Holter EKG

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
609
18.11.14 22:18
@Helennaa píše:
Ahoj nečetla jsem celou konverzaci, dostanu holder v pátek, půjdu s ním do práce, můžu mít podprsenku?? děkuji za info

Proč bys nemohla?? :mrgreen: když si ty drátky povolíš, aby sis je podprdou natáhla, tak si myslím že no problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
18.11.14 22:24

Chodím vždycky v podprsence. Je to v pohoďe. Normálně mi to nanda tak, jak jsem, v podprsenky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
18.11.14 22:51

@Helennaa s podprsenkou není problém, na mě se sice sestra poprvé koukala jak zjara, ale zvládly jsme to nasadit bez potíží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
19.11.14 10:04

Já na tom ted taky byla..sestřička se teda na podprsenku moc netvářila ale nedokážu si to představit bez ní :mrgreen: normálně sem jí měla a žádnej problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
19.11.14 11:42

@hanzbl00 Naopak při velkých rozměrech je to žádoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
19.11.14 19:41

Někdo pravě psal že ne, tak jsem se lekla..super, díky..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
17.3.15 15:05

Zdravím a oživuji s menším dotazem. Zanedlouho nás opět po roce čeká toto vyšetření u syna-nyní 5 roků. Vše je vždy v pohodě až na sundávání těch náplastí a elektrod :roll: Nemá někdo fígl jak to udělat co nejvíc bezbolestně? Zkoušeli jsme jakési vlhčené polštářky co nám dali v nemocnici přímo na to a krom toho, že nám dali jen jeden tak bysme to tím dělali několik hodin. S benzínem to jde zhruba stejně „dobře“. No a strhnutí tolika náplastí z hrudníku a břicha taky nic moc :nevim: Jak to děláte vy nebo vaši lékaři vašim dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
17.3.15 15:56

@Ainy nikdy mě to nebolelo a že jsem na bolest nějaká hysterka :oops: tak nějak nevím, jaká lepítka u vás používají :nevim: chápu, že děti jsou citlivější, ale aby s tím byl takový problém, to si spíš myslím, že bude nevhodnými lepítky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
17.3.15 16:10

@cami.m Co já vím :nevim: Vždycky má ty elektrody přelepené ještě do kříže klasickou náplastí+mu přilepují k břichu ty dráty protože jsou moc dlouhé. Jako bývá oblepenej fakt fest a už teď je z toho sundávání špatnej. Určitě to ty děti taky bolí víc, mají tu kůžičku jemnější. Asi se zkusím v dětské domluvit ať mu to sundají raději oni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
17.3.15 16:33

@Ainy no, mně taky měli snahu lepit ty dráty, za mě nesmysl, takže to odmítám, vždycky je nějak zauzluju, ale je fakt, že já mám 165cm a 5-ti leté dítě je menší, takže ty kabílky můžou dost překážet… ale proč ještě lepit ta lepítka náplastí? to mi nedělali nikdy a chodila jsem s tím do práce a pohybovala se bez omezení, nakonec jsem se i přes zákaz s asistencí manžela sprchovala a nikdy mi nic neodpadlo… nicméně je fakt, že děti mají jemnější kůži a ta citlivost je vyšší… zkus je přesvědčit, ať to nelepí… mně i když to přilepili, tak jsem si náplast za dveřmi odstranila a nikdy mi nechyběla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
17.3.15 16:40

@cami.m Asi mají u těch dětí strach aby si to neutrhli. Navíc nám ještě dávají sebou náhradní lepítka kdyby něco. A ty dráty jsou na děti fakt dlouhé, asi nedělají dětský holter i ta ledvinka je nepoužitelná pro dítě :lol: Oni teda půjčují batůžek ale my staří mazáci už si nosíme svůj. No třeba letos zjistíme, že extrasystoly jsou fuč a bude pokoj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.5.15 13:49

Zdravím, chtěla bych se poradit. Čeká mě vyšetření Holter Ekg. Nevíte někdo zda se s ním může jít do práce na noční směnu. Nikde jsem o tom nenašla info. Dík, snad to bude někdo vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
4.5.15 14:00

U nas se nedoporucovalo, dr. chteli vedet co to srdce dela pri spanku. A kdy Vam to budou sundavat, hned po nocni kdy nebudete vubec spat nebo az odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.5.15 14:19

Měli by mi to sundávat hned ráno po noční a pak až do postele, tak to budu muset udělat nějak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
4.5.15 22:03

@macechy Ahoj, měla jsem ho před měsícem a slova doktorky byly, dělat hlavně vše jako obvykle, klidně si jít i zacvičit, at jsou výsledky co nejpřesnější a nejvypovídající. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex