Golfky v Ostravě

9
10.11.05 10:25

Golfky v Ostravě

Ahoj holky,
mám prosbu, nevíte náhodou kde v Ostravě se dají v reálu prohlédnout golfky peg perego nebo inglesina new zippy? Mám je sice vyhlédnuté v internetovém shopu, ale chtěla bych je nejdřív vidět v reálu.
Díky moc.
 Nikol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
152
10.11.05 10:40

Ahoj Nikol,

slyšela jsem, že dobrý výběr golfek je v Lase. Inglesinu new zippy jsem si prohlídla ve Futuru /v Chiccu/ a potom taky koupila přes net. Peg perego tam bohužel ale nevedou.

Dobře vyber!

Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.11.05 11:22

Ahoj.

Stejná firma jako v Lase - Sam baby - má novou prodejnu v nákupním centru Karolina (býv. ÚAN). Ovšem nevím, jestli tam mají zrovna ty určité typy. Výběr je solidní. Golfky jsme kupovali před 2 měsíci a zjistila jsem, že řadu typů v obchodě prostě nenajdeš (teda v této oblasti). To jsme byli i v Promi ve Studénce (internetový obchod, v prodejně nic moc) a ve dvou obchodech v Novém Jičíně (ty už byly lepší). Také jsem prošla neuvěřitelné množství menších obchůdků. Nakonec jsme koupili ABC design se spojenou rukojetí.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.11.05 13:25

Díky, o tom Lase jsem nevěděla. Laso je bývalý Prior na náměstí?
 Nicol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.11.05 21:34

Ahoj.

Laso je bývalý Prior, myslím, že se to už zase jmenuje jinak. Prodejna Sam baby je s menším výběrem kočárů než v Karolině.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect