Horečky, stoličky, zuby, protivnost

302
19.1.23 13:04

Horečky,stoličky, zuby protivnost

Ahoj nemáte někdo zkušenosti malá měla 3 dny vysoké teploty kolem 39 dá se říct že byla v pohodě hravá ale nastala pak šílená mrzutost u Mudr jsem byla crp má v pořádku v krku nic nemá napadli mě zuby chybí jí poslední 4 stoličky je ji 18mesicu jenže do pusy pořádně nevidím myslela sem že má aft ale asi to nic nebylo ji teda méně než obvykle jindy sní vše co vidí teď si vybírá a je taková protivná v noci šílený pláč co deset minut naštěstí teploty už nejsou jen ta protivnost nevíte čím by to mohlo být?

Příspěvek upraven 19.01.23 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
19.1.23 13:09

@Nikonik zuby nejspíš. U starších to vypadalo vždy podobne. Nejmladší byl teď jen protivný a má všechny 4 stoličky venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.23 13:17

Také bych řekla že to budou zoubky.
Synovi třeba hodně pomohl gel na zoubky Calgel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.1.23 13:18

Můžou to byt zuby, u dcery má takový průběh každý zub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
19.1.23 13:48

Děkuji za odpovědi jenže já tam nic nevidím ani necítím když už se mi tam podaří strčit prst Mudr říkala že k zubům nebývají vysoké teploty nebo spíš ne 3 dny.. musím zatukat že o špičkách jsme ani nevěděli calgel jsem také zkoušela a ten nepomohl dneska v noci dostala nurofen tak SME se konečně vyspali jinak takový záchvaty pláče u ní neznám v noci přes den jak se hnu tak chce hned na ruku a jakoby i vystrkuje jazyk, jak dlouho vám to trvalo než vykoukla stolička? Prý ty poslední jsou na dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí