Hořčík a stres

Anonymní
17.8.15 10:42

horcik a stres

Ahoj holky mam asi problem vzdycky tyden pres menzes jsem psychicky vycerpana unavena nespava nejak mi to nikdy moc nevadilo kdyz jsem byla doma na materske ale ted chodim do prace a uz jsem byla dvakrat na tom tak ze jsem musela zustat doma…jsem unavena vystresovana porad bych spala krevni obraz v poradku…napadlo me jestli mi nechybi horcik…porad to tady ctu…jsem vnitrne napnuta tika mi prave oko jsem unavena motam se je mi na omdleni porad brecim a jsem vystresovana…poradte co s tim??jsem v koncich kdyz mi to az takhle obtezuje soukromy zivot…mam zacit pit magnesii je vazne tak dobra mńebo jake potraviny???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
17.8.15 10:45

Kup si hořčík v lékárně… Jestli ho máš fakt málo, tak bych se na stravu nespoléhala.
Taky ho beru. Mám Magnex. Ale je plno druhů, poradí ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.8.15 10:45

Klidně si kup hořčík, tim nic nezkazíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.15 10:47

Jsem posledni dobou nejaka na prd nevim jak z toho ven @Pipet a pomaha ti to nebo je to v hlave??manzel mi rika ze vsechno moc prozivam a nervuju se zbytecne

• Citovat
  • Upravit
5730
17.8.15 10:48

Můžeš zkusit Magnosolv - ale je jen na předpis. Přišlo mi, že se vstřebával mnohem lépe než volně prodejné druhy hořčíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.15 10:49

@malinika a pomaha to…jsem z te unavy otravena porad bych se jen valela nicse mi nechce delat…

• Citovat
  • Upravit
5730
17.8.15 10:51
@Anonymní píše:
@malinika a pomaha to…jsem z te unavy otravena porad bych se jen valela nicse mi nechce delat…

S únavou teda nevím, já ho beru kvůli křečím. Ale ublížit by to nemělo, buď pomůže a nebo ne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.8.15 10:52

Já ho taky beru z jiného důvodu, než stres… Takže nevím, to nedokážu posoudit.
Ale za zkoušku nic nedáš, chvíli ho ber a uvidíš. Však nijak neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.15 10:54

@Pipet a muzu vedet proc ho beres na co je jeste dobry??pry si mam koupit magne b6…

• Citovat
  • Upravit
5808
17.8.15 10:55

Bych si nechala udělat krevní testy, může to být horčík, ale únava může být i z málo železa k tomu ta MS..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.15 10:57

@Gosi krevni testy mam v poradku mi dneska rekla doktorka…vzdycky jsem byla nervak ale aby me to takhle dostalo…napeti v nohach vnitrni tres v tele kdyz se vystresuju…tik v oku…pak uz je to asi jedno k druhymu nebo to opravdu moc prozivam…

• Citovat
  • Upravit
5808
17.8.15 11:05
@Anonymní píše:
@Gosi krevni testy mam v poradku mi dneska rekla doktorka…vzdycky jsem byla nervak ale aby me to takhle dostalo…napeti v nohach vnitrni tres v tele kdyz se vystresuju…tik v oku…pak uz je to asi jedno k druhymu nebo to opravdu moc prozivam…

tak na napětí a ten hlaví stres by horčík pomoct mohl, zkus tu lékárnu, ale né jen jako potravinový doplněk s obsahem magnesia… magnézky bys musela vypít moc si myslím… spíš třeba jako dplněk, nebo pomerančovej džus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.8.15 11:12

Měla jsem nějaké neurologické problémy, testy ukázaly změny jako při roztroušené skleroze…
Tak ho občas zobnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
17.8.15 11:17

Taky můžeš popíjet minerálku Magnesia… ta je s hořčíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.15 11:19

A kolik ji asi tak vypit? @Black Cat opravdu je tak dobra???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex