Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
ano nejspíše byla 18tého. Ale správně by měly být obě stejně, neli ta kontrolní silnější (tak jsem to vždy měla já)
![]()
Všechny jsou negativní. Zkus začít testovat dřív a nebo jsi měla anovulační cyklus.
@chs.jasmin píše: Více
Ahoj, mě to právě projde celý zvláštností. Ovulaci mám kolem 21. A teď jen 18. Slaba čárka a nic.
Jinak styk byl jen 14 a včera. Takže počítám že to asi nedopadne.
Jen jestli je normální mít někdy takhle slabou čárku. Jsem v tom testování nová. ![]()
@Paní.Norrisová píše: Více
Právě mi to přijde zvláštní a nechápu to. V testování jsem nová, tak tomu ještě přicházím na kloub.
Jinak ovulaci co vím tak jsem 2 měsíce po sobe měla kolem 21.
Tak to trochu i nechápu. Nebo se to posunulo na toho 18? Ale i za mě to je nějako slaba čárka.
snad bude všechno v pohodě alespoň další měsíc.
Každopádně se s těhu tenhle měsíc můžu asi rozloučit. Když styk byl jen 14 a včera.
Ten vrchol LH vůbec nemusíš tema testama chytit, bys musela testovat xkrat denně. A ani to, že test zachytí vysokou hladinu nic úplně nemusí znamenat, může se hormon zvednout, ale přesto folikul nepraskne, tj. ovulace nenastane. Měření bazální teploty je spolehlivější v tomto ohledu.
@novela463 Přesně jako píše @JuicyLucy . Měla jsem pak diagnostikovaný PCOS, když se mi nedařilo přes půl roku otěhotnět a vynechávaly mi cykly.
Pokud se nesnažíte dlouho, tak tomu nechte volný průběh (sex jednou za 2 - 3 dny je dostačující) a když vás netlačí čas, tak po roce začít řešit u lékařů.
Děkuji za rady. Zkusím. Tu teplotu.
Jedu nás je i problém že přítel jezdí na cesty a není doma pořád.
Ahoj. Vím že těhlech příspěvků tu je požehnaně, vždy jsem si byla jistá ale teď tak nějako nevím? Byla ovulace? Nebo vubdc, nebo jak mám toto chápat?
Už pár měsíců se snažíme o mimi a furt nic..