smog, inverze a dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
333
10.11.05 12:10

smog, inverze a dítě

Ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat jak zjistíte že je inverze nebo smog venku a nemáte chodit s dětmi ven na prochajdy. Moje matka mi tvrdí že nemám chodit ven ani když je inverze, přiznám se že nevím jak se k tomu postavit.
Taky jsem se chtěla zeptat jak zvládáte to že žijete ve velkých městech - myslím z tohoto pohledu. My žijeme v Brně, na poměrně hlučné a frekventované ulici, mám pocit že je moje dítě chudák, který musí furt dýchat tyhle smrady, a jestli jí nezadělávám na problémy. A to nemluvím o hluku.
Tak dejte vědět co vy.
Díky.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
379
10.11.05 19:37

ahoj lenculko,
bydlim ve meste s 14000 obyvateli a taky tu neni nejcistsi prostredi,mame tu chemickou tovarnu.
ale ted v tomhle pocasi taky ven nechodime,protoze kdyz vidim z okna,jak baracnici zatopej a vsude je plno koure,tak me to fakt odradi.kdyz jdeme do zahrad,tak tam zase palej zahradkari listi.takze chodime ven fakt jenom kdyz sviti slunicko nebo neni pod mrakem,dneska zrovna bylo nadherne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
10.11.05 20:42

Ahoj Leni,

myslím, že pokud není fakt nějak úděsně, tak alespoň na hodinku bysme s prckama vyrazit měli. Někde jsem četla, že ven s malým nejít pouze tehdy, kdy ty bys sama rozhodně taky nešla. Vezmi si, že tenhle inverzní stav už trvá skoro 14 dní (u nás bylo hezky jen den, dva) a nejít na procházku tak dlouho? Ono v tomhle počasí se nedá ani moc větrat a možná to malýmu doma vadí víc (včetně všech těch výparů z nábytku apod.) než krátká procházka venku. Snažím se teď chodit ven kolem poledne, kdy jsou lidi ještě v práci a tolik se netopí.
Tak ať už máme brzo sluníčko!
P.S. Monindo zdravím Kralupy, 4 roky jsem tam chodila na gympl :) Jsem z Roztok.
 Gina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
10.11.05 21:06

Ahoj mě doktorka napsala do průkazky tel. číslo 14 110. Jsou to aktuální informace o smogové situaci. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucka232
21.11.12 11:23

Tady sledovat stav ovzduší http://portal.chmi.cz/portal/dt?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML