Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Normálně do lékárny říct že máte hemeroidy a že si těhotná a nevím jestli š nemůžou ale myslím že ty jsem brala Faktu cipky
Měla jsem to v druhém těhotenství, ale hemoroidy to nebyly. Měla jsem jakoby nateklý a napnutý celý spodek. Jsem půl roku po porodu a je to pryč.
Ještě chci dodat, že na netu se píše, že hemeroidy bolí, svědí atd.. mě nic nebolí ani nesvedi. Možná trochu trpím zácpou, a tak když se vyprázdním tak se trochu " natrhnu" a po utření mám úplně malinko krve, opravdu jen malinko a chvíli to bolí, ale to kvůli tomu natržení.
@Aduš8 a jak jsi zjistila, že to nejsou hemeroidy? A mazala jsi to něčím?
To ze prave krvacis po stolici je dalsi priznak hemaroidu
svedet a palet to vubec nemusi
pokud ti to zaleze, tak to jsou jistojiste hemaroidy neboli zalat zila
prptp to zaleza…
Taky myslím že fakt ty hemeroidy ne vždy to bolí a třeba prvních pár dní to nebolí.. na víc se hodně dělají když máš právě zácpu coz jsme při prvním tehu taky měla ![]()
Kup si dubovou kuru gel od Altermed a 3× denne omyt teplou vodou a radne promazat. Jinou nez Altermed neber, jsou k prdu. Nelekni se kdyz to trochu zapali. Normalne jeste neni od veci polykat Varixinal a nebo Hemoval, ale ty nevim jak se v tehu muzou
To,, natržení" při zácpě a krvácení značí hemoroidy. U mě to nebyly, mám jeden, co mě trápí roky a tohle bylo jiné. Ale nekrvacelo to. Dělej si koupele z dubové kůry a kup si čípky.
@Anonymní píše:
Píšou, že je dobré se vyhnout zácpě. Nevíte co pomůže?
Hruškový džus, více mléka
@Kajka9 píše:
Hruškový džus, více mléka
Hele stačí hledat na internetu tak toho máš mraky
Zdravím vás. Potřebovala bych radu.
Na gyndu jdu až 10.2 tak nevím jestli plašit a jít hned někam nebo?
prosím anonymně, je to pro mě docela intimní téma.
Jsem ve 29TT a nevím zda to jsou hemeroidy nebo jen podrážděné. Když mám povolené svaly, mám jakoby nateklý konečník ( okolo díry) když stáhnu svaly zaleze to jakoby dovnitř. Měla jste to nějaká taky? Nebo vyzná se v tom někdo?