Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím máte některá zkušenosti s transferem už 48 po OPU? Já měla už dva transfery, jeden po PK a druhý byl 72 hodin po OPU, takže teď jsem překvapená, že se transfer dělá už druhý den po OPU. Díky za odpovědi.
Ahoj VeKo,
a to chodis porad do stejneho CARu? Me v CARu rikali, ze je lepsi pockat 72 hodin, protoze kdyby do te doby vsechna embryjka odesla, tak aspon nebudes placat cely IVF pokus a pojistovna ti bude hradit dalsi.. coz ale drzim palecky, aby nebyl tvuj pripad
Ja mela PK. Uz jsi tedy po ET?
Nicky, já už právě svoje první IVF měla bez oplození, takže teď je to poslední 4.IVF hrazené pojišťovnou. Ale embrya jsou po včerejším OPU jen dvě, takže vybírat není z čeho a čekat taky asi není na co…
Ahoj Veko,
pamatuješ si ještě? ![]()
Tak já jsem měla ET 48h po OPU a vyšlo to…třeba je to ta správná změna, tělo si žádá něco jiného, uvidíš, jak to půjde, hlavně ať to vyjde!
pa villa
Villo - to víš že pamatuji, obdivovala jsem tě, že si pícháš injekce na IVF a já už to mám za sebou 4× ![]()
Díky moc za odpověď, jsem klidnější.
Taky jsem volala kamarádce z lázní a ta mě taky uklidnila, že otěhotněla po ET, který byl druhý den po OPU ![]()
Ahoj držím ti pěsti, sice sem se s tak brzkým ET nesetkala já měla až pátej den, ale jelikoš to máš takle jak si psala tak třeba fakt to tělo příjme v tomto stavu ohodně líp a konečně se daří, moc držím pěsti.
Vecko drzim moc palce! ja mela jen 3, nakonec zustalo jenom jedno po PK, a vyslo to, a tobe zavadi dve mebryjka, takze dvojnasobna sance
taky mi v CARu rikali, ze kdyz by se jim po 48-72 hodinach ta embryjka nezdala, tak by cekali dele, jak to s nima pujde dal, takze ta tvoje si myslim ze jsou v poradku v ramci toho, co jde za dva dny posoudit. tak pekne odpocivej a at to klapne