Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Helennaa píše:
Ahoj nečetla jsem celou konverzaci, dostanu holder v pátek, půjdu s ním do práce, můžu mít podprsenku?? děkuji za info
Proč bys nemohla??
když si ty drátky povolíš, aby sis je podprdou natáhla, tak si myslím že no problém.
Chodím vždycky v podprsence. Je to v pohoďe. Normálně mi to nanda tak, jak jsem, v podprsenky. ![]()
@Helennaa s podprsenkou není problém, na mě se sice sestra poprvé koukala jak zjara, ale zvládly jsme to nasadit bez potíží ![]()
Já na tom ted taky byla..sestřička se teda na podprsenku moc netvářila ale nedokážu si to představit bez ní
normálně sem jí měla a žádnej problém
Zdravím a oživuji s menším dotazem. Zanedlouho nás opět po roce čeká toto vyšetření u syna-nyní 5 roků. Vše je vždy v pohodě až na sundávání těch náplastí a elektrod
Nemá někdo fígl jak to udělat co nejvíc bezbolestně? Zkoušeli jsme jakési vlhčené polštářky co nám dali v nemocnici přímo na to a krom toho, že nám dali jen jeden tak bysme to tím dělali několik hodin. S benzínem to jde zhruba stejně „dobře“. No a strhnutí tolika náplastí z hrudníku a břicha taky nic moc
Jak to děláte vy nebo vaši lékaři vašim dětem?
@Ainy nikdy mě to nebolelo a že jsem na bolest nějaká hysterka
tak nějak nevím, jaká lepítka u vás používají
chápu, že děti jsou citlivější, ale aby s tím byl takový problém, to si spíš myslím, že bude nevhodnými lepítky…
@cami.m Co já vím
Vždycky má ty elektrody přelepené ještě do kříže klasickou náplastí+mu přilepují k břichu ty dráty protože jsou moc dlouhé. Jako bývá oblepenej fakt fest a už teď je z toho sundávání špatnej. Určitě to ty děti taky bolí víc, mají tu kůžičku jemnější. Asi se zkusím v dětské domluvit ať mu to sundají raději oni…
@Ainy no, mně taky měli snahu lepit ty dráty, za mě nesmysl, takže to odmítám, vždycky je nějak zauzluju, ale je fakt, že já mám 165cm a 5-ti leté dítě je menší, takže ty kabílky můžou dost překážet… ale proč ještě lepit ta lepítka náplastí? to mi nedělali nikdy a chodila jsem s tím do práce a pohybovala se bez omezení, nakonec jsem se i přes zákaz s asistencí manžela sprchovala a nikdy mi nic neodpadlo… nicméně je fakt, že děti mají jemnější kůži a ta citlivost je vyšší… zkus je přesvědčit, ať to nelepí… mně i když to přilepili, tak jsem si náplast za dveřmi odstranila a nikdy mi nechyběla…
@cami.m Asi mají u těch dětí strach aby si to neutrhli. Navíc nám ještě dávají sebou náhradní lepítka kdyby něco. A ty dráty jsou na děti fakt dlouhé, asi nedělají dětský holter i ta ledvinka je nepoužitelná pro dítě
Oni teda půjčují batůžek ale my staří mazáci už si nosíme svůj. No třeba letos zjistíme, že extrasystoly jsou fuč a bude pokoj ![]()
Zdravím, chtěla bych se poradit. Čeká mě vyšetření Holter Ekg. Nevíte někdo zda se s ním může jít do práce na noční směnu. Nikde jsem o tom nenašla info. Dík, snad to bude někdo vědět ![]()
U nas se nedoporucovalo, dr. chteli vedet co to srdce dela pri spanku. A kdy Vam to budou sundavat, hned po nocni kdy nebudete vubec spat nebo az odpoledne?
Měli by mi to sundávat hned ráno po noční a pak až do postele, tak to budu muset udělat nějak jinak.
@macechy Ahoj, měla jsem ho před měsícem a slova doktorky byly, dělat hlavně vše jako obvykle, klidně si jít i zacvičit, at jsou výsledky co nejpřesnější a nejvypovídající. Držím palce.