Plenky babylove

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9649
1.5.11 12:04

Za nas super… kdysi teda byli drazsi, ale ted mi moc drahe neprijdou a jeste kdyz se k nim da kuponek nebo zolik jsou skoro zadarmo :-)
Jinak pampers super a jeste mame radi happy… ty budou v akci od stredu v albertu hypermarketu, tak se chystame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
1.5.11 12:05

Já nevím,já koupila Pampers active baby,vzádu je obláček a vepředu zvířátka,a nepříjde mi že by smrděli?spíš voní 8-o nebo jsou to ty s nějakýma kolečkama,co tu někdo říkal,ty smrdí?nevím no,já je nakoupila,protože jsem je měla už od porodnice,občas je na boku pročůrá,ale to proto,že jí to nejspíš špatně srovnám,jak se vrtí :lol: ale v obálce mi na zkoušku přišla plenka pampers premium care,a ta byla jak z bavlny,to se mi líbilo,byla měkoučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.5.11 12:13
Ani191 píše:
Já nevím,já koupila Pampers active baby,vzádu je obláček a vepředu zvířátka,a nepříjde mi že by smrděli?spíš voní 8-o nebo jsou to ty s nějakýma kolečkama,co tu někdo říkal,ty smrdí?nevím no,já je nakoupila,protože jsem je měla už od porodnice,občas je na boku pročůrá,ale to proto,že jí to nejspíš špatně srovnám,jak se vrtí :lol: ale v obálce mi na zkoušku přišla plenka pampers premium care,a ta byla jak z bavlny,to se mi líbilo,byla měkoučká.

S obláčkama jsou právě ještě ty neinovované :wink: . Mám ještě jeden balík těchle, ale mezitím jsem zkusila právě ty nové (místo obláčků mají vzadu tečky), protože jsem hodně slyšela, že jsou :poblion: , tak abych je nejdřív vyzkoušela. A už vím, že je nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
1.5.11 12:36

Aha,tak to děkuju,tak zděláme ty balíky,tak zkusím jinou značku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.10.11 09:15

Ahoj,možná blbá otázka,ale kde berete ty kuponky a žolíky? Náhodou jsem koupila plínky Babylove z DM a jsem velice mile překvapena! a kdyby byly ještě se slevou tím líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.10.11 09:37
emami píše:
Ahoj,možná blbá otázka,ale kde berete ty kuponky a žolíky? Náhodou jsem koupila plínky Babylove z DM a jsem velice mile překvapena! a kdyby byly ještě se slevou tím líp :wink:

Musis si zajit na pokladnu a zazadat o registraci do DM babybonus, nebo tak nejak :-) a potom budes dostavat knizecky se slevami.
Potom si zarid fialovou kartu do dm, na tu zbiras body za nakupy a ty body potom muzes menit za slevove knizky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.10.11 12:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat