Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, mne tohle lehke 2-denni spineni po menstruaci trvalo dva posledni cykly, no a nyni jsem v 11 tydnu tehu. Takze snazenicku zdar
. Kolikaty jsi dnes den cyklu, napadlo me, ze se muze jednat i ovulacni spineni, ktere jsem zaznamenala v cyklu, kdy jsem otehotnela. Ja mela cyklus 27 dni a ovulaci 14DC.
ahojky, děkuji za reakci, já mám dne 8 den cyklu, chci moc miminko, tak na to půjdem, je to fakt nepatrné
Urco do toho jdi, pokud to neni nijak moc, tak nevadi
. Budu rada, kdyz mi pak das vedet, jak jsi dopadla
.
Ahojky holky,mám dotaz. Ve středu mi skončila MS v pátek jsem začala spinit. Pak byl klid. V neděli jsme měli s manželem pohlavní styk bez ochrany jelikož se snažíme o mimi. No a po sexu jsem zjistila že zase drobet spinim. Bojím se že je to nějaký problém. Můžete mi poradit co to může být? Zda mám zavolat dr a objednat se? Děkuju za odpověď
Ahoj všichni, mohli byste mi prosím poradit? Mám cyklus 24 dní, před dvěma dny mi skončila ms, tak dnes se chceme pokoušet o mimi, neboť mívám ovulku dříve. Problém je ale ten, že po menzes ještě stále minimálně špiním. Mám to tedy zkoušet? Jestli budu čekat, tak zas projedu ovulku. Jinak od 16 DC beru Utrogestan, právě na úpravu cyklu, během braní bylo vše ok. Myslíte, že se mám tedy snažit i přesto?