Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky…myslíte, že jsem měla ovulaci, když jsem měla plodný hlen jen jeden den a to večer? Teď jsem to tak měla 2 cykly po sobě. Jsem 2 měsíce od vysazení HA.
Ten hlen byl vždy kolem 19 nebo 20 DC. První ms přišla po 36 dnech a teď uvidím.
ahojky, myslím, že určitě. plodný hlen viditelný bohatě stačí jeden den, pak ho ještě třeba další dny máš, ale už ho nepostřehneš, je třeba jen na čípku, jsou holčiny, které ho viditělně nepozorují vůbec. i délka mezi plodným hlenem - ovulací a menstruací, podle toho jak jsi to vypozorovala, Ti krásně odpovídá, takže já si myslím,že všechno v pořádku ![]()
Díky
Pamatuji, že poprvé po vysazení HA jsem měla až tak druhý měsíc šílený křeče a dr zjistila, že to jsou praskající folíky, ale teď jsem vysadila podruhé a křeče ani nemám. Jen ten první měsíc od ha jsem myslela, že mě chytl slepák, ale to jsme se nesnažili. Zkusím jí zítra zavolat at mi veme krev na profil, jestli bude ochotná. Protože první ms od vysazení byla až po 36 dnech a ms jen 3 dny…nějaký divný
Ještě mě tak napadlo, jestli ty folikuly vůbec praskly, když jsem moc bolesti neměla. Dnes jsem totiž měla zvláštní sen. Nějaká holka mi dala recept, že to mám vyzvednout v lékárně..vím, že to stálo 80kč a jmenovalo se to Pregnyl. Ten název jsem už někde četla tady na diskuzi, ale nepamatuji na co je. V tom snu sem se ptala na co je a ta neznámá holka mi řekla, že je to na prasknutí folikulů. A já jsem si řekla, že když ho mám, tak ho zkusím, třeba ho potřebuju…no a pak si nic nepamatuju. Ten sen skončil. Pak sem si ten lék dala do vyhledávače a fakt je na prasnutí! To je nějaký znamení
![]()
ahojky, zas takový odborník tedy nejsem, ale myslím, že nemusíš mít pokaždé při ovulaci bolesti.
s pregnylem zkušenost nemám, na tomhle by se asi chtělo poradit s dr. myslím,že brát ho, pokud by vše u Tebe fungovalo tak, jak má, je nesmysl a to jestli to funguje zjistí jen dr.
tak držím palce ![]()