakou maminku na vození kočárku a na sdílení žážitku:) ZAtím jsem na nikoho nenarazila:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
15.12.13 12:34
@Keshly píše:
Zdravím. Před 8 týdny se mi narodila zdravá a krásná holčička jménem Terezka :) Hledám taky nejakou maminku na vození kočárku a na sdílení žážitku:) ZAtím jsem na nikoho nenarazila:(

ahojky, tak Tě zdravím.. :mavam: A kolik máš let? Já 27 :) a kde bydlíš? Rybníky, Trávníky…? Je to vaše první miminko? :?: :D

Jinak vám gratuluji k holččce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.12.13 10:17

Ahojky. Dekuji za gratulaci.Me je 22 a jsem z Rybniku:-) Jak mate stare detatko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.12.13 10:19

A ano je to nase prvni miminko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
17.12.13 16:39

Aha! Já jsem taky z Rybníků :)
My máme 3 letou holčičku a další na cestě :srdce:

Tak to máme kousek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.12.13 17:59

Juuuu:-) gratuluji :-) To teda mame kousek:-) Pokud se muzu zeptat, kdy se malicke bude chtit z mamincineho domecku ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
18.12.13 21:41
@Keshly píše:
Juuuu:-) gratuluji :-) To teda mame kousek:-) Pokud se muzu zeptat, kdy se malicke bude chtit z mamincineho domecku ven?

Termín máme 1.5. a vy? :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
18.12.13 21:42
@fazolka2014 píše:
Termín máme 1.5. a vy? :dance: :srdce:

Jsem nějaká doblblá :roll: Vy asi zatím užíváte jedno zlato… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.12.13 09:17

Zatim staci jedno miminko. Prozatim…az povyroste pak se uvidi:-) Urcite se na noveho prirustka do rodiny mooc tesite <3.Co na to malicka, ze bude mit sestricku? Z ktere casti Rybniku jste??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
19.12.13 11:11
@Keshly píše:
Zatim staci jedno miminko. Prozatim…az povyroste pak se uvidi:-) Urcite se na noveho prirustka do rodiny mooc tesite <3.Co na to malicka, ze bude mit sestricku? Z ktere casti Rybniku jste??

My bydlíme kousek u Kohutku :) a vy?
No těšíme se moc moc.. :srdce: Malá se zatím moc netváří, asi to bude ještě zajimavé.. Ona je taková cíta a žárlivka, takže to bude asi veselé :nevim: To nevedí.. Nejak to zvládneme :) a jak si užíváte vy dětátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.12.13 19:56

My jsme z konečné(u hřište) :) My si Terezky užíváme až až:) Je to pokládek:) Nekdy si pobrečí, ale je zlatá. V noci nám pekne spí a už si i něco povídá:) A jak se vůbec jmenuje vaše 3letá princezna? Myslím, že to všichni zládnete až se maličká narodí:) A větší bude mít určite radost :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.12.13 22:29

Ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
19.12.13 22:39
@analfabetka píše: