Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky, jo jo, jestli máš cyklus 24 dní, budeš mít ovulku někde okolo 10 dne cyklu. určitě bych se snažila, špinění nešpinění, pokud chceš otěhotnět, jinak pak po ovulaci už to nebude moc platné
![]()
Já otěhotněla nějak v posledních dvou dnech menstruace a moje sestra těsně po, takže bych to určitě zkusila.
děkuji holky za reakci, já mám 8DC, tak do toho půjdu, navíc je to fakt nepatrné a opravdu počítám s ovulkou 10 DC, takže je nejlepší začít, jinak zase budu asi potom ![]()
určo zkuste,však manža to zkousne
pokud o miminko stojí taky tak moc jako ty.jinak já otěhotněla pokaždé hned po MS ![]()
jo a ještě je dobré po sexíku ležet tak půl hoďky a nohy opřít o zeď,ať to nevyteče z tebe hned.držím palečky ať se povede ![]()
Určitě to dnes zkuste, skoč si před tím do sprchy a žádné špinění neřeš. Moc ti přeji, aby se to povedlo. ![]()
buddy píše:
dám vám vědět, jak jsem dopadla za 14 dní, děkuju![]()
![]()
také bych do toho šla
jinak bysme na tom mohly být stejně, také se po dnešním snažení dozvím výsledek tak za 14 dní
tak ![]()
tak holky, dobře jsem udělala, že jsem se do toho tenkrát pustila, ovulka přišla hned den poté, to jsem to zpečetila. Snad i výsledek bude tak krásný, jako to tulení. ![]()
ahoj buddy, vidíš to. budu držet palce a za čtrnáct dní čekám výsledek snažení
![]()
Ahoj všichni, mohli byste mi prosím poradit? Mám cyklus 24 dní, před dvěma dny mi skončila ms, tak dnes se chceme pokoušet o mimi, neboť mívám ovulku dříve. Problém je ale ten, že po menzes ještě stále minimálně špiním. Mám to tedy zkoušet? Jestli budu čekat, tak zas projedu ovulku. Jinak od 16 DC beru Utrogestan, právě na úpravu cyklu, během braní bylo vše ok. Myslíte, že se mám tedy snažit i přesto?