Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte maminky, nedávno se tady pár z Váš zmiňovalo, v rámci různých diskuzí, o nafukovacích hopsacích zvířátkách. Můžu se zeptat, jaké s tím mátě zkušenosti? Jak a od kdy se to dětem líbí? A tady, kde se to dá koupit. Ptala jsem se v hračkárně i ve zdravotních potřebách, ale mají jen ty ušaté balony. Zkusila bych to i přes net. Poraďte mi.
Díky. Petra
Ahoj, nevím, jestli Ti už někdo poradil, ale mně se po náročném
pátrání podařilo objevit, co hledáme obě dvě. Tady ty skokánky mají na www.alvo.cz. Jsou pod hlavičkou hračky - předškolní věk a mají 3 druhy zvířátek v různých barvách. Akorát cena je šok: 843,–, ale neplatí se poštovné. Tak snad si vyberete, my už máme objednáno ![]()
Ahojky,
zrovínka včera jsem Niki koupila ještě pod stroměček skákacího Medvídka Pú.Je nádherný a sehnala mi ho kamarádka,pracuje na čerpací stanici a tam ho prodávají.Cena nádherných 200kč,ale to bylo asi jen ze známosti.
Už se moc těším,co na to prcek,ale myslím,že se jí bude líbit.
Tak dobře vyberte a ať udělá radost.
Naďa
Ahoj,
my uz mame jedno zviratko doma - zebru Johna, bude na Kubu cekat pod stromeckem (z www.zdravotnickaprodejna.cz - najdes to vlevo v menu, sekce MICE, podsekce ZVIRATKA)
Vypada zajimave, akorat kdyz ji otec nafouknul a nechal v pokoji a ja vesla, tak jsem se ji fakt lekla
![]()
Jinak vypada pekne, celkem realisticky a je z pomerne kvalitni gumy, tak si myslim, ze snad neco vydrzi!
Stala i s postovnym neco malo pres 600,–
Bohuzel vek od kdy je pouzitelna tam nemaji nikde uvedeny
ale kdyz to srovnam s lonskyma vanocema, kdy bylo Kubovi 9m a dostal odrazedlo a v pohode na nem sedel, tak si myslim, ze uz tehdy by si s ni mozna vyhral… Od roku urcite! ![]()
Hezky den
Eliska
Aničce jsem koupila hopsacího koníka Rody, když jí bylo asi rok a půl. Zvládla by hopsat i dřív.
Koupila jsem ho v kamenném dětském bazaru za 250,–
Na MIMIBAZARU (http://www.mimibazar.cz/…tografie.php) jich mají několik, nové i použité kolem 300-400,–
V sekci hračky, od všech inzerentů, prodám a zadala jsem hledané slovo „skákací“.
Jinak si pohledej, třeba pod „hopsací“, „skákadlo“, a jiná slova, nevím, zkus to a uvidíš.
Je tam i medvídek Pú, koníci, atd…
Zdeňka