Horečka 39,2°C

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
689
2.7.14 20:43

horečka 39,2

Ahoj holky, prosím poradíte. jsme už 4 den na dovče v Krkonoších. dnes malý (2roky) dostal teplotu a teď večer mu stoupla na 39,2.nic jiného mu není. Žádná rýma ani kašel. Nevíte co by mohlo takhle vysokou teplotu způsobit? zítra pokud se teplota bbude držet pojedeme na pohotovost, ale jsem z toho teď na nervy. malý měl taky před dvěma dny klíště- manžel má strach aby to nebylo z toho, ale zdá se mi to moc brzy a hlavně v tom místě kde bylo nic není. Poraďte prosím. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.7.14 20:44

@AnnaP takhle brzy by se klíště asi neprojevilo. Ale u dr bych se o něm rozhodně zmínila. U dítka může teplota lítat kvůli kravinám - přehřátí, zuby, viróza atd.. čekala bych, co z toho bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
2.7.14 20:47

@AnnaP
Malá měla včera přesně to samé, dala jsem jí 2× Panadol čípek a dnes celý den bez problému. Uvidíš jak to bude vypadat zítra, naše dr. mi vždy říká, že takhle vysoké horečky /dcera mívá i kolem 40/ můžou být 3-4 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
2.7.14 20:48

@AnnaP 6.nemoc? 4 dny horečky a pak se osype

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Šestou nemoc už měl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Pe-G píše:
@AnnaP 6.nemoc? 4 dny horečky a pak se osype
Ááá, seš první :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
2.7.14 20:50

Ahoj. Můj syn (3,5) měl teď taky horečky 37,7-39,4°C a nic vic k tomu. K DR jsme šli 3.den a prý angína. Ale to se nám nezdá, protože ten 3.den horečka sama odeznela (ještě před podáním atb) a už se nevrátila. Tak počkej a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
2.7.14 20:52

Taky mě napadla angína :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
2.7.14 20:53

Holky nejsem si teď s tou šestou nemocí jistá. buď jí měl on nebo malá. a ona může být jen jednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
2.7.14 20:59
@AnnaP píše:
Holky nejsem si teď s tou šestou nemocí jistá. buď jí měl on nebo malá. a ona může být jen jednou?

měla by na ni vznikat imunita. Mladej ji teď měl, myslela jsem zuby, dva dny horečky a pak se osypal.

Pokud dítě reaguje na léky, pije a nechytá se za různé části těla (třeba uši či neřve při čurání),nechala bych to tak a čekala, co se z toho vyloupne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.7.14 21:00
@AnnaP píše:

Jj, jen jednou. U nás už to taky proběhlo, dřív jsem nevěděla co a pak to bylo jistý už… Ani jsem k dr nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.7.14 21:04

Asi to není storpo, ale nám dr. řekla, že šestá nemoc je většinou do roka, u starších výjimečně.
Ale nagíny teď řádí hodně.
My jsme si to zažili teď, ale u nás šlo o zuby. To už anáme, tak jsem napanikařila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
2.7.14 21:04

Malá teď mela virozu-horecka, nic k tomu, další den se od nohou osypala, druhy den to mela po celem tele a uz bez horecky a třetí den ji to od hlavy k nohám zase slezlo.Pry to ted radi a je to nejaka lehka viroza, ani jsme to nelecili medikamenty, mela jen prvni den panadol na tu teplotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.7.14 21:05

Mně teda bylo řečno, že 6. nemoc se může opakovat. Jen nevím, jestli už na to není „starý“.

• Citovat
  • Upravit
689
2.7.14 21:09

U malého s pitím problém nemáme. vypije denně cca 1,5l vody.dnes pil také hodně. za nic se nechytá, a po lécích - panadolu teplota klesá. dokonce je jak normálně- živej-blbne, chechtá se, lumpačí. ta vysoká teplota mně překvapila. neřekla bych to vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí