Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ![]()
najde se tady někdo ze Vsetína a okolí?
Nějaká maminka nebo těhulka co je ráda, že má nebo čeká zdravé děťátko?
Někdo s kým bych mohla sdílet své radosti i starosti a platilo by to i naopak.. Někoho s kým bych si mohla psát popř. zajít na kafe, na procházku s kočárkem nebo nějakou dět. akci ![]()
Je tu někoho kdo neřeší jen peníze a to co nemá nebo má a je jen šťastný, že má zdravou rodinu? Jsem vážně zhnusená z této doby plné závisti ![]()
Těhulky, maminky budu se na vás těšit!!!
![]()
Zdravím. Před 8 týdny se mi narodila zdravá a krásná holčička jménem Terezka
Hledám taky nejakou maminku na vození kočárku a na sdílení žážitku:) ZAtím jsem na nikoho nenarazila:(
@Keshly píše:
Zdravím. Před 8 týdny se mi narodila zdravá a krásná holčička jménem TerezkaHledám taky nejakou maminku na vození kočárku a na sdílení žážitku:) ZAtím jsem na nikoho nenarazila:(
ahojky, tak Tě zdravím..
A kolik máš let? Já 27
a kde bydlíš? Rybníky, Trávníky…? Je to vaše první miminko?
![]()
Jinak vám gratuluji k holččce ![]()
Ahojky. Dekuji za gratulaci.Me je 22 a jsem z Rybniku:-) Jak mate stare detatko??
Aha! Já jsem taky z Rybníků ![]()
My máme 3 letou holčičku a další na cestě ![]()
Tak to máme kousek ![]()
Juuuu:-) gratuluji
To teda mame kousek:-) Pokud se muzu zeptat, kdy se malicke bude chtit z mamincineho domecku ven?
@Keshly píše:
Juuuu:-) gratulujiTo teda mame kousek:-) Pokud se muzu zeptat, kdy se malicke bude chtit z mamincineho domecku ven?
Termín máme 1.5. a vy?
![]()
@fazolka2014 píše:
Termín máme 1.5. a vy?![]()
Jsem nějaká doblblá
Vy asi zatím užíváte jedno zlato… ![]()
Zatim staci jedno miminko. Prozatim…az povyroste pak se uvidi:-) Urcite se na noveho prirustka do rodiny mooc tesite <3.Co na to malicka, ze bude mit sestricku? Z ktere casti Rybniku jste??
@Keshly píše:
Zatim staci jedno miminko. Prozatim…az povyroste pak se uvidi:-) Urcite se na noveho prirustka do rodiny mooc tesite <3.Co na to malicka, ze bude mit sestricku? Z ktere casti Rybniku jste??
My bydlíme kousek u Kohutku
a vy?
No těšíme se moc moc..
Malá se zatím moc netváří, asi to bude ještě zajimavé.. Ona je taková cíta a žárlivka, takže to bude asi veselé
To nevedí.. Nejak to zvládneme
a jak si užíváte vy dětátko?
My jsme z konečné(u hřište)
My si Terezky užíváme až až:) Je to pokládek:) Nekdy si pobrečí, ale je zlatá. V noci nám pekne spí a už si i něco povídá:) A jak se vůbec jmenuje vaše 3letá princezna? Myslím, že to všichni zládnete až se maličká narodí:) A větší bude mít určite radost
![]()