Holter EKG

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
5.5.15 11:43

Děkuji děvčata, už aby to bylo za mnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
5.5.15 13:36

@macechy Neboj, je to jen 24 hodin. Nepříjemný to není, jen jsem trochu ztroskotala na zvedání ruky, když jsem si chtěla vyndat hrneček z poličky. To jsem si uvědomila, jaký je dar mít všechny končetiny plně funkční. Mě dokonce dovolily se jít i vysprchovat, ale to kolega třeba nesměl, takže to asi jak kdo. Jinak mě se prokázala hypertenze, tak jsem vyfasovala prášky, tak tobě přeji, at to dopadne líp. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.15 12:54

Ahoj holky, prosím o radu, kdo má zkušenost. Právě mám Holtra EKG do zítřejšího rána. Trpím na nepravidelné bušení srdce. Už mě to trápí asi půl roku, ale je to u mě pravděpodobně psychicky podmíněné. „Bohužel“, přestože mi včera srdce skákalo jak zběsilé a dny před tím také, dnes jak když utne. Potřebovala bych ten problém nějak vyprovokovat. Chci znát příčinu, ale nevím jak se „odblokovat“. Objednávala jsem se na třikrát. Vždy jsem to zrušila, protože se srdce zklidnilo, hned po zrušení objednání to zase začalo. Nevím co s tím. Poradíte?

• Citovat
  • Upravit
27571
17.6.15 13:02
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu, kdo má zkušenost. Právě mám Holtra EKG do zítřejšího rána. Trpím na nepravidelné bušení srdce. Už mě to trápí asi půl roku, ale je to u mě pravděpodobně psychicky podmíněné. „Bohužel“, přestože mi včera srdce skákalo jak zběsilé a dny před tím také, dnes jak když utne. Potřebovala bych ten problém nějak vyprovokovat. Chci znát příčinu, ale nevím jak se „odblokovat“. Objednávala jsem se na třikrát. Vždy jsem to zrušila, protože se srdce zklidnilo, hned po zrušení objednání to zase začalo. Nevím co s tím. Poradíte?

jej to ti neporadím, měla jsem holtra kvůli tlaku a kdykoliv jsem ho dostala tak vše ok. jen mi ho sundali bylo mi špatně :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.15 13:02

Ahoj ja to
Mam take pry z depresíberu ad a je to lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.15 13:11
@ka2ka píše:
jej to ti neporadím, měla jsem holtra kvůli tlaku a kdykoliv jsem ho dostala tak vše ok. jen mi ho sundali bylo mi špatně :zed: :zed: :zed:

To je fakt pro zlost :zed:. Je mi jasný, že zítra to bude zase při starém. Když jsem sestře popsala příznaky, říkala, že to vyšetření určitě chtít budou, že mi Holtra budou dávat, dokud se to neprojeví :nevim: Až příjdu z práce, dám si pár panáků, třeba to zabere :think:

• Citovat
  • Upravit
27571
17.6.15 13:13
@Anonymní píše:
To je fakt pro zlost :zed:. Je mi jasný, že zítra to bude zase při starém. Když jsem sestře popsala příznaky, říkala, že to vyšetření určitě chtít budou, že mi Holtra budou dávat, dokud se to neprojeví :nevim: Až příjdu z práce, dám si pár panáků, třeba to zabere :think:

máš štěstí, že ti holtra dají víckrát, tady se na něj čeká tři měsíce a dostaneš ho jen když je to fakt nutný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
17.6.15 16:06
@ka2ka píše:
máš štěstí, že ti holtra dají víckrát, tady se na něj čeká tři měsíce a dostaneš ho jen když je to fakt nutný :nevim:

Tak to koukám…Tady téměř ze dne na den, úplně bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.16 09:25

Ahoj holky, za jak dlouho tak jsou asi výsledky Holtra? dneska jsem ho ráno odevzdala a jsem celá nervézní z čekání na výsledky :-(

• Citovat
  • Upravit
9299
3.11.16 09:41

Ahoj nevím jak to máš ty ale ja měla první den holtra na tep druhý den na tlak..ten byl hrozný a dneska du na zatěžový test a výsledky budu mít ještě dneska…Pokud si odevzdala holtra tak by ti měl říct hned co a jak nebo neobjednali tě na další vyšetření nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27571
3.11.16 11:06

Já měla výsledky asi do týdne ale doktor si m hned objednal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
3.11.16 12:53

Ja je budu mít hned…asi je to podle doktora…V uterý jeden holter ve středu další a dneska zatěžový test a vyhodnocení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
17.2.23 14:55

Ahoj děvčata, příští týden jdu na „instalaci“ EKG Holteru. Zapomněla jsem se při objednání zeptat, jak dlouho asi trvá ta návštěva doktora, kde mi přístroj předají. Poradíte? Abych měla představu, jestli pak přijdu do práce včas. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.2.23 14:58

@iila Dobrý den, nandání i sundání trvá tak 5 minut a pak můžete odejít v klidu do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
17.2.23 15:35

@iila tak záleží jestli doktor bere přesně na čas.. Ale u mě utz, vyšetření a nandání cca 15-20min a mazala jsem pryč :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex