10.měsíční přestala v noci spát

854
11.1.23 09:00

10.měsíční přestala v noci spát

Maminky dcera 10.měsíců do teď spala skoro celou noc od malinka. Vzbudila se jednou až dvakrát za noc, jen jsem ji pohladila a dala dudlík nebo pochovala a ona usnula. Teď už měsíc se v noci budí i sedmkrát za noc. Někdy nejde ani zspat chovám i přes půl hodiny. Někdy ani nechce spát :( :cry: nevím co se s ní děje, před měsícem ji rostly stoličky tak jsem to chápala, ale pořád se budí. Hlad nemá přes den jí dobře, večeří kaši. V noci nabízím mlíko a jen se napije… Jsem už unavena. Jak uspat, aby spala? Aby to bylo jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2340
11.1.23 09:13

Zpracovává nové podněty a dovednosti, dělají to skoro všechny děti. Buď ráda, že do teď spala. Kojené děti se běžně 7× a víc za noc budí odmala. Bohužel zázračná rada na to není. Spíš jako neudělat jí z toho vstávání - nerožínat (nebo velmi tlumeně), nepovídat, dělat, že spíš…Snad to brzy přejde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
11.1.23 09:33

Buď ráda, že ti aspoň doteď spala. Moje dcera 9M se budí během noci i 8× a to od jejího 4M. Jinak podobný diskuze tu jsou skoro každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
11.1.23 09:35

A tím jak málo spí tak právě nepřibírá i když dobře jí. Za tři týdny jsem ba převážení, ale nespí… :( ja to nějak vydržím, ale mám ještě dvě starší děti u těch to vůbec neznám a potřebuju mít sílu i na ně, úkoly, kroužky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.1.23 10:57

Je to uplne normalni.
Zvlast u deti, co doted spaly samy, prichazi skok. Uz dokazou poradne projevit vuli a chteji k mame.
Dej di ji k sobe do postele a uvidis.

Co se tyce vahy, tak v 10 mes uz pribiraji malo, 3 tydny stagnace je uplne bezna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
12.1.23 13:39
@Lucie_Sx píše:
Je to uplne normalni.
Zvlast u deti, co doted spaly samy, prichazi skok. Uz dokazou poradne projevit vuli a chteji k mame.
Dej di ji k sobe do postele a uvidis.Co se tyce vahy, tak v 10 mes uz pribiraji malo, 3 tydny stagnace je uplne bezna.

Malá spí často s náma, vždy když se vzbudí tak ji beru k sobě, ale ona práce nechce spát sedá si a tahá mě ta vlasy a štípe mě, abych byla s ní vzhuru :(
No v noci na dnešek se vzbudila a zase usnula a zase se vzbudila opět usnula bylo to lepší, že se jen budila. :palec:
Jinak byla na váze po 6.tyden a za tu dobu právě nepřibrala, teď jdem za tři týdny na převážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
12.1.23 13:59
@ptakovapelika píše:
Malá spí často s náma, vždy když se vzbudí tak ji beru k sobě, ale ona práce nechce spát sedá si a tahá mě ta vlasy a štípe mě, abych byla s ní vzhuru :(
No v noci na dnešek se vzbudila a zase usnula a zase se vzbudila opět usnula bylo to lepší, že se jen budila. :palec:
Jinak byla na váze po 6.tyden a za tu dobu právě nepřibrala, teď jdem za tři týdny na převážení.

Podle me jen proste obdobi, prezit a vydrzet, ono se to zase upravi! U nas bylo take obdobi nocnich party.. kdyz bylo nejhur, hodila jsem ho do nositka, to byla takova zachrana pri nouzi. Tam se uspat nechal, bud jsem prelozila nebo v tom nejblbejsim obdobi si sedla do pololehu/sedu, rozepla si nositko a nechala ho spat na sobe.
V posteli jsme meli zabrany, takze jsem je mela nahore a nechala ho proste lozit a otravovat a delala jsem, ze spim, obcas asi i klimbla :lol: kdyz to trvalo moc dlouho a nevypadalo to na spanek, tak to nositko. Preslo to ;)

Je to pro tebe tezke i tim, ze ti doted spala pekne. Pokud by se ti od narozeni budila nekolikrat za noc, tak ti to ani neprijde :D drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.1.23 15:36
@ptakovapelika píše:

Tak ji u sebe rovnou uspi. Aby proste nemela vubec duvod se budit, a abys ji uklidnila jeste predtim, nez se probere uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí