ET už 48 hodin po OPU?

21353
20.11.09 10:46

ET už 48 hodin po OPU?

Prosím máte některá zkušenosti s transferem už 48 po OPU? Já měla už dva transfery, jeden po PK a druhý byl 72 hodin po OPU, takže teď jsem překvapená, že se transfer dělá už druhý den po OPU. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
453
20.11.09 11:11

Ahoj VeKo,
a to chodis porad do stejneho CARu? Me v CARu rikali, ze je lepsi pockat 72 hodin, protoze kdyby do te doby vsechna embryjka odesla, tak aspon nebudes placat cely IVF pokus a pojistovna ti bude hradit dalsi.. coz ale drzim palecky, aby nebyl tvuj pripad :-) Ja mela PK. Uz jsi tedy po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
20.11.09 11:14

Nicky, já už právě svoje první IVF měla bez oplození, takže teď je to poslední 4.IVF hrazené pojišťovnou. Ale embrya jsou po včerejším OPU jen dvě, takže vybírat není z čeho a čekat taky asi není na co…

• Citovat
  • Upravit
871
20.11.09 12:53

Ahoj Veko,
pamatuješ si ještě? :-)
Tak já jsem měla ET 48h po OPU a vyšlo to…třeba je to ta správná změna, tělo si žádá něco jiného, uvidíš, jak to půjde, hlavně ať to vyjde!
pa villa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
20.11.09 15:10

Villo - to víš že pamatuji, obdivovala jsem tě, že si pícháš injekce na IVF a já už to mám za sebou 4× :-(
Díky moc za odpověď, jsem klidnější.
Taky jsem volala kamarádce z lázní a ta mě taky uklidnila, že otěhotněla po ET, který byl druhý den po OPU :-)

• Citovat
  • Upravit
12915
20.11.09 18:07

Ahoj držím ti pěsti, sice sem se s tak brzkým ET nesetkala já měla až pátej den, ale jelikoš to máš takle jak si psala tak třeba fakt to tělo příjme v tomto stavu ohodně líp a konečně se daří, moc držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.11.09 18:17

Vecko drzim moc palce! ja mela jen 3, nakonec zustalo jenom jedno po PK, a vyslo to, a tobe zavadi dve mebryjka, takze dvojnasobna sance :-) taky mi v CARu rikali, ze kdyz by se jim po 48-72 hodinach ta embryjka nezdala, tak by cekali dele, jak to s nima pujde dal, takze ta tvoje si myslim ze jsou v poradku v ramci toho, co jde za dva dny posoudit. tak pekne odpocivej a at to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí