Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
AHojky,mám asi málo mléka(Prsa mi připadají prázdná.Když nakojím dceru 7týdnů(kojím ji asi hodinu z obou prsu,střídám je,masíruji) tak mi řve pak ještě hlady a vypije mi ještě 30ml UM.Slyšela jsem, že existují homeopatika pro podporu tvorby mléka.Poradil by mi někdo, název a kde případně najdu seznam homeopatik a na co které je??Děkuji předem moc.
![]()
Ahoj, je to Ricinus communis 5ch
Brala jsem 5 kuliček ráno a večer. Přeju, ať zaberou ![]()
zdena87 píše:
AHojky,mám asi málo mléka(Prsa mi připadají prázdná.Když nakojím dceru 7týdnů(kojím ji asi hodinu z obou prsu,střídám je,masíruji) tak mi řve pak ještě hlady a vypije mi ještě 30ml UM.Slyšela jsem, že existují homeopatika pro podporu tvorby mléka.Poradil by mi někdo, název a kde případně najdu seznam homeopatik a na co které je??Děkuji předem moc.![]()
Ricinus Communis 5CH. , davkovani ruzne, ze zacatku jsem brala 3 kulicky pred kazdym kojenim, pak jsem to snizovala.
Dalsi info:
http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?…
Tak den… dulezity je kojit, nedavej uz UM, lip se to rozjede.
asha píše:zdena87 píše:Ricinus Communis 5CH. , davkovani ruzne, ze zacatku jsem brala 3 kulicky pred kazdym kojenim, pak jsem to snizovala.
AHojky,mám asi málo mléka(Prsa mi připadají prázdná.Když nakojím dceru 7týdnů(kojím ji asi hodinu z obou prsu,střídám je,masíruji) tak mi řve pak ještě hlady a vypije mi ještě 30ml UM.Slyšela jsem, že existují homeopatika pro podporu tvorby mléka.Poradil by mi někdo, název a kde případně najdu seznam homeopatik a na co které je??Děkuji předem moc.![]()
Dalsi info:
http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?…
asha píše:
Neni zac
Hlavne si dej odstup od jidla tak pul hodiny. A cokoladu a kafe to taky nechce. Dej si hodne melty, ta je na to taky dobra ![]()
zdena87 píše:
jeěště se tě zeptám nevíš na co je homeopatikum urtica urens??????asha píše:
Zkus vyhledavac. Jinak homeopatika nemivaji tak presny urceni, jako bezny leky.
asha píše:
Neni zacHlavne si dej odstup od jidla tak pul hodiny. A cokoladu a kafe to taky nechce. Dej si hodne melty, ta je na to taky dobra
Jo já piji meltu nejraděj od kávy jsem si odvykla.Dávám do toho i tučnou smetanu,prostě si dopřávám
hlavně malé.Piju i čaj pro kojící matky,ale prostě víc jak týden dokrmuji tu 30ml a to nechci, nechci ztratit mléko,tak se raději radím nejsem zrovna odborník přez homeopatika.
když budeš brát jakýkoliv homeopatika, tak si k nim v lékárně rovnou kup homeopaticky kompatibilní zubní pastu…nesmí se nic s mentolem…žvýkačky a tak - ruší to účinky homeopatik… ![]()
Při kojení jsem pila i nápoje z lékárny - Zajíc - jsou moc dobrý, je jich několik druhů a dělala jsem si je v zimním období teplý. V kurzu nám doporučili popíjet při kojení, že se mlíčko líp uvolní. Určitě zkus jenom kojit a nedávat umělé mlíčko, pokud to půjde. Vydržet několik dní a začne se „vyrábět“ víc. ![]()
Tak mentol vubec jde i proti kojeni, takze zadnou matu, ta funguje pri zastaveni laktace.