Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Flcatkoo píše:
Jste pěkně sprostý, nic o tom nevíte a chcete poučovat? Otec je jen jeden.
Tak proč to potřebuješ vědět? Si v 7 týdnu a hotovo. To je snad jedno kdy k tomu došlo.
@Flcatkoo píše:
Jste pěkně sprostý, nic o tom nevíte a chcete poučovat? Otec je jen jeden.
Právě, že o tom nic neví, tak nemohou říct kdy. Netušíme datum ovulace, menstruace atd
@JancaS84 😀 😀 😀 jsem 34 tt mohla bys mi prosim vypocitat kdy jsem cca otehotnela?? A chci přesný datum prosím 🙏 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Jak to čtu.. Bojím se zeptat, jsem 6+3, menstruace je v průměru po 33 dnech.. Poslední začala 15.12.19.. Chci se zeptat jsem už tak zmatená.. Že ani nevím či jsem.. Kd mohlo dojít k otěhotnění? pohlavní styk 23.12,3.1,10.1..
@Anonymní píše:
Jak to čtu.. Bojím se zeptat, jsem 6+3, menstruace je v průměru po 33 dnech.. Poslední začala 15.12.19.. Chci se zeptat jsem už tak zmatená.. Že ani nevím či jsem.. Kd mohlo dojít k otěhotnění? pohlavní styk 23.12,3.1,10.1..
Ahoj
23.12. nejspíš ne
3.1. podle mě nejpravděpodobnější
10.1. asi taky ne, ale když nesleduješ ovulaci, těžko říct
@Anonymní píše:
Pravděpodobně 3.1., 10.1.určo ne. A 23.vy bylo brzy..u delších cyklů bývá ovu později. Za mě 3.1 ![]()
10.1 je podle mě hloupost, jelikož potvrzené od lékaře jsme to měla 23.1, a to si myslím že by bylo brzo.na ultrazvuk. Já si také. myslim že k tomu došlo 3.1..
@Liška2014 my jsme sprosty jo a v cem ze nam to rozum nebere takový otázky?? Tak kdyz uz je slecna tak chytra a nevi kdy mela Ms tak proc se rovnou nezeptala gynekologa kdyz ji urcil v kolikatym je tydnu… Asi by na ni taky koukal jak na zjeveni kdyz nevi kdy ma ms a asi kazdy normalni clovek si musi byt vedom toho kdy mel nechraneny sex a kdy asi cca mohlo k poceti dojit nebo jako kdyz to ted prislo v nevhodnou dobu tak se nechrani celou dobu a jen ceka kdy to prijde? Jestli se. Zrovna trefi do doby kdy se jim. To hodi??