Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nvm, ale zkusila bych příbalový leták. A poku ho nemáš tak ho určitě najdeš na netu. Případně zavolat doktorovi který ti ho předepsal.
Ahoj, já mám pocit že ho zavádíš první den menstruace. Jistá si nejsem, já jsem s ním začínala před sedmi lety. Určitě je to v letáku ![]()
Ahoj já kroužek mela a zavádí se první den menstruace a vytahuje po 21dnech pokud chceš MS oddálit vytahnes kroužek a zavedes druhy ale to v případě ze pojedes na dovcu jinak jsem kroužek musela dat pryč protože mi pak vadil při sexu a mela časté záněty moč. Cest.
má někdo prosím zkušenosti s antioncepčním kroužkem Teyla? Mám ho poprvé, zaveden asi pátý den a začaly mi pnout a bolet prsa a mám divný pocit v hlavě, taková tupá bolest, jako reakce na voňavku, byla jsem dost nevyspalá a z přetažení mi bolí hlava dost často, ale v souvislosti s prsy si myslím, že je to taky po HA. Jinak stejný pocit u prsou mám vždy tak týden před menses. Kroužek jsem zavedla 3.den mns, mívám ji silnou a tak 5-6 dní, ale při kroužku jen 4 dny a víc ani ťuk… mám kroužek 5. den. díky za názory
Je zde nekdo, kdo aktualne pouziva antikoncepcni krouzek? Diky
Ahoj, koukam, že jsi se ptala na kroužek Teyla, odpověděl ti někdo?? Jsem tu nová a neumím tu ještě pořádně vyhledávat. Ale je to z března, takže si myslím, že mi můžeš napsat své zkušenosti s kroužkem Teyla ty sama. Budeš tak hodná a napíšeš mi jak jsi spokojená?? A co zavádění, je to složité nebo ne??
Vcelku bez reakce
. Nicmene, po 5 mesicich uzivani jsem spokojena. Ze zacatku si asi telo muselo zvyknout ale uz je to bez problemu. Co je super, ze mam pravidelnou menses a mene. Chces-li osobneji, muzem pres SZ ![]()
Brala jsem rok Nuvaring, po té vyměnila za Teylu kvůli ceně. Ale chuťe zmizeli úplně už za Nuvaringu, a u antikoncepce Teyla mám bolestivý sex. Bolí nás to oba.. ![]()
Hezky večer, prosim o raduradu, mám Teylu pprvní měsíc, a jsem teď 12den cyklu a už třetí den spinim, dnes ještě víc, úplně tmavehnede
,můj dr má dovolenou, je to normalni?
@tyčinka ahoj, jak to prosím dopadlo s Tvym spinenim po Teyle? Srovnalo se to? Mam stejny problem a nenasla jsem zadny prispevek s podobnym problemem. Dekuji ![]()