Změna spánku v 6m

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.1.23 17:14

Změna spánku v 6M

Ahoj holky,
syn měl před pár dny 6 měsíců. Už nějakou dobu se jeho spánek úplně změnil. Dřív přes den usnul na podložce na hraní, já jsem ho přenesla do postýlky, kde ve spánku pokračoval. V noci spal klidně od 22-23h do 8-9h do rána bez buzení (cca od 4 měsíce). Nyní potřebuje před každým denním spánkem nosit (po usnutí na rameni v postýlce pokračuje), jinak velmi pláče. V noci se opět budí 1-2× na kojení a mezi tím k němu x krát vstávám (pokud je horší noc, tak i 10×), protože kňourá nebo poplakává. Dám dudlík, pohladím a většinou po několika minutách spí dál.
Je to jen nějaká fáze nebo už bude toto zase nějakou delší dobu standard?
Děkuju za zkušenosti :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18598
6.1.23 18:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
syn měl před pár dny 6 měsíců. Už nějakou dobu se jeho spánek úplně změnil. Dřív přes den usnul na podložce na hraní, já jsem ho přenesla do postýlky, kde ve spánku pokračoval. V noci spal klidně od 22-23h do 8-9h do rána bez buzení (cca od 4 měsíce). Nyní potřebuje před každým denním spánkem nosit (po usnutí na rameni v postýlce pokračuje), jinak velmi pláče. V noci se opět budí 1-2× na kojení a mezi tím k němu x krát vstávám (pokud je horší noc, tak i 10×), protože kňourá nebo poplakává. Dám dudlík, pohladím a většinou po několika minutách spí dál.
Je to jen nějaká fáze nebo už bude toto zase nějakou delší dobu standard?
Děkuju za zkušenosti :srdce:

Fáze. Muže se to zlepšit nebo zhoršit. U na tohle vůbec neznám. Já mám tu druhou variantu, kdy je vzhůru 10× a nikdy neusla sama :lol: má 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.23 23:36

Ahoj, malý bude mít zítra přesně 6m a zatím spí krásně celou noc cca od 21h do 7-8h a doufám že to tak i zůstane 😁 občas začne plakat když nemá dudlík, ale zase hned spí když mu ho dám. Každé miminko je ale jiné, tak těžko říct jestli vám to vydrží nebo to je jen horší období. Co mu dáváš než jde spát? Kojíš nebo si dá třeba nějakou kaši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.23 09:23

@Trdlice0902 před spaním kojím, kaši dávám jako odpolední svačinu a pak ještě dokojím. No koukám, že už je to měsíc a půl, co jsem psala příspěvek a bohužel se toho u nás moc nezměnilo :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510