Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Za nas super… kdysi teda byli drazsi, ale ted mi moc drahe neprijdou a jeste kdyz se k nim da kuponek nebo zolik jsou skoro zadarmo ![]()
Jinak pampers super a jeste mame radi happy… ty budou v akci od stredu v albertu hypermarketu, tak se chystame ![]()
Já nevím,já koupila Pampers active baby,vzádu je obláček a vepředu zvířátka,a nepříjde mi že by smrděli?spíš voní
nebo jsou to ty s nějakýma kolečkama,co tu někdo říkal,ty smrdí?nevím no,já je nakoupila,protože jsem je měla už od porodnice,občas je na boku pročůrá,ale to proto,že jí to nejspíš špatně srovnám,jak se vrtí
ale v obálce mi na zkoušku přišla plenka pampers premium care,a ta byla jak z bavlny,to se mi líbilo,byla měkoučká.
Ani191 píše:
Já nevím,já koupila Pampers active baby,vzádu je obláček a vepředu zvířátka,a nepříjde mi že by smrděli?spíš vonínebo jsou to ty s nějakýma kolečkama,co tu někdo říkal,ty smrdí?nevím no,já je nakoupila,protože jsem je měla už od porodnice,občas je na boku pročůrá,ale to proto,že jí to nejspíš špatně srovnám,jak se vrtí
ale v obálce mi na zkoušku přišla plenka pampers premium care,a ta byla jak z bavlny,to se mi líbilo,byla měkoučká.
S obláčkama jsou právě ještě ty neinovované
. Mám ještě jeden balík těchle, ale mezitím jsem zkusila právě ty nové (místo obláčků mají vzadu tečky), protože jsem hodně slyšela, že jsou
, tak abych je nejdřív vyzkoušela. A už vím, že je nechci.
Aha,tak to děkuju,tak zděláme ty balíky,tak zkusím jinou značku ![]()
Ahoj,možná blbá otázka,ale kde berete ty kuponky a žolíky? Náhodou jsem koupila plínky Babylove z DM a jsem velice mile překvapena! a kdyby byly ještě se slevou tím líp ![]()
emami píše:
Ahoj,možná blbá otázka,ale kde berete ty kuponky a žolíky? Náhodou jsem koupila plínky Babylove z DM a jsem velice mile překvapena! a kdyby byly ještě se slevou tím líp
Musis si zajit na pokladnu a zazadat o registraci do DM babybonus, nebo tak nejak
a potom budes dostavat knizecky se slevami.
Potom si zarid fialovou kartu do dm, na tu zbiras body za nakupy a ty body potom muzes menit za slevove knizky ![]()
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/baby-bonus/ co je Babybonus
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/ab/ DM karta