Můj muž nemůže každý den

Anonymní
29.9.24 09:31

Můj muž nemůže každý den

Ahoj,
Snazime se už téměř rok o miminko. Problém je ten, že se snazime do ovulace vždy obden. Když ale náhodou zjistím, že připadá ovulace na den, který zrovna vychází volný, manželovi se nepostaví.
Jednoduše řečeno, obden problém není, ale když je to dva dny po sobě, tak nemůže. Nevím, jestli je to nějaký problém, ale mrzí mě to, když to chci tzv. pojistit a ono nic.
Vidím tady, jak někteří sexujete několikrát denně, ale to si prostě u nás nedovedu představit a jsem z toho špatná.

Měli jste někdo takový problém? Stačilo vám k otehotneni obden?
Ještě dodávám, že mu neříkám, kdy by mohla být ovulace, aby nebyl pod tlakem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.9.24 09:37

Já bych se s tím tolik nestresovala, spermie nějakou dobu vydrží. Jinak já jsem otěhotněla v cyklu, kdy jsem to nejmíň čekala, za celý měsíc jsme spolu spali asi jen 5×. Z toho v období okolo ovulace 2×. Manžel měl zrovna fyzicky náročnou práci a tak už doma prostě někdy nemohl.

• Citovat
  • Upravit
101759
29.9.24 09:38
@Anonymní píše: Více

A myslíš, že je blbej a nedojde mu, že když je to najednou hned druhý den, že honíš ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.24 09:41

@j.a.n.i1 takhle to ale není jednou do měsíce, několikrát to vždycky zkusíme druhý den, ale prostě to vyjde vždycky až obden

• Citovat
  • Upravit
42540
29.9.24 09:48

Chudák chlap 8o já jsem otěhotněla čtyřikrát, ovulaci jsem nesledovala a muže nepronásledovala každý den. Dělej tak, ať mu to neznechutíš, nejlépe kecy typu a Máňa říkala, že by ses měl teď přemoct, i baby na epipi to potvrdily, a Franckovi odvedle stojí pětkrát denně a vydrží hodiny…

Příspěvek upraven 29.09.24 v 09:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.24 09:50

@Betty MacDonald nic takového mu neříkám
Jen mě to prostě mrzí a nevím, kde je problém, když zrovna vím, že tu ovulaci mám, tak bych tomu chtěla dát víc. Přeci jen rok snazeni už je myslím dost na to, aby se tomu dalo víc…

• Citovat
  • Upravit
4383
29.9.24 10:06

Akorát se tím stresuješ a stresuješ i svého chlapa. Přece nejde lusknout prsty, zlato mám ovulaci, pojď na to, a je mu se hned postaví? Co jsi jako čekala? My jsme sex neměli ani ob den a za půl roku se zadařilo, a to jsem měla své dny naprosto pravidelné. Taky jsem věděla že ten den by se hodilo kdybychom spolu,,laškovali" ale když manžel byl unavený nebo něco řešil, nechala jsem to být. Vím že se to lehce říká ale akorát se budete točit v kruhu. Čekáme první miminko a neměla jsem tušení zda vůbec mohu mít dítě a pomalu jsem se s tou myšlenkou smiřovala. Proto neskutečně obdivuji ty co se snaží několik let. Klobouk dolů!! Opravdu ten sex nemusíte mít ob den, spermie pokud jsou zdravé a schopné na vajíčko počkají. Edit: Jinak když se rok snažíte a nic, určitě navštivte doktora. Nám kdyby se nezadařilo ani ten měsíc co jsem zjistila že jsem těhotná, také bych šla. Doktoři přijdou na to v čem je problém a když by bylo vše v pořádku, nebudete tolik ve stresu. :kytka: Nejlepší je mít sex v době kdy OBA budete mít chuť. Přece jen, abys nezapomněla, že sex není jenom o dělání dětí.

Příspěvek upraven 29.09.24 v 10:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
29.9.24 10:06

Hlavně se uvolni ty. To je děsivý tohle plánování. Jestli se snažíte „téměř rok“ a ty už evidentně nějaký čas měříš ovulace a a plánuješ sex jak pripousteni králíků, tam problém (pokud vůbec jaký je) je hlavně v tvojí hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.24 10:10

@Lu66 ano,ale to je ten rozdíl, začala jsem to řešit až teď a ne po půl roce..to jsem byla taky ještě v klidu a neřešila to. Teď už jsem to chtěla aspoň načasovat aniž by o tom věděl.
Navíc beru clostylbegit poslední měsíc, tak jsem to prostě chtěla využít, když už to do sebe cpu. To je tak špatne?

• Citovat
  • Upravit
42540
29.9.24 10:11
@Kunikula Strhana píše: Více

Přesně tak… Jeden můj kámoš v době snažení skoro ztratil erekci z toho stresu a tlaku, z výčitek a la včera se to tak hodilo a tys místo toho radši sel na fotbal a pak s klukama na pivo, místo abys svou energii vrážel do výroby potomka… Nakonec oplodnil, ale jinou, která chtěla jeho, ne jen jeho spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
29.9.24 10:14

Já ale neříkám že je to špatně, naopak tě obdivuji že si to začala řešit až po roce, já bych to nevydržela. Jinak jak jsem dodala, užívej si s mužem sex protože OBA chcete, ne že musíte. :kytka: :kytka: mě tohle nastavení třeba dost pomohlo. Na všechno kašlat a jen si užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8564
29.9.24 10:17

Já chápu, že moc toužíš po miminku, ale tenhle hon musí být přece na hlavu. Já se mu ani nedivím, že mu to prostě nejde - sex na příkaz fakt na psychiku není moc ideální. Už to berete jako povinnost než jako potěšení….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
29.9.24 10:22
@Betty MacDonald píše: Více
:mrgreen: :pankac: k
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
29.9.24 10:22

Mě stačilo k otěhotnění jednou do měsice, ve 38 letech :D
Ale vážně, myslím, že někdy je kvantita na úkor kvality a v případě snahy o dítě to určitě platí dvojnásob. Aby byly spermie kvalitní, tak taky potřebují čas dozrát. A možná se u muže spíš jedná o psychický blok než něco jiného. Prostě když ví, že „musí“,tak to nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33829
29.9.24 10:25

Moc to hrotíš, normálně na to skočte kdykoliv chcete oba a přestanˇse sledovat. Jsi na to moc upnutá, a to může být důvod proč to nejde. Uvolni se, hoď nějakou ovulaci za hlavu a užívej si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí