Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
1. Chtela bych synovi koupit k vanocum takovou tu klasickou tatrovku. Velkou, aby se v ni dal i tahnout. Videla jsem ruzna auta, ale tuhle ne. Za nas si pamatuju takovou tu oranzovou. Nevideli jste ji nekdo v Praze nebo v Moste.
2. K vanocum chystame pribuznym kalendare s fotkama syna. A cetla jsem tu, ale nevim kde, ze se da koupit uz predchystany kalendar. Nevite kde?
Ahoj,
tatrovku jsme kupovali loni k jezisku, byla z Babystar na Cernym moste, jinak ji mivaji v kazdem vetsim hrackarstvi a stoji okolo 500,– ![]()
A kalendare na vlepeni fotek prodavaji ve Vodickove ulici ve FotoSkoda, stoji od 45 do 200KC podle velikost, format A4 cca 65,–. A taky je meli v tom knihkupectvi na Vaclavaku pod Batou (nepamatuju si nazev), meli myslim 2 velikosti za 150 - 200,– ale jinak nic moc, ty z FotoSkoda vypadali podle myho lip! ![]()
Mej se…
Eliska
Ahoj,
mám e-shop s hračkama a Tatru samozřejmě mám, je to pořád jeden z nejoblíbenějších dárků ![]()
Pokud bys ji chtěla poslat není problém
www.todo.cz - odkaz na e-shop pod fotkou
Nebo tady máš odkaz přímo na Tatru, ať ji nemusíš dlouho hledat ![]()
http://www.prag-info.cz/…p/index_.php?…
Ahoj Jarka a Nikolka
Ahoj,
to knihkupectví se jmenuje Dum knihy Kanzelsberger a mají i internetové stranky www.kanzelsberger.cz
Ahojky, tu klasickou oranžovou tatrovku jsem viděla asi před měsícem v Praze na Budějovické - hned u východu z metra je nákupní centrum a hračkářství, byla myslím kolem 400 Kč, jinak našemu marťovi jsme koupili náklaďák zn.Mercedes, a moc si ho užívá - mají kombinace červené a žluté, a modré a žluté - myslím, nejsem si úplně jistá. Dá se koupit v Tescu, Makru a myslím, že jsem ji viděla i v Globusu
Stolní kalendář na vlastní fotky mají i Ikei za 199,–
Petta
Jeste k tem kalendarum - ve Fotostar na Cernem moste delaji kalendare 20×30 cm, 12 listu + 1 uvodni, s modrym nebo zlutym „mramorovym“ pozadim za 299,– a kalendare 28×15cm za 149,–; dodaci lhuta 5 dni a vypadaji pomerne slusne!
Takze nakonec nas kalendar asi nebude z FujiFoto, ale prave z Fotostar ![]()
Hezky den!
Eliska
Ahoj,
kalendar si mozes kupit aj tu
http://scrapbook.cz/index.php?…
Len fotky si tam vlepis a mas ![]()
Davam tento odkaz kade chodim, ale ked sa tolke pytate ![]()
Pa!