Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky!
Chtěla bych se zeptat, zda někdo nepociťujete stejné problémy.
Posledních 14 dní se mi stává, že cítím třeba hodinu strašnou horkost v obličeji + lehce červené tváře. Jakoby mi hořeli tváře a měla jsem horečku, ale dle teploměru a zbytku těla horečku nemám.
Řeším už asi 2 mesice problém s krční páteří, ale nejsem si jistá, zda to může souviset.
![]()
Je to celkem nepříjemný stav, protože je člověk na chvíli opravdu jak “nemocný”.
Před nedávnem jsem oběhala doktory - krev naprosto v pořádku.
Děkuji za případné rady a odpovědi ![]()
@anetkaanet píše:
Ahoj holky!
Chtěla bych se zeptat, zda někdo nepociťujete stejné problémy.
Posledních 14 dní se mi stává, že cítím třeba hodinu strašnou horkost v obličeji + lehce červené tváře. Jakoby mi hořeli tváře a měla jsem horečku, ale dle teploměru a zbytku těla horečku nemám.Řeším už asi 2 mesice problém s krční páteří, ale nejsem si jistá, zda to může souviset.
![]()
Je to celkem nepříjemný stav, protože je člověk na chvíli opravdu jak “nemocný”.
Před nedávnem jsem oběhala doktory - krev naprosto v pořádku.
Děkuji za případné rady a odpovědi
Na alergologii jsi také byla?
@meduzza
Ano, také vše v pořádku. Byla jsem i na štítné žláze - ta také v pořádku a na neurologii také - ale tam jsem byla s blokádou té krční páteře. Tyto potíže mi přišli cca 1-2 dny po neurologii. Takže tam pravděpodobně budu muset znovu.
![]()
Také jsem měla před mnoha lety takové problémy. Horké, rudé tváře- vždy jen v práci a vždy jen odpoledne- pár kolegyň také- v různé intenzitě. Nastěhovali jsme se do nových přepážek s novým nábytkem, jestli nějaká alergie.. po nějaké době to přestalo.
@mamoch děkuji za vaši odpověď. Mám to posledních 14 dnů, a práci ani prostředí jsem nezměnila. ![]()
Gynekologickou prohlídku máte?
Nějaký problém v této oblasti by mohl způsobovat hormonální nerovnovahu.
Zdravím, podarilo se zjistit o co jde? Mam to poslednich par dni take a take to zacalo po fyzioterapii krcni patere. Asi tam spojitost bude.
@Balosn Zdravím, jak jste dopadla? Mě včera zčervenaly tváře, jako při horečce, teplotu nemám, na omak jsou horké, červené a vůbec nevím co to může být. Krční páteř mě bolí často a včera mě bolela děsně.
@kacka-22 dobrý den mohu se zeptat jak vám to dopadlo
už druhý horký oblicej není mi to prijemny