Můžu na hormonální profil odpoledne?

1626
22.11.09 08:57

Hormonální profil

Ahojky holky,mám prosím vás 2 dotazy.
1.Každým dnem čekám MS a mám přijít 3DC na hormonální profil,doktor mi řekl,že nemusím být nalačno,jenže já mám jeden den v práci ranní a druhý odpolku a pokud ten 3DC mi připadne na ranní a kolegyně mi to nebude chtít prohodit,myslíte že nevadí,když půjdu odpoledne??
2.Holky,co všechno se zjišťuje ten 3DC v hormonálním profilu?Jestli mi probíhá ovulace nebo ne,to je strašně brzo,to se asi ještě nezjistí,že ne.
Moc děkuju za odpověď :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
22.11.09 09:24

ahoj

odpoledne v ten den tam mužeš jít,jinak hormonální profil určuje tvoji hladinu hormonu tzn.prolaktin, estrogen atd, ovulaci ti tím určite nezjistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.11.09 11:01

ahoj jenny,
odpo nevadi, jen se predtim napij vody, at se jim to dobre bere, me za to vynadali ze jsem nepila. Ovulace se sice nezjisti, ale zjisti se i hodnota FSH a pokud ji mas pod 10 a tudiz v norme, tak je velka sance, ze ovulace probiha jak ma. v CARu mi rikali, ze muzu i druhy den cyklu. drzim palce, at mas vsechny hodnoty v norme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
22.11.09 11:20

Jak už bylo napsáno, odpoledne nevadí, záleží jen na tom, aby tam ještě někdo byl :wink: Jinak u nás se taky dalo jít 1.-3.DC. Ovulace se zjistí až v 2 půlce cyklu, ale to HP berou jen někde. Někde OVU zjišťují UTZ.

• Citovat
  • Upravit
1626
22.11.09 12:37

Díky moc holky,jsem moc zvědavá,jak mi ten hormonální profil dopadne,beru teď 2.měsíc Duphaston,protože jsem vždycky před MS špinila,dneska jsem 25DC a zatím ťuk ťuk nešpiním,že bych byla těhotná tomu nevěřím vůbec,přítel byl na spermiogramu a ten bohužel dopadl špatně :cry: :cry: doufám,že se to vitamínkama,které jsme dostali zlepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí