Ovulace? Byla vůbec?

Anonymní
23.9.24 13:16

Ovulace? Byla vubec?

Ahoj. Vím že těhlech příspěvků tu je požehnaně, vždy jsem si byla jistá ale teď tak nějako nevím? Byla ovulace? Nebo vubdc, nebo jak mám toto chápat? :oops:
Už pár měsíců se snažíme o mimi a furt nic..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16956
23.9.24 15:20
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

ano nejspíše byla 18tého. Ale správně by měly být obě stejně, neli ta kontrolní silnější (tak jsem to vždy měla já) :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
23.9.24 18:16

Všechny jsou negativní. Zkus začít testovat dřív a nebo jsi měla anovulační cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.9.24 13:22
@chs.jasmin píše: Více

Ahoj, mě to právě projde celý zvláštností. Ovulaci mám kolem 21. A teď jen 18. Slaba čárka a nic.
Jinak styk byl jen 14 a včera. Takže počítám že to asi nedopadne.
Jen jestli je normální mít někdy takhle slabou čárku. Jsem v tom testování nová. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.9.24 13:26
@Paní.Norrisová píše: Více

Právě mi to přijde zvláštní a nechápu to. V testování jsem nová, tak tomu ještě přicházím na kloub.
Jinak ovulaci co vím tak jsem 2 měsíce po sobe měla kolem 21.
Tak to trochu i nechápu. Nebo se to posunulo na toho 18? Ale i za mě to je nějako slaba čárka. 8o snad bude všechno v pohodě alespoň další měsíc.
Každopádně se s těhu tenhle měsíc můžu asi rozloučit. Když styk byl jen 14 a včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
24.9.24 14:08

Ten vrchol LH vůbec nemusíš tema testama chytit, bys musela testovat xkrat denně. A ani to, že test zachytí vysokou hladinu nic úplně nemusí znamenat, může se hormon zvednout, ale přesto folikul nepraskne, tj. ovulace nenastane. Měření bazální teploty je spolehlivější v tomto ohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
24.9.24 15:28

@novela463 Přesně jako píše @JuicyLucy . Měla jsem pak diagnostikovaný PCOS, když se mi nedařilo přes půl roku otěhotnět a vynechávaly mi cykly.
Pokud se nesnažíte dlouho, tak tomu nechte volný průběh (sex jednou za 2 - 3 dny je dostačující) a když vás netlačí čas, tak po roce začít řešit u lékařů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.9.24 19:18

Děkuji za rady. Zkusím. Tu teplotu.
Jedu nás je i problém že přítel jezdí na cesty a není doma pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí