Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, s kamarádkou jsme dnes na vínku řešily téma homosexuálové a svatba a máme dotaz. Když se vezmou 2 gejové, žení se nebo vdávají? ![]()
@Maminka2345 píše: Více
registrují, u nás sňatky nejsou, jestli se nemýlím.
Bylo to registrované partnerství, teď je to partnerství. A berou se, pokud to chce někdo rozebírat. A taky jste řešili, kdo dělá tátu a kdo mámu?
To hloupí lidé většinou řeší. Snad to není váš případ. ![]()
@Maminka2345 píše: Více
vaše problémy na moji hlavu
uzavírají svazek
Uzaviraji partnerstvi. Mohly jste pouzit google zvolit jine tema k debate
Jinak za tento dotaz ta registrace na eMiminu opravdu stala
Budou jeste nejake homofobni prispevky?
@tini Dotaz neměl vyznít homofobně, pouze nás to zajímalo a řekly jsme si, že zde snad nalezneme odpovědi
S kamarádkou jsme obě pro manželství pro všechny
@Vada píše: Více
tohle resi moje metka. Strasne dulezite mi vypravela, ze i v lesbickych vztazich je jedna zena „tatinek“ a druha „maminka“. Kdyz jsem se ji ptala, jakym zpusobem byla zasvecena do taju lesbickych vztahu (moje matka je totiz expert na uplne vsechno, vsemu rozumi, vsechno vi a velmi ochotne vsem vysvetli, jak svet funguje), tak mi odvetila, ze u nich v praci se pry ty lesbicky nejak koncentruji. Tak ruzne z konverzaci to pry zaslechla.
LOL
@PinkiePieCutie píše: Více
Mám přítelkyni a máme děti. A že bychom jedna byla maminka a druhá tatínek? To jsou opravdu nesmysly. Jen v žákovských jsme jedna maminka a druhá tatínek, protože je tam pouze kolonka pro matku a otce. Naše děti se tomu smály, když se přítelkyně napsala do kolonky otec. Prý je tedy táta. To jen na odlehčení, ale jinak nejsme táta ani jedna.
@Vada píše: Více
Tak už jsem viděla pár lesbických párů, kde jedna z žen byla taková mužná
Jsem registrovaný, nevdával jsem se ani neženil. Chlapi jsme oba.