Nateklý konečník

Anonymní
28.1.20 21:19

"nateklý" konečník

Zdravím vás. Potřebovala bych radu. :nevim:
Jsem ve 29TT a nevím zda to jsou hemeroidy nebo jen podrážděné. Když mám povolené svaly, mám jakoby nateklý konečník ( okolo díry) když stáhnu svaly zaleze to jakoby dovnitř. Měla jste to nějaká taky? Nebo vyzná se v tom někdo? :( Na gyndu jdu až 10.2 tak nevím jestli plašit a jít hned někam nebo? :nevim: prosím anonymně, je to pro mě docela intimní téma.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11659
28.1.20 21:21

Normálně do lékárny říct že máte hemeroidy a že si těhotná a nevím jestli š nemůžou ale myslím že ty jsem brala Faktu cipky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.1.20 21:26

Měla jsem to v druhém těhotenství, ale hemoroidy to nebyly. Měla jsem jakoby nateklý a napnutý celý spodek. Jsem půl roku po porodu a je to pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.20 21:29

Dodávám:

Ještě chci dodat, že na netu se píše, že hemeroidy bolí, svědí atd.. mě nic nebolí ani nesvedi. Možná trochu trpím zácpou, a tak když se vyprázdním tak se trochu " natrhnu" a po utření mám úplně malinko krve, opravdu jen malinko a chvíli to bolí, ale to kvůli tomu natržení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.20 21:31

@Aduš8 a jak jsi zjistila, že to nejsou hemeroidy? A mazala jsi to něčím?

• Citovat
  • Upravit
512
28.1.20 21:40

To ze prave krvacis po stolici je dalsi priznak hemaroidu ;) svedet a palet to vubec nemusi ;) pokud ti to zaleze, tak to jsou jistojiste hemaroidy neboli zalat zila ;) prptp to zaleza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.1.20 22:08

Ženy, budou to nejspíš hemoroidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
28.1.20 22:10

Taky myslím že fakt ty hemeroidy ne vždy to bolí a třeba prvních pár dní to nebolí.. na víc se hodně dělají když máš právě zácpu coz jsme při prvním tehu taky měla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
28.1.20 22:48

Kup si dubovou kuru gel od Altermed a 3× denne omyt teplou vodou a radne promazat. Jinou nez Altermed neber, jsou k prdu. Nelekni se kdyz to trochu zapali. Normalne jeste neni od veci polykat Varixinal a nebo Hemoval, ale ty nevim jak se v tehu muzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.1.20 01:06

To,, natržení" při zácpě a krvácení značí hemoroidy. U mě to nebyly, mám jeden, co mě trápí roky a tohle bylo jiné. Ale nekrvacelo to. Dělej si koupele z dubové kůry a kup si čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.20 13:31

Píšou, že je dobré se vyhnout zácpě. Nevíte co pomůže?

• Citovat
  • Upravit
11659
29.1.20 13:33
@Anonymní píše:
Píšou, že je dobré se vyhnout zácpě. Nevíte co pomůže?

Hruškový džus, více mléka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.20 17:19

@Kajka9 mléko piju furt, a nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11659
29.1.20 17:44
@Kajka9 píše: