Jaké hormony v tabletkách brát?

77
12.10.10 09:27

Hormony:-)))))

Ahoj holky, připojila jsem se do snažilek a chtěla jsem se zeptat jestli jste někdy některá z Vás brala nějaké hormony v tabletkách? Můj lékař mi teďkom předepsal Ustrogeston. Snažíme se s přítelem 11 měsíců a zatím pořád nic:-( Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15054
12.10.10 09:34

také jsem brala utrogestan ale nepomohl nám,po roce jsme skončili v centru asistované reprodukce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.10.10 09:40

A proč jste tam musely jít? Který z vás měl problém?? A po jak dlouhé době snažení jste tam šli? promin, že se tak vyptávám ale hrozně mě to zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
12.10.10 09:43

Katusz, od kdy bereš Utrogestan (od kterého dne cyklu). Po roce snažení si nechej udělat hormonální profil (bere se krev 2× v měsíci, v různých dnech cyklu) a pokud bude ten v pořádku, tak ať si zajde přítel na vyšetření spermii. A pokud bude i to v pořádku, tak přeji brzký úspěch a //:)
Kdyby něco ptej se, máme za sebou teměř vše mimo IVF a k tomu snad ani nedojde:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.10.10 09:44
Katuszka píše:
A proč jste tam musely jít? Který z vás měl problém?? A po jak dlouhé době snažení jste tam šli? promin, že se tak vyptávám ale hrozně mě to zajímá

snažili jsme se rok a doktor nám řekl že po roce máme nárok na pořádné vyšetření v centru asistované reprodukce!říkal že by nám taky mohl udělat nějaká vyšetření ale že by jsme to museli platit a v těch centrech je to zdarma!v pořádku jsme nebyli ani jeden-já vajíčka měla ale nedozrávaly do potřebné velikosti-byly malinký na to aby byly schopný oplození!A partner měl spermie hbitý a dost ale mooooc procent deformovaných takže by to přirozenou cestou nešlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.10.10 09:46

Přítel už na spermiogramu byl a jen nám řekla, že je plodný a že je má některé trošku pomalejší tak že má brát vitamín E. A půjde 25.10 znova:-) A mě už taky brala krev jednou a teď jak to dostanu by mi měla vzít podruhé. Ty hormony mám brát 12 dní a pak je vysadit a měla bych to dostat prý.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
12.10.10 09:47

Dostaneš ms skoro určitě, ale od kterého dne cyklu je bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.10.10 09:48

snažili jsme se rok a doktor nám řekl že po roce máme nárok na pořádné vyšetření v centru asistované reprodukce!říkal že by nám taky mohl udělat nějaká vyšetření ale že by jsme to museli platit a v těch centrech je to zdarma!v pořádku jsme nebyli ani jeden-já vajíčka měla ale nedozrávaly do potřebné velikosti-byly malinký na to aby byly schopný oplození!A partner měl spermie hbitý a dost ale mooooc procent deformovaných takže by to přirozenou cestou nešlo!

Aha tak t přítel už byl na spermiogramu a říkala, že by to mělo jít normální cestou. Já mám jít po této menstruaci do nemocnice na laparoskopické vyšetření jestli mám průchozí vejcovody a jak jsou na tom vajíčka tak po tom se uvidí. A kde vy jste byly na těch vyšetřeních v olomouci? A už máte mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.10.10 09:50

Dostaneš ms skoro určitě, ale od kterého dne cyklu je bereš?

od 16 tého dne cyklu pročpak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.10.10 09:51

my jsme chodili do Jihlavy.....tak já nedostala po utrogestanu měsíčky takže mě píchali injekci......jojo mi už máme 2letýho prcka a podařilo se po inseminaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.10.10 09:53

Aha tak to jo!! A co teda čekáte mimi už?? Platili jste něco za oplodnění??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.10.10 09:59

my jsme platili jen tu inseminaci a stála jen 500kč,ale mám 2kámošky a ty už to měli horší,platily i nějaké injekce a oplodnění mimo tělo taky něco stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.10.10 10:00

No tak to je jasné no:-) Tak uvidím co mi zjistí v té nemocnici a pak se to bude muset řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.10.10 10:03

přeji štěstí jako jsme měli my :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.10.10 10:05

děkuji moc:-)))