Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, slyšely jste o fb skupině, která je pro zrušení "mateřské dovolené. Prý má tato skupina už na pětset členů. Zaujalo mě to, předevšim protože autor této stránky, si plete dojmy s pojmy a to co by chtěl zrušit je rodičovský příspěvek, že prý vyžírame stát. Co vy na to? ![]()
Občas se objeví takové provokativní skupiny - jako třeba ta proti maminkama s kočárkama, pak další, která stahovala fotky hambatých dětí, stránka proti tlusťochům. Nevím, v jakém rozpoložení je tato skupina, ani mě to nezajímá
Proč si kazit den.
Už jsem to viděla a je to akorát blbá provokace, kterou brzy smáznou a bude klid. Stejně jako tisíce jiných podobných stránek o líných ženských a kočárcích v mhd. Je mi to úplně šumák, na světě jsou zlí lidé a vždycky budou a blbci taky asi jenom tak nevymřou, tak na co se rozčilovat ![]()
http://tn.nova.cz/…-zrusit.html
určitě, ale beru to jako podnět na zamyšlení, proč to někomu vadí.
Když zařídí milej autor spoustu státních jeslí, které příjmou každé dítě, ihned jistou práci po uplynutí mateřské, bezproblémový návrat do svého povolání, tak ať si zakládá, co chce
![]()
Je to hnus, neumím si představit, co je to za člověka… ![]()
A hlavně teda neřekla bych, že zrovna my okrádáme stát, víc ho okrádají ti co nemakají a nikdy makat nebudou ![]()
Takových antiskupin je ![]()
Nevyhledávám, neprohlížím, nereaguji… jsou to většinou lidi, se kterými stejně není diskuze možná ![]()
Však je to jen hloupá provokace, cílem je vyvolat poprask, a zatím se jim to u většiny daří
90% lidí zkrátka nepochopí, že zakladatel to vážně nemyslí ![]()