Hormony a vztek

Anonymní
2.9.13 20:17

hormony a vztek

Ahoj holky, jsem těhotná a už si nepřipadám jako normální. Vztek a naladovost je na denním pořádku u mě. Stačí mě jeden negativní problém a už to ve mě vře :cert:. Partner je hodný, milý, uděla co chci, ale na druhou stranu je hroznej!! Ani nevím jak to popsat, proste veci, co mě štvaly na něm, tak jsem hazela do jednoho pytle a tím jsem to uzavřela. No ale ted to nedokážu, vadí mi to. Ale nejsem takovej ten rejpač vyloženě. Je to těma hormonama, nebo ho mám prostě jen plné zuby?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
2.9.13 20:20

Těhotné jsou agresivní. :lol: Dej si čokoládku a pusť si něco pěkného v televizi. Snad bude líp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
2.9.13 20:20

Možná obojí. Držím palce ať se to srovná;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.9.13 20:23

Hormony, to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
2.9.13 20:23

:mrgreen: je to hormonama ;) to si počkej na šestinedělí :mrgreen: budeš brečet a hysterčit pořád :mrgreen: teda aspon já to tak měla…ještě ted mě někdy všechno štve :mrgreen: asi to trvá než se to srovná ;) přítelovi vysvětli že to musí chápat…já to tomu svému řekla a pochopil ;)

• Citovat
  • Upravit
9452
2.9.13 20:40

Je to hormonama.Tvuj stav duverne znam.Za 3mesice rodim a hormony se mi srovnaly a nas vztah taky. U me byl kritickej 4. a 5.mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
2.9.13 20:41

Je to hormonama.Tvuj stav duverne znam.Za 3mesice rodim a hormony se mi srovnaly a nas vztah taky. U me byl kritickej 4. a 5.mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.9.13 20:49

Třikrát těhotná a třikrát to na mě chlap poznal dřív, než mi vynechala MS :lol: Byla jsem prý neskutečně vzteklá, agresivní a nevyzpytatelná. Do měsíce se to výrazně zmírnilo, ale celý první trimestr jsem byla jak nakažená vzteklinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.9.13 20:53

Já úplně čumím, já u sebe nezaznamenala jedinou změnu v náladách, chování, nic… Asi jsem divná :think:
Jako jó, poprvé v životě jsem plakala u filmu (závěr Ramba jedničky), ale to byla jediná abnormálnost…
Já měla za divné přecitlivělé, protivné a náladové těhotné a přitom divná jsem nejspíš doopravdy spíš já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.9.13 20:57
@Fjodorka píše:
Já úplně čumím, já u sebe nezaznamenala jedinou změnu v náladách, chování, nic… Asi jsem divná :think:
Jako jó, poprvé v životě jsem plakala u filmu (závěr Ramba jedničky), ale to byla jediná abnormálnost…
Já měla za divné přecitlivělé, protivné a náladové těhotné a přitom divná jsem nejspíš doopravdy spíš já :lol:

Já si taky myslela, že jsem jen trochu podrážděná z únavy… Ale prej to bylo vedle mě fakt nebezpečný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 20:58

Já jsem ted jeden velkej hormon. Vždycky jsem byla flegmatik, muj partner si mě proto vybral, protože už jedno manželství v křeči měl. No a ted mu dělám to samé, jsem z toho cvok. Stačilo by mi jen umět v tu chvili do deseti počítat a ne videt rudě. Nejde mi to, nejradší bych s něčím flákla pořádně o zem. A to jsem teprve ve 22 týdnu. Ach joooo, asi mi uteče do te doby :oops:

• Citovat
  • Upravit
11439
2.9.13 20:59

@TýnkaK :lol: :lol: Přirozená obrana nenarozeného dítěte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymoussss
2.9.13 21:11

Jo jo, cizí lidi, kteří tě vůbec neznají určitě ví, že je to hormonama :roll: Možná je, možná není, to bys měla nejlíp vědět ty. Za chvíli se tady ženské budou ptát kdy jít na záchod..

• Citovat
  • Upravit
11439
2.9.13 21:13
@anonymoussss píše:
Jo jo, cizí lidi, kteří tě vůbec neznají určitě ví, že je to hormonama :roll: Možná je, možná není, to bys měla nejlíp vědět ty. Za chvíli se tady ženské budou ptát kdy jít na záchod..

Mám pocit, že jakmile je ženská gravidní, tak se na to svádí absolutně všechno, co se s ní děje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
2.9.13 21:17

Může to být obojím, já jsem se právě v těhotenství strašně uklidnila, byla jsem hodně v pohodě a ted jsem 14 dnů po porodu a asi mám přebytek serotoninu :lol: tak moc v pohodě jsem snad nebyla nikdy. Každý to máme jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí