Horečky se ovulace posunula ????????‍♀️

100
29.9.24 11:24

Dvě ovulace nebo se kvůli horečky posunula ????????‍

Ahoj holky, s manželem se snažíme od května a stále nic.
Teď už třetím měsícem beru Utrogestan. Moje otázka ale zní. Ovulaci poznám a je vždy 13 DC, jenže jsem ten den a den po měla horečky. A večer v pátek kolem pul 10 jsem cítila bolest v podbříšku. Říkám ok ovulace.
Ale v neděli jsem cítila v 18h šílenou bolest v podbríšku a vystřelovalo to až do zadku a takové ovulace mívám taky. Teď nevím, jestli se mi ovulace posunula, kvůli tomu, že jsem měla horečky. Nebo jsem mohla mít ovulace dvě (byly po sobě přesně 43 hodin) na internetu jsem četla že můžou být max ale od sebe 48 hodin.

Měl to někdo podobně? Nebo co si o tom myslíte? Taky jsem četla, že se takhle rodí dvojvaječná dvojčata. A to máme v rodině ze stany mé i manžela. Tak nevím no :D

Děkuju za vaše zkušenosti a postřehy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19
4.10.24 08:21

To zní dost komplikovaně a chápu, že Tě to dost znervózňuje 🤔. Mohlo by to být i obyčejné výkyvy způsobené horečkami, ale taky tam může hrát roli ta rodinná dispozice. Pokud máš to spojení s dvojčaty v rodině a jsi si nejistá, určitě bych doporučila zajít za doktorem a probrat to s ním. 🧐 👶 Možná poradí nějaké speciální testy nebo vyšetření. Hodně štěstí! 🤞 💫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janninkan
4.10.24 09:50

Mírné pohyby nebo změny v tělesné teplotě mohou teoreticky ovlivnit časování ovulace, ale obecně by to nemělo způsobovat dvou ovulaci. V situaci, kterou popisujete, můžete konzultovat s lékařem, třeba k objasnění, zda užívané léky mohou mít takové účinky. Když máte genetickou výbavu pro dvojčata, může to samozřejmě také hrát roli!

• Citovat
  • Upravit
100
4.10.24 13:35

Děkuju za postřehy 😊 mám teď dva dny do MS a už 4 dny mám růžový výtok. Chodím dost čurat. Včera jsem vypila za cely den dva čaje a jednu kávu a odpoledne jsem chodila co chvíli a pořád toho bylo dost 😀 prsa mi přijdou větší a malinko citlivá na dotek jinak nic necítím. Takže uvidím jak to dopadne.

Spíš mi šlo o to, že když se někdo ptal na dvě ovulace během cyklu. Někdo tady kdysi psal, moje dvě ovulace během jednoho cyklu dopiju nutrilon a jdou spát 😀 nebo a jak se asi dělají dvojvaječná dvojčata a podobně. Tak jsem si myslela, že tady bude někdo takový. Ale i tak jsem ráda za nějaké postřehy od vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
5.10.24 23:54

Hmm, to zní dost zmateně s tou bolestí, mohla by stát ovulace a tím pádem to, že je to tak se odehrávat dvěma různým vajíčkama jako u dvojčat. 😊 Každý tělo je trochu jiný a může reagovat různě. Určitě bych o tom hodila slovo s gynekologem, když je častá dvojvaječná v rodině. 🙃 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.10.24 09:13
@Pivonkovka píše: Více

Určitě je to zajímavé ☺️ vždycky týdne před ms špinim hnědým výtokem. Tento měsíc nic.
Dokonce jsem si dávala oblíbeného birela a chutnal jinak. Chodila jsem opravdu hodně močit a moc jsem nepila. 3 dny před MS jsem měla růžový vytok na kalhotkách. A ms mi chodí opravdu přesně a mám i příznaky. Dnes jsem to měla dostat a nic ani žádné bolesti. Udělala jsem si TT z ranní moči a je tam vidět druhá čárka. Teď jen ještě testovat ob dva dny jestli čárka sílí a pokud bude tak to konečně vyšlo a budu volat doktorce ☺️ 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.10.24 18:36

Haha, zachovala jsem se jako svá černá košilka 🙈 Občas máme tendence přehazovat hormony jak páčkou 🚀 Mohla se ta ovulace posunout kvůli horečkám, což není neobvyklé, tělo reaguje po svém. Dvě ovulace? Možnáá, ale víc možná to budou jednovaječná zákoutí 😇 Držím palce! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
7.10.24 11:00

Jakože cítíš prasknutí folikulů až v zadku? :lol:

Btw pokud jsi zvyklá špinit týden před menstruaci, nejedná se o zdravý cyklus. Být na tvém místě, zašla bych s tím k doktorce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.10.24 12:57

@JuicyLucy ano je to silná ovulace a nemívám to pravidelně ale za půl roku se mi to stalo 2× a nejsem jediná. Jedna moje kamarádka ovulaci necítí vůbec, druhá tak jako já lehce a třetí stejně jako já že má občas taky tak silnou ovulaci jako já.

A to špinění před mám od té doby co jsem dostala ms tzn. od 14. řešila jsem to s několika gynekology a buď jediné HA což nepřipadá v úvahu. Antikoncepci neberu od 18 a to je mi 29. A všechno mám v pořádku žádné problémy nemám. Byla jsem vyšetřena a vše ok. Má to takhle víc holek. Já to mám ne týden, ale třeba 4 nebo 3 dny před ms. A není to bolestivé. Ale vím takhle že dojde ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí