Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
shanim marne nepromokavou teplou kombinezu ve velikosti 80cm, s odepinatelnymi navleky nebo bez nich (Julie uz docela slusne chodi),rukavicky bych vitala.
Vsechny pekne nepromokave kombinezy, ktere njsem videla (bazary, internet atd..) byly bud vetsi nebo vcelku i s neodepinatelnymi navleky na nohy. Ze by se nepocitalo, ze nektera mimca mohou v roce behat a nemusi mit zrovna nejvetsi velikost?
Radsi bych nejakou levnejsi, treba i sekacovou, ale peknou, tak poradte, jestli o nejake vite.
Diky
Mroe
Mroe, taky sháním, i když nám stačí chodící, ale…v jednom normálním obchodě jsem se jen čistě optala (za ty prachy bych novou totiž nekoupila) a co jsem se dozvěděla? Že kombinézu pro léžáčka velikosti 98 mají, ale nemají odepínací nožičky. Já myslela, že to je velký, jenže když mi to ukázali, tak to bylo ještě menší než naše momentální 80. A když jsem se optala na kombinézu pro chodce, tak mi ukázali nějakou 86 a ta byla zas tak velká, že mi přišla na 3leté dítě. A nic mezi tak nějak moc nedělají. Takže to chce obcházet a hlavně bych v tomhle případě radši osobně než přes net…jinak je pak lepší varianta zimní bunda a zateplený kalhoty
Ahoj holky, ta varianta s klasickou zimni bundou a zeteplenymi kalhoty je sice fajn, ale jen do mesta na chozeni nebo vozeni kocarku. Ale na hory nebo i na sankovani, brusleni, koulovani apod. je klasicka kombineza proste klasika. My jsme loni vystacily se dvema zimnima bundama a trojema zateplenejma kalhotama. Ve meste v pohode, ale pri bobovani a na horach na nic - pri kazdem pohybu se kalhoty hrnou, pod bundu leze snih apod.
Ja koupila loni peknou kombinezku (prave co se nam neosvedcily ty kalhoty a bunda) hned v lednu ve slevach v CA, velikost 92 za 498,– fungl nova. V „nasem“ sekaci totiz meli a letos zase maji dost jete za tri stovky…
Ted jsem dávala nepromokavou kombinézu vel.8o s odepínacími capáčky do dětského bazárku na Letné za 150.-kč.Byla teplá a jako nová.Mají tam spoustu dětských kombinéz určitě by sis vybrala.
Holky diky, ale vcera jsem ji konecne sehnala. Dva mesice jsem tak dvakrat denne chodila u nas do komisniho sekace, az jsem ji vcera vitezne ulovila, nebo uchodila? Je sice trochu vetsi, vel. 86, ale Julda ji muze mit a vypada jako kdyz ji nikdo nenosil. Klidne bych si takovou koupila i za normalni cenu. Super. A stala jen 260Kc. Uz se susi na susaku ![]()
Mroe
Sharon, prosím, kde na Letné je ten dětský bazárek? Taký sháním kombinézu a litr se mi za ni dát opravdu nechce (zvlášť když je tak na jednu sezónu), takže musím běhat po sekáčích.
Díky!