Jak často chodíte ven s dětmi?

7332
18.11.13 16:07

Jak často chodíte ven s dětmi?

Ahoj maminy, zajímalo by mě, jak často chodíte s dětmi ven.
Je jedno jak starýma, zkrátka jak často chodíte ven?

P. S.: pokud máte dítě cca 6měsíců kam chodíte a na jak dlouho? mám pocit že jsem už objezdila všechno stokrát dokola… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.11.13 16:08

@Nina Filipi už odmalinka trávíme venku maximum možného času - ano, na nesmyslných procházkách, na hřištích, dřív i venku na zahradě atd.. Teď ve městě spíš jen ty procházky, ježdění na kolobrndě a hřiště :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
18.11.13 16:11

Pres leto jsme na zahrade vlastne non stop… ted v tom pocasi uz je to hnus, vetsinou jak jdou s babickou pred obedem z jesli a pak nejaka prochazka, nebo prace na zahrade…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
18.11.13 16:12

Kdyz byla dcera kocarkova, chodila jsem dvakrat denne, ted uz chodime jen odpoledne, vetsinou denne, pokud vylozene neleje nebo neni extra inverze nebo nejaka pliskanice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.11.13 16:13

Jsem domaci typ, takze kdyz mi deti neskacou po hlave, kolikrat nejdu. Vic jak jednou denne malokdy. Kdybych mela u bytu vytah, tak by to treba bylo jiny, v zime to oblekani je taky na budku.

vetsinou jsme venku tak 2 - 3 hodiny, kdyz nejedu hloubš do města. My jsme ale venkoměsto, takže pořád je kam chodit a co objevovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Nina Filipi ještě mi napadla jedna věc - trčíme doma, když je extra smog, takže u nás tak 100 dní do měsíce :zed: protože to se fakt nedá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018

Co to jde. Z sestimesicnetem jsem objezdila s kocarem, co se dalo, pesky jsem tydne nachodila desitky kilometru, spojovala jsem to s nakupem. Ted je ji 20 m a ma potrebu vsude behat a radit, cimzto se sice lepe unavi, ale zase se vzdalenost od domova velice rychle zmensuje, obcas podnikneme dvouhodinovy vylet a nevzdalime se od domova vic, jak na 200 metru :roll: A ted v zime je dost vopruz, jak je brzo tma, v pet odpoledne sice ven moc chci a jdu, ale hriste neosvetlena, do lesa mam strach, no uz tolik moznosti neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005

@Nina Filipi Chodím i třikát denně, kvůli spaní v kočáře. Taky jezdím furt ty samé trasy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
18.11.13 16:14

@Nina Filipi tak záleželo na věku a na ročním období, v létě jsme bývali venku denně celé odpoledne kolikrát celé dny, já nikdy moc nejezdila, prostě jsem si sedla někam na lavičku a háčkovala nebo jsem šla do rest. zahrádky, dala si jídlo malá se vyspala někde v rohu pod stromem pohoda a nebo jsem byla na zahrádce u našich. podzim jsem chodívala ven tak 2 hodinky, v zimě? s mimčem jsem chodila ven na hodinku dvě stylem na nákup a pak jsem jí nechala v kočáru venku, máme dvůr za barákem a já šla domů schovat nákup atd.
roční a více se chodilo opět dle počasí, od dvou let ven moc nechodíme, malá začala chodit do školky tak jsem to vždycky brala že dopoledne ve školce byla, odpo cestou domů se taky vyvenčí a teď má holka 3,5 a ven fakt nechodíme, prostě beru že je ze školky vyvenčená a odpoledne jak jedeme domů tak se stavíme max v obchodě atd a jde se dom, nevidím smysl v tom obcházet město dokolečka abych měla splněno že byla venku 3 hodiny denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
18.11.13 16:14

@Nina Filipi tak my ve meste to mame celkem blby…detska hriste tu jsou zabordelarena, strepy, fetaci, plechovky a bordel…a mala v kocarku nechce byt, takze jsem celkem zoufala…navic ja mam nejake zdravotni problemy, takze ted jsme byly dlouho doma..chodime na chvilinku, jen kdyz prijde pritel domu z prace, ale ted uz zase zacnu jezdit a budeme jezdit za mesto vyvencit dite :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
573
18.11.13 16:15

Já mám 8. měsíční sviště a bydlíme na vesnici, doma mám koně a psi, takže než stihnu vše udělat tak už jdeme domů, jinak chodím většinou po polňačkách - procházka se psi, na ulici jdu málo kdy - není zde o co stát jsme u silnice. Venku jsme tak 2-3hodky. Nebo ted dokud je ještě hezky chodíme i dvakrát denně. V létě jsme byli klidne i skoro celý den venku, záleží hlavně na počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
18.11.13 16:17

Do cca 3 měsíců věku malé (říjen-začátek ledna) jsem trávila venku na procházkách 3× 2 hodiny, protože mi malá jinak nespala. Pak začala spát doma v nejedoucím kočárku, takže jsem chodila „jen“ 2× 1,5 hodiny denně. A teď, když mi spí jednou denně po obědě, chodíme ven dopoledne a většinou i odpoledne po svačině. Jsme z města, takže dopolední venčení je buď na nákupy, MC, herna, návštěva, atd. (prostě něco, kde mi malá neusne, protože v kočárku na procházce by usnula a ještě nemá zafixovaný jen ten jeden denní spánek) a pak odpoledne jdeme ven s kočárkem, buď jen tak bloudíme ulicemi, koukáme do výloh nebo jdeme na nákup, když jsme nebyly dopoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.11.13 16:18
@martina.se píše:
@Nina Filipi ještě mi napadla jedna věc - trčíme doma, když je extra smog, takže u nás tak 100 dní do měsíce :zed: protože to se fakt nedá :pocitac:
:palec: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
6024
18.11.13 16:19

V tomhle pocasi vubec. Ted chodi uz do skolky a odpoledne uz je unaveny a nikam moc nechce. O vikendu kolo, kolobezka, hriste. Tak na 2-3h. Popravde to se sama bojim, nestacim mu, jsem tehotna a on divoky :mrgreen:
Nicmene s pulrocnim jsem chodila 1× denne v zime tak na 2h a v lete 2× denne na 2h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
18.11.13 16:19

Kazdy den minimalne jednou…

Ja to resim tak, ze jdeme nakoupit do obchodu naproti, po ceste na hriste, jsme venku treba hodku… Po obede nejake spani a pak uz jde maly do kocaru a ja si dam nekde kafe do kelimku, skocim nakoupit, co u nas ve vecerce nemaji, projdeme se treba pres cele mesto k segre, k babicce na skok, do takka, do kiku, jestli nemaji neco hezkeho na maleho, ted uz nakupuju vanocni darky… :)

Kazdy den si vymyslim neco uz rano, co odpoledne zaridim, vyridim, zavolam treba nejake kamaradce nebo tatinkovi od maleho, at jde dneska on, ze budu na e-miminu :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex