Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky měla bych dotaz ohledně prořezávání druhých stoliček jak to vaše děti zvládali? Dcera 21 měsíců měla včera teploty 38,9 nejvíc pak se to drželo na 38,5 a dnes ráno už jsem ji nenaměřila teplotu. Pořád mi ale nechce nic jist, ale aspoň hodně pije. Kašel ani rýmu nemá za to v noci histericky pláč a nechce spát, myslíte že to muže být od druhých stoliček? Přes den je také taková neklidná, ale v noci je to nejhorší
@Beruna25 u nás horečky přes 40, bezesné noci a absolutní odmítání jakéhokoliv jídla kromě studených jogurtů. Na noc jsem dávala Nurofen, aby se děti vyspaly. Bylo to u obou víceméně stejně
@Aduš8 a jéje taky jsem dávala Nurofen pak to bylo trochu lepší. Jak dlouho se prořezaváli?
@Beruna25 já u prvního ani u druhého prcka ani nevěděla že jim nějaké zoubky rostou teploty ani pláč nic jen průjem a přes den mi taky nejedli jen hodně pili. Zkus třeba ten znecitlivujici gel na dásně a nebo čípky nebo už jsi zkoušela?
![]()
Taky se pripichnu malá od soboty 39 horečky dneska už bez🙏 🙏 v noci od půl noci každou chvilku vzhůru přes den je protivná odmítá jídlo jinak to je tasemnice( 18mesicu ) a když kouknu do pusy tak tam žádný náznak zubů nevidím Mudr řekla že je vše v pořádku tak jsem blázen a prý u zubů tak vysoký teploty nebývají max jeden dva dny ![]()
@Nikonik u nás to taky zuby nebyli malá byla horozne protivna 3 dny horečky v noci se porad budila. Asi jen nějaká viróza ![]()
@Beruna25 tak zatím je jakstaks klid ale zuby to nebyli nevidím tam nic