Strie po druhém těhotenství

529
29.1.20 07:53

Strie po druhem tehotenstvi

Ahoj holky. Jsem po druhe tehotna. Po prvni tehotenstvi se mi udelali strie na brise. Ne nijak extra viditelne, ale jsou tam. Bricho jsem mela prtave a pribrala jsem pouze devet kilo. Do sesteho mesice jsem nemela skoro bricho a najednoh vyskocilo. Rikala jsem sj, ze je to asi tim. Nic mene, ted jsem ve 12 tt. A richo mam jak minule tak v patem mesici. Chci se zeptat, mela jste nektera strie po prvnim tehu a po druhem tehotenstvi vypadalo brisko stejne? Jako ze uz zadne nepribyly? Vim, he je to individualni. Ale treba me to trosku uklidni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
29.1.20 07:55

Ano, je to běžné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
29.1.20 07:59

@pannda co je bezne? Ze to zustane tak jak po prvnim? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
29.1.20 08:01

Jj, ale je to individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
29.1.20 08:02

@pannda to je mi jasne. Spis by me jen zajimalo, jakou ma kdo zkusenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
29.1.20 08:13

Já neměla v prvním žádné, měla sem menší břicho. U druhého bylo břicho znát dřív a bylo ke konci obrovské a sem tam popraskalo, ale žádné hluboké fialové strie, víceméně je vidím jenom já když si břicho zblízka prohlížím na plném světle :lol: ale já mám celkové hodně pružnou pokožku. Nicméně je to individuální, pokud k nim máš sklony a budeš mít větší břicho, tak bych s nějakou navíc klidně počítala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
29.1.20 08:13

V prvním těhotenství jsem mazala a mazala a břicho praskalo a praskalo. V druhém se mi udělaly strie i tam, kde v prvním nebyly. Měla jsem pocit, že se mi dělaj i strie na striích. A břicho jsem měla ohromné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
29.1.20 08:22

Ja prvni teda prave nemazala vubec. Protoze jsem ho mela male, tak jsem to neresila. Ted pritel maze kazdej den i dvakrat-ja jsem na to lenoch. Na strie prave nijak extra netrpim. Nikde njc moc, ale bricho to jaksi odneslo :( kdyby zustali takove jake jsou, jsem v klidu, e bojim se, ze pribudou a treba i vytahane kuze. Bricho bylo vzdy ma prednost, tak doufam, ze zustane aspon takove jako po prvnim. A pribrali jste treba vic ve druhem tehu nebo to bylo stejne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
29.1.20 08:30

@Grainee já ve druhém přibrala víc, u prvního 8kg u druhého asi 12kg. U prvního sem šla z porodnice víceméně jako bych ani dítě neměla, téměř původní váha, břicho ploché. U druhého mi zůstalo nahoře asi 5kg a hrozně mě to štvalo, este když to bylo na léto :roll: ale musím říct, že když člověk na sobě mákne, tak se to zlepší :) aktuálně jsem 8 měsíců po porodu, od podzimu denně cvicim a břicho mám lepší, vypracovanejsi než před detma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
29.1.20 08:36

Jo. Ja prave taky sla, jak kdyby nic. Mam termin v pulce srpna. Trosku pocitam s tim, ze j druheho uz to nebu asi tak zadarmo :(u prvniho jsem mela taky jen osm na hore. No tak jsem zvedava, jak to bjde za par mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
29.1.20 08:43

Ja myslim, ze to zavisi na tom, jak mas svaly a vazy v poradku po prvnim tehotenstvi. Mne zustal rozestup brisnich svalu a i kdyz v prvnim tehotenstvi jsem mela strie az v 40tt, tak v druhem mi tak porupalo brichu uz ve 4. Mesici tehotenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
29.1.20 08:46

@e008 taky mam rozestup. Akorat ted v tehu nevim, co s tim mam delat. Ale strie nezavisi na svalech ne? Tam pak jde spis o to, zda se bricho vrati do puvodniho stavu. Ale strie jsou problem podkozi. Ale ono je to jedno. Ja se dost bojim i toho rozestupu skrz to bricho. No uvidime. Treba me me telo mile prekvapi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
29.1.20 08:47

@e008 a udelalo se ti jich hodne na vic jo? No potes :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
29.1.20 08:57

Neměla jsem s dvojcaty, neměla jsem rok po té s jedním. Přibrala jsem 7 a 8 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.20 09:03

Při prvním tehu pár strii, při druhém mi komplet popraskalo břicho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky