Hormonální antikoncepční kroužek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21091
3.12.18 09:43

Nvm, ale zkusila bych příbalový leták. A poku ho nemáš tak ho určitě najdeš na netu. Případně zavolat doktorovi který ti ho předepsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
294
3.12.18 11:35

Ahoj, já mám pocit že ho zavádíš první den menstruace. Jistá si nejsem, já jsem s ním začínala před sedmi lety. Určitě je to v letáku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.12.18 12:44

Ahoj já kroužek mela a zavádí se první den menstruace a vytahuje po 21dnech pokud chceš MS oddálit vytahnes kroužek a zavedes druhy ale to v případě ze pojedes na dovcu jinak jsem kroužek musela dat pryč protože mi pak vadil při sexu a mela časté záněty moč. Cest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
3.3.19 08:43

má někdo prosím zkušenosti s antioncepčním kroužkem Teyla? Mám ho poprvé, zaveden asi pátý den a začaly mi pnout a bolet prsa a mám divný pocit v hlavě, taková tupá bolest, jako reakce na voňavku, byla jsem dost nevyspalá a z přetažení mi bolí hlava dost často, ale v souvislosti s prsy si myslím, že je to taky po HA. Jinak stejný pocit u prsou mám vždy tak týden před menses. Kroužek jsem zavedla 3.den mns, mívám ji silnou a tak 5-6 dní, ale při kroužku jen 4 dny a víc ani ťuk… mám kroužek 5. den. díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.3.19 09:00

Je zde nekdo, kdo aktualne pouziva antikoncepcni krouzek? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.19 20:49

Teyla

Ahoj, koukam, že jsi se ptala na kroužek Teyla, odpověděl ti někdo?? Jsem tu nová a neumím tu ještě pořádně vyhledávat. Ale je to z března, takže si myslím, že mi můžeš napsat své zkušenosti s kroužkem Teyla ty sama. Budeš tak hodná a napíšeš mi jak jsi spokojená?? A co zavádění, je to složité nebo ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
11.7.19 11:22

Vcelku bez reakce :-). Nicmene, po 5 mesicich uzivani jsem spokojena. Ze zacatku si asi telo muselo zvyknout ale uz je to bez problemu. Co je super, ze mam pravidelnou menses a mene. Chces-li osobneji, muzem pres SZ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.19 20:02

Teyla

Brala jsem rok Nuvaring, po té vyměnila za Teylu kvůli ceně. Ale chuťe zmizeli úplně už za Nuvaringu, a u antikoncepce Teyla mám bolestivý sex. Bolí nás to oba.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2985
12.3.20 21:17

Spineni

Hezky večer, prosim o raduradu, mám Teylu pprvní měsíc, a jsem teď 12den cyklu a už třetí den spinim, dnes ještě víc, úplně tmavehnede :(,můj dr má dovolenou, je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.5.21 00:21

@tyčinka ahoj, jak to prosím dopadlo s Tvym spinenim po Teyle? Srovnalo se to? Mam stejny problem a nenasla jsem zadny prispevek s podobnym problemem. Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí