Homeopatikum dvouletému dítěti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
405
19.9.05 13:38

Homeopatikum dvouletému dítěti?

Ahoj holky, poraďte prosím, jestli mohu dát homeopatikum Oscillococcinum (prevence chřipky) dvouletému dítěti a jak ho dávkovat. Máte s tím některá zkušenost? Díky moc
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
19.9.05 14:37

Ahoj,
na to samé jsem se ptala jedné z našich nejerudovanějších homeopatek a ta mi použití tohoto homeopatika rozhodně nedoporučila, neboť je složeno z několika hom.léků, aby byla zaručena jeho účinnost. Tím pádem prcek do sebe dostane velké množství „informací“, které jeho organismus nemusí zvládnout a lék může spíše uškodit. Nevím, zda jsem to napsala dost jasně, ale já sama tento lék nikdy nepoužiji.
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.9.05 16:51

Oscillococcinum

Ahoj,
pokud vím, neskládá se oscillo z více léků a mělo by být vhodné i pro kojence, tam bych ovšem doporučila konzultovat s lékařem. Pro dvouleté dítě bych ho použila. Možná by stačila půlka tubičky. dávkuje se buď v akutním případě tj. při počátečních příznacích chřipky po 6 hod 1 tubička, jako prevence 1× týdně (neděle) jedna tubička. Nechat rozpustit pod jazykem, hodinu před, tak 20 minut po nejíst. Dá se rozpustit i ve vodě.
Ale jinak funguje i veřejná konzultační služba Boironu, adresa je na rodině v diskuzi o homeopatii nad příspěvky. Můžeš se zkusit zeptat i přímo u nich. já ho používám pro dceru cca od 2 let, přijde mi to jako šetrnější prevence, než očkování. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí