Hopsací zvířátka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
139
13.11.05 10:31

Hopsací zvířátka

Ahojte maminky, nedávno se tady pár z Váš zmiňovalo, v rámci různých diskuzí, o nafukovacích hopsacích zvířátkách. Můžu se zeptat, jaké s tím mátě zkušenosti? Jak a od kdy se to dětem líbí? A tady, kde se to dá koupit. Ptala jsem se v hračkárně i ve zdravotních potřebách, ale mají jen ty ušaté balony. Zkusila bych to i přes net. Poraďte mi.
Díky. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
13.11.05 10:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.12.05 22:10

hopsací nafukovací zvířátka

Ahoj, nevím, jestli Ti už někdo poradil, ale mně se po náročném :D pátrání podařilo objevit, co hledáme obě dvě. Tady ty skokánky mají na www.alvo.cz. Jsou pod hlavičkou hračky - předškolní věk a mají 3 druhy zvířátek v různých barvách. Akorát cena je šok: 843,–, ale neplatí se poštovné. Tak snad si vyberete, my už máme objednáno :lol:

• Citovat
  • Upravit
377
5.12.05 22:20

Ahojky,
zrovínka včera jsem Niki koupila ještě pod stroměček skákacího Medvídka Pú.Je nádherný a sehnala mi ho kamarádka,pracuje na čerpací stanici a tam ho prodávají.Cena nádherných 200kč,ale to bylo asi jen ze známosti.
Už se moc těším,co na to prcek,ale myslím,že se jí bude líbit.
Tak dobře vyberte a ať udělá radost.
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
6.12.05 07:31

Ahoj,
my uz mame jedno zviratko doma - zebru Johna, bude na Kubu cekat pod stromeckem (z www.zdravotnickaprodejna.cz - najdes to vlevo v menu, sekce MICE, podsekce ZVIRATKA)
Vypada zajimave, akorat kdyz ji otec nafouknul a nechal v pokoji a ja vesla, tak jsem se ji fakt lekla :lol: :lol:
Jinak vypada pekne, celkem realisticky a je z pomerne kvalitni gumy, tak si myslim, ze snad neco vydrzi!
Stala i s postovnym neco malo pres 600,–
Bohuzel vek od kdy je pouzitelna tam nemaji nikde uvedeny :( ale kdyz to srovnam s lonskyma vanocema, kdy bylo Kubovi 9m a dostal odrazedlo a v pohode na nem sedel, tak si myslim, ze uz tehdy by si s ni mozna vyhral… Od roku urcite! :wink:
Hezky den
 Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
7.12.05 18:31

Aničce jsem koupila hopsacího koníka Rody, když jí bylo asi rok a půl. Zvládla by hopsat i dřív.
Koupila jsem ho v kamenném dětském bazaru za 250,–
Na MIMIBAZARU (http://www.mimibazar.cz/…tografie.php) jich mají několik, nové i použité kolem 300-400,–
V sekci hračky, od všech inzerentů, prodám a zadala jsem hledané slovo „skákací“.
Jinak si pohledej, třeba pod „hopsací“, „skákadlo“, a jiná slova, nevím, zkus to a uvidíš.
Je tam i medvídek Pú, koníci, atd…
 Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí