Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky.. Já jsem zatím ve fázi čekání na ultrazvuk. Clostil jsem brala 3-7 DC, jeden denně. Zítra jdu na ultrazvuk, a pokud bude vše jak má tak jdeme na IUI.
Jak jsi reagovala na ten clostil? Kolik jsi měla folikulu a jakou velikost?
Jinak ovitrell jsem měla už 2×, bez Clostilu ale, a jednou jsem měla ducha 12 dní, pak nic, a po druhé jsem měla ducha ještě 14 dní po aplikaci injekce-držel se fakt dlouho. Ale nic z toho nebylo.
Tak to budu držet palce
ať vše vyjde jak si přeješ.
Po clostilu mám docela brutální návaly a nafouklé břicho. Ty návaly ale nedávám, ze sekundy na sekundu ze zimnice na totální vedro a naopak.
Folikul jsem měla 24m.
Ráda se podělím o svou zkušenost. Před pár měsíci jsem užívala Clostil a měla mi být podána Ovitrelle injekce. Po slabé čárce na testu jsem zašla na krevní testy, které mé těhotenství potvrdily. Držím Vám palce!
Ahoj holky. Je tu někdo kdo to má podobně tenhle měsíc jako já? Clostil + Ovitrelle.
Clostil jsem brala 3 měsíce 5-10den cyklu 1-0-0 a Ovitrell mi byl píchnut tento měsíc. Po 13 dnech jsem si udělala těhotenský test a vyšel mi se slabou čárkou. Je tu někdo kdo to má podobně? A chtěl by se podělit?