Můj muž nemůže každý den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42715
29.9.24 10:26

@Silvianna myslím, že přesně tak to je… Jedné mé kamarádce lékař vyloženě nedoporučoval snahu denně, tak to by mohlo zakladatelku a hlavně jejího muže uklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
29.9.24 10:29
@Lu66 píše: Více

No, ona to ale nezačala řešit po roce, oni se snaží skoro rok a ona už bere minimálně 2 měsíce clostylbegit, takže to už nějakou dobu řeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
29.9.24 10:31

@Betty MacDonald
Psychicka pohoda je určitě 80 procent úspěchu. Platilo to u obou mých dětí. Při první dceři mě doktoři strašili, že když ne teď, tak nikdy, takže jsme taky sexovali Ob den a dělali psí kusy. Az když jsem nastoupila do nové práce, dítě pustila z hlavy, tak ejhle, zadařilo se.
A u druhého mě Dr. Chtěla hnát do CAR, ale já si řekla, že tomu prostě necháme volný průběh a buď to vyjde nebo nám není přáno. Sex jsme nehrotili vůbec a jak jsem psala, stačilo to jedenkrát a asi i úplně mimo plodné dny…spermie počlaly :srdce:
Tím chci říct, že psychika opravdu dělá divy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.24 10:38
@Anonymní píše: Více

8o tak si to chce užít a na jet na povel. :roll: to je tak smutný. Vykašli se na hlídání a užívej si to!

• Citovat
  • Upravit
644
29.9.24 10:49

Taky nám doktorka říkala, že to nemáme zkoušet každý den, obden je prý ideální, v plodných dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
29.9.24 10:58

Hmm, to bych taky nechtěla kazdej den. A ani obden. Jako chápu frustraci, ale tohle fakt není cesta. :roll: Mu musí bejt jasný že z touhy po nem to fakt denně nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6886
29.9.24 11:04

A spermie má v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
29.9.24 11:09

Jestli to budeš takhle vnímat, tak se mu za chvíli nepostaví vůbec.
Užívejte si sex a uvolni se, ono to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
29.9.24 11:24

Tak se rozveď. Ná všechno ostatní zapomeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
29.9.24 11:25

Hele, když už do sebe něco cpeš byl on na spermiogramu? Nebo je u tebe nějaký zdravotni problém, tlačí vals věk?
Sex není na povel, takže ani ze stresu, že se to zase nepovede on nemusí mít erekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
29.9.24 12:01

U zdravého páru sex ob den bohatě stačí. Když je problém, nepomůže tomu ani šuk 4× denně. Já bych po roce snazeni spíš asi šla do CARu aspoň na spermiogram, aby se vidělo, jestli se nestřílí slepými, a pak by se vidělo dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.24 12:31

@Pidulka1991 ano,byl na spermiogramu a v pořádku. Já měla pozdě ovulaci, krátkou lutealni fázi, proto beru clostyl, abych ji měla dříve. Hormonální profil jinak také v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.24 12:31

@Teik310 spermiogram máme za sebou a v pořádku

• Citovat
  • Upravit
124
29.9.24 14:45

Asi neřeknu nic nového, co by se tady už nenapsalo. Tvému úsmyslu rozumíme a chápem proč to takhle dopadlo… Ale jak píší ostatní. Není to výmysl, ale pravda čím dřív pochopíš, že tudy cesta nevede tím líp. Na plánovaný sex se vykašli a už tuplem na každý den, byť by to mělo být jen v době ovulace. Znechutíte si to oba. Partner bude pod tlakem, nervózní a mít pocit, že musí a je to povinnost. Ty můžeš být časem na něj našvaná, že tu svoji „povinnost“ každý den nesplní. A ne nejeden pár se pak kvůli tomu začal hádat a dokonce se i odcizil. A i lékaři doporučují, že obden či dokonce jednou za 3 dny bohatě stačí. A když se teď naučíš té trpělivosti a nelpět na tom tím líp. Kdo chodí někam na IVF ví své. Tam udělají odběry a třeba 2 týdny se čeká na výsledek, genetika trvá dokonce 6 týdnů. Pak se třeba plánuje inseminace a čeká se na ovulaci a když není dobrá, tak se to odpíská a čeká se další měsíc. Naplánuje se odběr vajíček a transfer a kvůli hyper. stiml. syndromu se to třeba o 2 měsíce odloží atd… A kdyby člověk měl pokáždé na tom strašně lpět, že honem, rychle teď se to musí povést, teď honem musím mít další pokus… Tak se fakt zblázní. A říká ti to člověk, co se snaží již 3 roky a z toho 1,5 skoro 2 přes IVF. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
29.9.24 18:26

Zase docela neuplny prispevek, vubec nepises kolik mas let a jaky mas cyklus. Ze beres Clostilbegyt zminujes az nekde v komentari jen tak mimochodem :roll: Zajimave no, CC se nasazuje pouze pri anovulaci, takze jsi mela anovulacni cykly a beres ho uz posledni mesic, takze treti mesic? a pak budes mit pauzu, predepsal ti ho ob. gynekolog? Vysvetlil ti uzivani tohoto leku, vis ze neprospiva delozni sliznici? A muze se brat max 6× za zivot.
Nekteri OG uz CC ani nepredepisuji a nechavaji to na Carech. Podle nekterych se totiz uz jedna o urcity druh lecby neplodnosti, ktera dnes patri do rukou Caru. Nicmene, CC je vhodne doplnit Ovitrelle. Po Ovitrelle se pak planuje-presny casovany pohlavni styk, takze bys do toho partnera nemusela nutit tolikrat, ale v naprosto presne vymezenou dobu jednou dvakrat. Nekdy se predepisuje navic i Utrogestan, ktery podpori 2.fazi cyklu.
Zatim teda nezabral a pokud nezabere ani ted, kdyz se snazite uz temer rok, je tak jako tak na miste-objednat se do Caru :palec: Jestlize ma zena do 35 let, tak po roce, ale pokud ma pres 35 let, tak jiz po pul roce. Mozna to bude chtit nejaka vysetreni ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex