Horečka už 8 dní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8004
5.4.18 16:29

@BellinkaX Máš zkušenost s takto dlouhým febrilní stavem u chřipky? U nás většinou tak max 5 dní, jeden možná 7 dní. Ale tedy potom bývali lidi dost unavení, třeba ještě 14 dní. Neschopenky jsme běžně měli i 2 týdny na ty chřipky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
5.4.18 16:32

@Lucka1111 ta horečka mu začala minulý čtvrtek, začal naříkat že ho bolí nohy, a měl horečku, po 4 dnech mu to kleslo na 1 den, další den mu to začalo zase stoupat, cca 2krat denně mu dávám půl paralenu, ten mu to pěkně srazí, normálně si hraje, jí, pije, akorát si občas stěžuje že ho bolí nohy a břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
5.4.18 16:35
@Lucka1111 píše:
@BellinkaX Máš zkušenost s takto dlouhým febrilní stavem u chřipky? U nás většinou tak max 5 dní, jeden možná 7 dní. Ale tedy potom bývali lidi dost unavení, třeba ještě 14 dní. Neschopenky jsme běžně měli i 2 týdny na ty chřipky.

Ano, i 14 dnu. PCR na chripku pozitivni, nasazeno Tamiflu ( i po tolika dnech) a za 2 dny zcela ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30581
5.4.18 17:10
@Alyss1 píše:
Letos radi chripky ze maji lidi tyden i deset dni horecky. Slyselajswm uz nejolikrat.

Pokud je ale problem treba v plicich, nemusi byt crp smerodatne. Lepsi je treba sedimentace.

Nicmene v tomhle veku pokud nejak extra netrpi, ji a pije a hraje si, tak ja bych jeste pockala.

Je to tak dcera měla horečky 10 dní a pak přešly. Jinak jí také nic nebylo. Byly jsme u dr. po třech dnech a prý viróza. Tak jsme čekaly a chtěly vyrazit znovu k dr. a po těch 10 dnech jí to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
5.4.18 17:12

Docela mě to uklidnilo holky děkuju moc, ještě tedy počkám aspoň do soboty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8004
5.4.18 17:47
@BellinkaX píše:
Ano, i 14 dnu. PCR na chripku pozitivni, nasazeno Tamiflu ( i po tolika dnech) a za 2 dny zcela ok.

Tak to je fakt dlouhý průběh. Předpokládám, že ale dítě mělo provedený minimálně rtg plic. Testovali jste na chřipku běžně? U nás jsme výtěr na chřipku nedělali, u nás v lékárnách nebylo ani Tamiflu k dispozici hned, ale až po objednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
5.4.18 20:35
@Lucka1111 píše:
@Alyss1 no co se týče infekčního původu, tak tam je jednoznačně nejpřínosnější CRP. Proč by měla být sedimentace přínosnější než CRP u infekce plic? To je blbost.

To nevim, moc tomu nerozumim. Ale pár dní zpět nám to říkala naše doktorka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66588
5.4.18 20:40
@Lucka1111 píše:
@Alyss1 no co se týče infekčního původu, tak tam je jednoznačně nejpřínosnější CRP. Proč by měla být sedimentace přínosnější než CRP u infekce plic? To je blbost.

já třeba měla v určité době pořád zvýšenou sedimentaci, ale CRP v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikashopova
6.4.18 09:26

Jako malá jsem měla horečky měsíc v kuse. Taky všechny různý testy, všechno v pořádku. Měsíc jsem nechodila do školy, mamka mi to taky srážela paralenem. Neměla jsem jen moc chuť k jídlu, jinak jsem se cítila fajn. Přešlo to, až když už jsme si nevěděly rady a mamka mě poprosila, abych vylezla z postele a začala fungovat normálně.. Dodnes se neví co to bylo, a taky to byly horečky 38/39°. Tím samozřejmě neradím „zapojit do provozu“ ale já bych vyčkala. Držím Vám palce. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
445
6.4.18 09:40

Tak syn měl včera večer 37teplotu a dnes ráno už jen36,8,ty ATB jsem nepodávala, takže asi opravdu nějaká zákeřná viróza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4876
6.4.18 12:17

Mohu potvrdit, ze letos řádila nejaka divna potvora viroza. Synove 5 a 2 roky mely horecky 10 dni. Udelany odbery, nekolikrat Crp, 1× rtg plic a vse v poradku az na ty horecky a rymu, nechutenstvi. Doktorka pro klid duse nasadila antibiotika Klacid. Odeznelo to uplne po 13 dnech, nemyslim ze vy mela antibiot.na prubeh zasadni vliv.
@kiki 24 doufam, ze u vas jiz v poradku. U nas to nekdy vypadalo 1-2 dny lepe a najednou sup zase horecka…
Drzim palce at jste brzy v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3064
6.4.18 12:24

U nás také. čtyřletý týden teploty. napřed vyšší, pak zvýšenou do 38.přešlo přesně za sedm dni bez antb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
6.4.18 13:25

@Aditu moc děkuji, doufám že se horečky zase nevrátí, zatím má 36,8 a je živý až moc :) tak snad už to bude dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4876
8.4.18 21:54

@kiki 24 tak to vypada dobre. :hug: moji kluci byly po nemoci jak nenazrani, zacni varit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
8.4.18 22:07

Děkuju musím zaklepat horečka už se mu nevrátila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie