Homeopatika pro tvorbu mléka?

12
11.1.11 22:31

homeopatika

AHojky,mám asi málo mléka(Prsa mi připadají prázdná.Když nakojím dceru 7týdnů(kojím ji asi hodinu z obou prsu,střídám je,masíruji) tak mi řve pak ještě hlady a vypije mi ještě 30ml UM.Slyšela jsem, že existují homeopatika pro podporu tvorby mléka.Poradil by mi někdo, název a kde případně najdu seznam homeopatik a na co které je??Děkuji předem moc. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
11.1.11 22:35

Ahoj, je to Ricinus communis 5ch :wink: Brala jsem 5 kuliček ráno a večer. Přeju, ať zaberou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 22:37
zdena87 píše:
AHojky,mám asi málo mléka(Prsa mi připadají prázdná.Když nakojím dceru 7týdnů(kojím ji asi hodinu z obou prsu,střídám je,masíruji) tak mi řve pak ještě hlady a vypije mi ještě 30ml UM.Slyšela jsem, že existují homeopatika pro podporu tvorby mléka.Poradil by mi někdo, název a kde případně najdu seznam homeopatik a na co které je??Děkuji předem moc. :think: :think:

Ricinus Communis 5CH. , davkovani ruzne, ze zacatku jsem brala 3 kulicky pred kazdym kojenim, pak jsem to snizovala.
Dalsi info:
 http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.1.11 22:40

děkuji ti moc za radu.Jak rychle tobě to zabralo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 22:42

Tak den… dulezity je kojit, nedavej uz UM, lip se to rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.1.11 22:43
jo mocinko děkuji :huban:
asha píše:
zdena87 píše:
AHojky,mám asi málo mléka(Prsa mi připadají prázdná.Když nakojím dceru 7týdnů(kojím ji asi hodinu z obou prsu,střídám je,masíruji) tak mi řve pak ještě hlady a vypije mi ještě 30ml UM.Slyšela jsem, že existují homeopatika pro podporu tvorby mléka.Poradil by mi někdo, název a kde případně najdu seznam homeopatik a na co které je??Děkuji předem moc. :think: :think:
Ricinus Communis 5CH. , davkovani ruzne, ze zacatku jsem brala 3 kulicky pred kazdym kojenim, pak jsem to snizovala.
Dalsi info:
http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.1.11 22:44
jeěště se tě zeptám nevíš na co je homeopatikum urtica urens??????
asha píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 22:45

Neni zac ;) Hlavne si dej odstup od jidla tak pul hodiny. A cokoladu a kafe to taky nechce. Dej si hodne melty, ta je na to taky dobra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 22:47
zdena87 píše:
jeěště se tě zeptám nevíš na co je homeopatikum urtica urens??????
asha píše:

Zkus vyhledavac. Jinak homeopatika nemivaji tak presny urceni, jako bezny leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.1.11 22:50
asha píše:
Neni zac ;) Hlavne si dej odstup od jidla tak pul hodiny. A cokoladu a kafe to taky nechce. Dej si hodne melty, ta je na to taky dobra :)

Jo já piji meltu nejraděj od kávy jsem si odvykla.Dávám do toho i tučnou smetanu,prostě si dopřávám :-)hlavně malé.Piju i čaj pro kojící matky,ale prostě víc jak týden dokrmuji tu 30ml a to nechci, nechci ztratit mléko,tak se raději radím nejsem zrovna odborník přez homeopatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
11.1.11 22:57

když budeš brát jakýkoliv homeopatika, tak si k nim v lékárně rovnou kup homeopaticky kompatibilní zubní pastu…nesmí se nic s mentolem…žvýkačky a tak - ruší to účinky homeopatik… :palec:

• Citovat
  • Upravit
1113
11.1.11 23:01

Při kojení jsem pila i nápoje z lékárny - Zajíc - jsou moc dobrý, je jich několik druhů a dělala jsem si je v zimním období teplý. V kurzu nám doporučili popíjet při kojení, že se mlíčko líp uvolní. Určitě zkus jenom kojit a nedávat umělé mlíčko, pokud to půjde. Vydržet několik dní a začne se „vyrábět“ víc. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.11 23:39

Tak mentol vubec jde i proti kojeni, takze zadnou matu, ta funguje pri zastaveni laktace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová