Horečky jenom večer

8
29.1.20 18:53

Horečky jenom večer

Ahojj
Uz přes 14 dní se vůbec necítím dobře :( Jsem ve 31tt a bojím se aby něco z toho nemělo vliv na mimi. Teploty ( 38.2 C ) se ukážou vždy večer prý můžu půlku paralenu tak si beru po 6ti h. Pulku vzdycky se vypotím nic jinyho teplota klesne jen na chvili cítím se strašně slaba a unavená domací práce zvládám tak na půl, strašně mi tvrdne břicho a to uplne při všem a při jakým koliv pohybu pod bříškem mě bolí jakoby na menstruaci a z toho mě chytají záda i prává noha a co se týče jídla tak nechuť :( Doktorka mě vezme až v pátek prosím jestli máte někdo zkušenosti a mohl by poradit díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1522
29.1.20 19:06

A proč si už dávno nešla s tou teplotou k obvodní doktorce, už si tam měla být druhý den co si měla teploty a na gyndě taky dávno…Když ti hodně tvrdne břicho, tak jeď na pohotovost. Paralen si můžeš brát 3× denně celej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.1.20 19:38

@Reny28 To jsem byla jenze obvoďák poradil ten paralen a potit se… no a na gyndě že to k tomu potří 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
29.1.20 19:49

@Domiis dělal ti CRP? Bych k němu zašla zase když to pořád trvá ať zase změří CRP. Mně příjde, že to obvoďáci se bojí na těhotnou šáhnout🤦‍♀️Alespoň u toho mého to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí