2mesíční miminko nespí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
10.1.23 09:21

2mesíční miminko nespí

Ahoj holky potrebuju radu už nevím jak dál :( mám 2 měsíčního chlapečka a máme problém s tím že přes den ani v noci pomalu nespinka, pořád hrozně pláče i když se napapá (používám nutrilon) na nadýmání používáme espumisan a kaká hezky. Ale vždy z ničeho nic začne hrozně plakat, celý zčervená a hrozně se napíná už nepomáhá ani to když ho začnu chovat :( už jsem bezradná mám 2 kluky a ani u jednoho jsem tohle neměla. Kdyby spinkal alespoň v noci ale to je hodinu co hodinu vzhůru 😔 prosím o radu děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35614
10.1.23 09:42

Vigantol mu dáváš? Zkoušela jsi rourku aby se vypr.del?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.1.23 10:09

@JancaS84 jojo dávám i rourku děláme :( už jsem v koncích nevím co by to mohlo být :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35614
10.1.23 10:10
@Jarca164 píše:
@JancaS84 jojo dávám i rourku děláme :( už jsem v koncích nevím co by to mohlo být :(

Vigantol vysad, ten dělá často neplechu. Místo toho vit D od Terezie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.1.23 10:45

@JancaS84 zkusím ale co když ani to nepomůže? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35614
10.1.23 10:47
@Jarca164 píše:
@JancaS84 zkusím ale co když ani to nepomůže? :(

Tak to budete muset přežít. Některý miminka prostě pláčou a trápí je bříško. Až se začnou víc hýbat tak to přejde.
Ještě můžeš zkusit změnit mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.1.23 10:57

@JancaS84 uvidíme snad se to brzy zlepší u těch dvou kluků co mám jsem tohle nezažila jen to bříško ale neplakali až tak hodně jako tenhle mrnous tak děkuji za radu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14672
10.1.23 11:09

Jak pise Janca, vymen Vigantol za jiny vit. D. Prvni dcera do 6 mesicu kvuli brisku provriskala i 16 hodin denne. Takze jsem trubickovala a trubickovala, klidne 4× denne. To bylo jedine, co ji aspon na chvili pomohlo.

Spala tak 7 hodin ze 24. Kazdy vecer od 20 vriskala, nepomahalo ani noseni, proste nic. Usinala mezi 2. a 4, vstavala okolo 6 - 7 rano. Mezitim se nekolikrat probudila. Pres den taky hruza, porad jsem vozila vriskajici kocarek. Jeste muzes zkusit probiotika, treba Biogaiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.1.23 13:02

@Janča6 super moc děkuji já mám právě to samé :? Už 2 měsíce jsem skoro nespala tenhle prcek mi dává teda pořádně zabrat :D probiotika používáme tak ještě zkusím to D a při nejhorším vyměnit mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14672
10.1.23 13:07
@Jarca164 píše:
@Janča6 super moc děkuji já mám právě to samé :? Už 2 měsíce jsem skoro nespala tenhle prcek mi dává teda pořádně zabrat :D probiotika používáme tak ještě zkusím to D a při nejhorším vyměnit mléko.

No nam tehdy v tech 6 mesicich pomohla i zmena probiotik. Biogaia ji moc nevyhovovala, pomohl Biopron. Mladsim zase naopak vyhovovala Biogaia. Ale ten Vigantol dela a hodne, to urcite stoji za pokus. Ja to tehdy nevedela, mala se mozna trapila zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.1.23 13:13

@Janča6 my třeba pořád u druhého prcka měnili mléko to byla taky hrůza 8o musím vyzkoušet všechno tak snad něco z toho pomůže :nevim: jinak dekuju za radu držte mi palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14672
10.1.23 13:28
@Jarca164 píše:
@Janča6 my třeba pořád u druhého prcka měnili mléko to byla taky hrůza 8o musím vyzkoušet všechno tak snad něco z toho pomůže :nevim: jinak dekuju za radu držte mi palce :srdce:

Drzim :palec: :hug: Dej vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
10.1.23 22:35

@Jarca164 my teď máme 3 měsíce a rapidně se to zlepšilo. jinak presne jak popisuješ. Bylo buď krmení, spaní, nebo řev… nic mezi.. někdy řev u kojeni.. měl hlad a zároveň ho bolelo bříško.. jak psaly holky, vyměnit vigentol za terezku, zkusit biogaiu nebo biopron, my zkoušeli espumisan a babycalm a za nás lepší espumisan, pomáhá nahrivání briska, v prubehu dne kdykoli masírovat a cvičit nožičkami, na YouTube jsou navody na masáže, použít třeba mast pupík, plus rourka.. dávat má brisko nebo nosit v polohách na brisko.. a nejist nadymavy veci..nicméně my vše dělali a stejně trpěl a my s ním.. že spaní tlačil skucel, takže se nevyspal nikdo.. a fakt čím víc je teď pohyblivý, zak to postupně odchází.. jako občas vecir rourkujeme..ale je to neporovnatelny.. držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14672
11.1.23 02:01

@baru-ska nasi nejstarsi cviceni, masaze, nahrivani, masticky apod. vubec nepomahaly. Pomahala fakt jen rourka. Ani ten zvyseny pohyb nepomahal, ona se od 2 mesicu aktivne otacela ze zad na brisko, pohybliva byla az az. Pomohla az v tech 6 mesicich zmena probiotik, to byl klid ze dne na den. Ze jsem na to neprisla driv :zed: A ze jsem neprisla na to vysazeni Vigantolu a nahrazeni Terezii :zed:

Jeste si rikam, nejstarsi se narodila 37 + 0 a jako jedina takto trpela. Dalsi se narodily 39 + 0, 40 + 0, 39 + 4. Treba mely vyzralejsi travici soustavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.1.23 07:21

@baru-ska super díky moc :srdce: to je právě ono ať zkouším cokoliv nic nezabírá. U prvního syna stačila přes den jen rourka a v klidu u druhého rourka a nošení v klubíčku ale u tohohle nic nepomáhá tak snad se to brzy spraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí