Clostil + Ovitrelle

Anonymní
24.9.24 16:38

Clostil + Ovitrelle

Ahoj holky. Je tu někdo kdo to má podobně tenhle měsíc jako já? Clostil + Ovitrelle.
Clostil jsem brala 3 měsíce 5-10den cyklu 1-0-0 a Ovitrell mi byl píchnut tento měsíc. Po 13 dnech jsem si udělala těhotenský test a vyšel mi se slabou čárkou. Je tu někdo kdo to má podobně? A chtěl by se podělit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2313
24.9.24 18:50

Ahojky.. Já jsem zatím ve fázi čekání na ultrazvuk. Clostil jsem brala 3-7 DC, jeden denně. Zítra jdu na ultrazvuk, a pokud bude vše jak má tak jdeme na IUI.
Jak jsi reagovala na ten clostil? Kolik jsi měla folikulu a jakou velikost?

Jinak ovitrell jsem měla už 2×, bez Clostilu ale, a jednou jsem měla ducha 12 dní, pak nic, a po druhé jsem měla ducha ještě 14 dní po aplikaci injekce-držel se fakt dlouho. Ale nic z toho nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.9.24 07:07

Tak to budu držet palce :palec: ať vše vyjde jak si přeješ.
Po clostilu mám docela brutální návaly a nafouklé břicho. Ty návaly ale nedávám, ze sekundy na sekundu ze zimnice na totální vedro a naopak.
Folikul jsem měla 24m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.10.24 16:35

Ráda se podělím o svou zkušenost. Před pár měsíci jsem užívala Clostil a měla mi být podána Ovitrelle injekce. Po slabé čárce na testu jsem zašla na krevní testy, které mé těhotenství potvrdily. Držím Vám palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí