Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím dámy, mám takový dotaz, už asi týden mě trápí hořká pachuť v ustech jak kdybych cucala minci nebo hrebik
pořád zvykam a už mi ty zvykacky lezou úplně krkem
k dr se dostanu až za týden, tak máte nějakou radu co s tim teď? Děkuji.
P. s cítím to po jídle, pití
![]()
Takže taková „kovová“ pachuť? To jsem měla na začátku těhotenství ![]()
@Inka33 píše:ano kovová.
Takže taková „kovová“ pachuť? To jsem měla na začátku těhotenství
@Nymphetamine píše:právě že se cítím zdravá..
Ja to mam, kdyz se o me pokousi nejaka nemoc
@TaKatie A je možné, že bys byla těhotná? U mně kovová pachuť byla jedním z prvních příznaků těhotenství ![]()
Také jsem měla na začátku těhotenství. Koupila jsem si vitamíny a ustalo to.
@Inka33 píše:
@TaKatie A je možné, že bys byla těhotná? U mně kovová pachuť byla jedním z prvních příznaků těhotenství
Vyloučit to úplně nemohu, ale nemyslím si, ze by to bylo tím. Jako to žvýkani mi uz leze krkem ale jinak to nejde.. :'( co si na toto brala nebo tak prosím?
@pufik20 píše:
Také jsem měla na začátku těhotenství. Koupila jsem si vitamíny a ustalo to.
Jaké vitamíny?
@TaKatie Brala jsem jen Femibion, ale ten ti tu pachuť neodstraní. Pokud těhotná nebudeš, nech si nabrat krev, může to být i počátek nějaký virózy, což by teď v tomhle počasí nebylo nic neobvyklýho
@Inka33 píše:
@TaKatie Brala jsem jen Femibion, ale ten ti tu pachuť neodstraní. Pokud těhotná nebudeš, nech si nabrat krev, může to být i počátek nějaký virózy, což by teď v tomhle počasí nebylo nic neobvyklýho
Byla jsem nemocná už mockrát, ale tenhle příznak jsem tedy nikdy neměla. Každopádně děkuji. Určitě na to budu myslet, pracovně se právě k dr dostanu až příští týden. No nic výrobci žvýkačky na mě vydělají ![]()
Já bych zkusila těhotenství test, mela jsem to u všech těhotenství ![]()
@Ennny píše:
Já bych zkusila těhotenství test, mela jsem to u všech těhotenství
Zkoušela jsem tak 4 dny zpátky. Byl negativní ![]()