Horečka u 15 měsíčního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2513
22.4.17 22:03

horecka u 15m

Ahoj,

mam 15m dceru a ted je poprve nemocna a ja ted nevim co :)

Vcera ji zacalo tect z nosu, ryma hrozna, vecer mela horecku 38,3 po odectu. V noci take 38,6 dala jsem nurofen cipky. skoro nespala. tece ji hrozne z nosu, v noci polyka hleny, zakuckavacse, hrozne chrci, budi ji to, vysavame odsavackou na vysavac..davam mirskou vodu, nasivin, mokre rucniky rozvesene..

no a dnes ryma jeste horsi, pri odsani bila, ale kdyz ji tece z nosu, sem tam zelena. horecka stale, odpo 38,6 po odectu, dala jsem paralen cipek a klesla, ale vecer zas 38,8, dala jsem ji znova cipek tedy, na klidnou nic to bevypada, ted spi, ale budi se kvuli ryme..

kdyz bude horecka i zitra, mam cekat do pondeli na doktorku ci nekam jet driv? dnes byla jinak ok, min jedla, protivnejsi, unavena, ale v posteli jsem ji neudrzela, furt neco delala..

ja sama mam 39 a chripku a ksem ko. potrebovala bych dnes spat, nejaka rada, co by ji pomohla s rymou lip spat? vic pod hlavu davam, ale furt rotuje.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
22.4.17 22:09

Deláte vše správně. Hlídejte horečku, sledujte, kdy už můžete dát čípek nebo sirup a odpočívejte co nejvíc to jde. K dr. bych šla 4 den, pokud by horečka neustupovala nebo pri zhoršení onemocnění. Odsávala bych také co nejčastěji. Třeba každou hodinu. Přeji brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
22.4.17 22:10

A běžte spát! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
22.4.17 22:21

Doporučila bych ještě na noc fenistyl kapky (lepší je aerius sirup, ale ten je na předpis) a přes den bych klidně nasadila mucosolvan či něco podobného, pokud ji to teče do krku a chrci, je pořádný kašel otázka velmi krátké doby. Pohotovost bych řešila, kdyby horečky stoupaly a nesly srazit, dítě by u kašle intenzivně brecelo (to může značit zánět průdušek, pruduskovy kašel bolí), případně při stekavem kašli a podezření na laryngitidy.
K doktorce pak s horečkami, které trvají čtvrtý den, s kašlem jakéhokoli druhu na poslech, s příliš zelenou nelepsici se rymou, s intenzivním pláčem, chytáním se za uši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
22.4.17 23:23

SINUPRET KAPKY

Dobry vecer, muze to byt zanet nosohltanu…kdyz jsou horecky. My na rymu davame Sinupret kapky, je to prirodni a fakt to dcerkam hned zabere a brzy je po ryme. Davam 2 denne Sinupret a na noc aerius a nebo ty fenistil kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí