Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
mám prosbu, nevíte náhodou kde v Ostravě se dají v reálu prohlédnout golfky peg perego nebo inglesina new zippy? Mám je sice vyhlédnuté v internetovém shopu, ale chtěla bych je nejdřív vidět v reálu.
Díky moc.
Nikol
Ahoj Nikol,
slyšela jsem, že dobrý výběr golfek je v Lase. Inglesinu new zippy jsem si prohlídla ve Futuru /v Chiccu/ a potom taky koupila přes net. Peg perego tam bohužel ale nevedou.
Dobře vyber!
Viťka
Ahoj.
Stejná firma jako v Lase - Sam baby - má novou prodejnu v nákupním centru Karolina (býv. ÚAN). Ovšem nevím, jestli tam mají zrovna ty určité typy. Výběr je solidní. Golfky jsme kupovali před 2 měsíci a zjistila jsem, že řadu typů v obchodě prostě nenajdeš (teda v této oblasti). To jsme byli i v Promi ve Studénce (internetový obchod, v prodejně nic moc) a ve dvou obchodech v Novém Jičíně (ty už byly lepší). Také jsem prošla neuvěřitelné množství menších obchůdků. Nakonec jsme koupili ABC design se spojenou rukojetí.
Beruška
Díky, o tom Lase jsem nevěděla. Laso je bývalý Prior na náměstí?
Nicol
Ahoj.
Laso je bývalý Prior, myslím, že se to už zase jmenuje jinak. Prodejna Sam baby je s menším výběrem kočárů než v Karolině.
Beruška