Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, v září jsem prodělala revizi dělohy po zamlklem potratu, teď když se to nejméně hodilo, tak jsem otěhotněla, menstruaci jsem měla slabou a ani nevím kdy.. Podle pana doktora jsem v 7tydnu (29.1.). Prosím devcata, kdy došlo cca k početí?
![]()
@Flcatkoo píše:
Ahoj holky, v září jsem prodělala revizi dělohy po zamlklem potratu, teď když se to nejméně hodilo, tak jsem otěhotněla, menstruaci jsem měla slabou a ani nevím kdy.. Podle pana doktora jsem v 7tydnu (29.1.). Prosím devcata, kdy došlo cca k početí?![]()
To je opravdu hodné křišťálové koule… cca před 5 týdny +- nějaký ten den.
Ty se nas ptas jak kdyby jsme vam u toho svitili..
tak asi jsem si snad vedoma nechraneneho sexu ne? To jsou obcas takove otazky ze si rikam at pri vsem stesti nejde o tehotestvi u tech zakladatelek ![]()
@Flcatkoo ty nevis kdy si mela menstruaci a na to se nas ptas kdy si otehotnela?
myslis jako ze my tady mame prehled o tve menstruaci ovulaci a tvym pocetim? Kdyz to prislo teda v nevhodnou dobu tak co se treba chranit nebo to taky asi nevis jak se dela co? ![]()
@Anonymní píše:
Ty se nas ptas jak kdyby jsme vam u toho svitili..tak asi jsem si snad vedoma nechraneneho sexu ne? To jsou obcas takove otazky ze si rikam at pri vsem stesti nejde o tehotestvi u tech zakladatelek
V 99 procentech v tom hrají roli 2 potencionální tatínci
takže zakladatelko, test otcovství je jediná spolehlivá metoda narozdíl od odhadovaného zpětného určování ovulace.
@Anonymní píše:
@Flcatkoo ty nevis kdy si mela menstruaci a na to se nas ptas kdy si otehotnela?myslis jako ze my tady mame prehled o tve menstruaci ovulaci a tvym pocetim? Kdyz to prislo teda v nevhodnou dobu tak co se treba chranit nebo to taky asi nevis jak se dela co?
No asi tak. Takových ne úplně chytrých dotazů tady je plno, ale aspoň vždycky napíšou kdy byla poslední MS a jak dlouhý mají cyklus. Tohle je už úplnej extrém.
@Bubla Bůčková jo to bylo první co mně napadlo
pak to vypadá jak ve filmu Dítě Bridget Jonesové ![]()
@Bubla Bůčková taky me to napadlo
takze,, ententyky dva spaliky na koho to hodi??
no. To snad ne ![]()
@JancaS84 pak ten teda nerozumím jak takovych Nechytrych paru provozuji sex… Chránit se jim nic nerika.. A pak se diví a po nas chteji znat zazraky 😀 kdy jako vubec doslo k poceti ![]()
Jste pěkně sprostý, nic o tom nevíte a chcete poučovat? Otec je jen jeden.
@Flcatkoo Jsou.
Ale chápej..neuvedla jsi, proč je to důležité vědět. Jen zvědavost?
Jinak pokud jsi v 7 tt., pravděpodobně cca před 5 ti týdny. Ale to je opravdu odhad. Nelze určit… ale natipovat, kdy v té době byl sex lze. ![]()
@Flcatkoo tedy v týdnu od Vánoc do Sivestra pravděpodobně. Sedělo by ti to? Později asi ne. Spíše před Vánoci kousek.