Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, taky máte celý těhotenství hořko v puse. Jak se toho zbavit?
No ne porad, ale dost casto a vsechny jidla se mi zdaji horka
Ovsem pozor, muze to znamenat i onemocneni zlucniku, tak to radeji rekni sve Dr. at se to pripadne vylouci.
Preju at to brzo prejde
Kacica
Ahoj, tak ja nemam horko, ale nejspis mi tam chcipla krysa a ted hnije…takhle hnusne mam v puse a neda se to nicim prebit…i kdyz ted uz se to lepsi.. ![]()
ja mam zase v puse jako kdybych jedla hrebiky nebo olizovala trubky..je to des a nemuzu to nicim prebit..
jjanakk tys me pobavila s tou krysou
![]()
Ahoj holky,
chtěla jsem se vás zeptat s tím nepříjemným pocitem v puse.. Vnímáte to přímo jako kov v puse nebo jako byste jazykem vnímaly něco kovového v puse? Je to hloupý dotaz já vím, jen mám celý den pocit, jako bych měla žábu nebo jak se tomu říká..
Je to stejné, jako když někdy olíznete příbor, který má takovou příšernou chuť.. Děkuji za případnou odpověd ![]()
Mifinko ja to mela jako bych mela kov v puse a nemohla „ho“ vyplivnout..No fakt des ale uz me to preslo.
Taminko - fakt? A kdy to začalo? Mě to drží i dnes
, je to divné, nevnímám to v celé puse ale jen jakoby na horném patře, no nechápu to… ![]()
Mifi me to zacalo jeste predtim nez jsem na testu mela // ale to uz jsem vedela ze jsem tehu no a preslo me to asi v 7-8tt.
Furt jsem musela neco jist nebo pit abych to necitila..A nejhorsi to bylo rano kdyz jsem vstala..Bleeeee ![]()
Tami - teeeda!!
Já jsem o tom slyšela… Krom toho mě nic jiného netrápí, možná trooooošičku pobolívá břicho - ono to není ani pobolívání, jen ho prostě cítím, jako bych byla přejezená ale tam dole ![]()
Jinak gratuluji k // držím pěsti ať vše klape jak má… ![]()
Mifi me uz ted taky nic neni krome obcasneho pichnuti v brisku.Nejhorsi byla ta pachut ale ta je pryc .
Diky za gratulaci..Tobe taky moc gratuluji
Teda to tě lituju, že tě to trápí ještě v 17tém týdnu. Já to mám od 7. týdne a pořád - ve dne, v noci. Žádné přestávky, jen hořko - hnusno v puse. Jim a jim abych to přehlušila. Za prvního těhotenství mě to trápilo právě do 16tého týdne. A pak jak když utne. Je mi teda i jinakpořád zle, ale lepší se to. Jen ta chuť ne.
Nechci strašit, ale mé kamarádce bylo dost zle do 5tého měsíce a pak právě už jen trochu, ale chuť a stálé menší nevolnosti měla fakt až do porodu. Naštěstí to bývá výjimka a přeju všem, ať to rychle zmizí.
Tami - mě nemáš k čemu gratulovat, možná tak k té kovové chuti v puse
Nemyslím si že jsem těhu, i když pokud to mám brát jako příznak tak tenhle jsem ještě neměla
a Tebe netrápilo ani předtím nic? Myslím jako bolesti prsou nebo citlivé bradavky? Mě totiž netrápí ani to… Bylo by fajn kdyby to vyšlo ![]()
Aladino - tak to mě mrzí
snad to brzy přejde!!
jee?Tak ty nejsi tehule?No ja v puvodni zprave napsala ze nikde nevidim zda jsi nebo nejsi tehu ale pak psala Aladina neco o 17tt tak jsem si myslela ze jsem to prehlidla.. ![]()
Jinak ani predtim me nic netrapilo,prvni tehu jsem ani tuhle pachut nemela.Bradavky citlive nemam,jen me trosku bolela prsa ale jen na dotyk a to ne muj ![]()
Koukam ze jsi z Ostravy..
Tami - jj jsem ![]()
Stejně je to zvláštní, že někdo nevnímá žádné příznaky a někdo zvrací od rána do večera!
No já dnes seděla u oběda se zubařkou a ptala se jí jestli je možné abych měla kovovou chuť v ústech díky nějakému problému se zubem a řekla že se stím nesetkala, tak mě potěšila ![]()
PS: už se fakt těším, až si taky budu moct nastavit těhu metřík..
počkám co se z toho vyvrbí, jak jako jednou z dlouhatánského spoždění MS zánět MM ![]()