Potrat, když jsem nemocná

4
2.9.13 00:01

potrat muzu-nemuzu

Dobrý den, bohužel musím s finančních důvodů jít ba potrat, půjdu poprve. Budu mít potrat v narkoze jen se chci zeptat jestli si ho mohou udělat pokud jsem nemocná už tyden bojuji s kašlem a rymou. Míč děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22074
2.9.13 00:04

Tenhle dotaz Ti nejlíp zodpoví JAKÝKOLI lékař na pouhé zatelefonování - nejlépe ten, který Ti bude zákrok provádět.

Zakládat na podobné téma diskusi coby nováček se dvěma příspěvky, to - při vší úctě - není nic jiného než provokace. ;)

Příspěvek upraven 02.09.13 v 00:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
2.9.13 00:04

Muzes, proc ne, je to dost jednoducha operace (z medicinskeho hlediska).
Jinak neboj, dnes to uz umeji provest kvalitne a nemusis se obavat, ze by byly problemy do budoucna, pokud tedy nejsi vic jak 8 tydnu. Hodne stesti a snaz se o tom nemyslit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
2.9.13 00:06

Takže nakonec na ten potrat chceš jo?… no je to tvoje rozhodnutí… pokud jsi nemocná, tak nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.9.13 00:08

Proč provokace? Mám strach tak se ptám tady doktorka mi na můj kašel nic neřekla tak jsem se chtěla ujistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
2.9.13 00:08

@BohunkaP Ona slečna zakládala diskuzi tady https://www.emimino.cz/…trat-162475/ proto se teď asi ptá jestli může nebo ne když je nemocná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
2.9.13 00:15
@Barunka777 píše:
Ona slečna zakládala diskuzi tady https://www.emimino.cz/…trat-162475/ proto se teď asi ptá jestli může nebo ne když je nemocná :nevim:

Aha, díky, to mi uteklo - v tom případě se za nařčení o provokaci samozřejmě omlouvám.

Nicméně dotaz je, zakladatelko, i tak scestný - na toto mohou odpovědět pouze tam, kde budou výkon provádět. I kdyby tady všichni jednohlasně potvrdili „ne, nevadí to, klidně Ti to udělají“ - řekne-li tamní anesteziolog NE, máš smůlu. Možná by bylo lepší zalézt do postele, vyspat se, zkusit se doléčit - a věc řešit tam, kde to opravdu má smysl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
2.9.13 00:40

S jakýmkoliv ochořením, ba i jen rýmou z alergie, bych do narkozy dobrovolně nelezla ani kdyby mi milion doktorů řeklo, že to nevadí. :nevim: A k tvé minulé diskuzi - s takovým přítelem chceš trávit život? Co je to za chlapa, kdyby tě opustil kvůli miminku? Tomu říkám pravá láska no. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
2.9.13 00:54
@BohunkaP píše:
Tenhle dotaz Ti nejlíp zodpoví JAKÝKOLI lékař na pouhé zatelefonování - nejlépe ten, který Ti bude zákrok provádět.

Zakládat na podobné téma diskusi coby nováček se dvěma příspěvky, to - při vší úctě - není nic jiného než provokace. ;)

Příspěvek upraven 02.09.13 v 00:05

jaka provokace? vzdyt se jen pta a jeste si hezky nasla server, kde se tomuto tematu diskuze venuji. A to mela jako novacek tady rychle prodiskutovat nejaky ubohy diskuze typu dnesni PROSLA SUNKA a pak se teprve odvazit zeptat? Emimino je snad pro kazdeho, kdo potrebuje.

• Citovat
  • Upravit
4
2.9.13 01:00

Přesně tak potřebují poradit tak jsem nepsala netušila jsem že tu jsou i lidí co si hold musi rejpnout, když nechcete odpovídat na moji otázku a jen hnusne rejpat tak si to odpuste děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
2.9.13 01:52
@gilea píše:
Muzes, proc ne, je to dost jednoducha operace (z medicinskeho hlediska).
Jinak neboj, dnes to uz umeji provest kvalitne a nemusis se obavat, ze by byly problemy do budoucna, pokud tedy nejsi vic jak 8 tydnu. Hodne stesti a snaz se o tom nemyslit

promin, ale i z medicínského hlediska jednoduchá operace se může zkomplikovat mmc jsi snad anesteziolog že si dovolíš napsat, že může na výkon když ma kašel a rýmu 8o

takže zakladatelko, nejlépe konzultovat to s lékařem k tomu určeným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
2.9.13 03:25

Tak přece jen ses rozhodla hrát divadlo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
2.9.13 05:34

Holky u té druhé diskuze je napsané, že je ve 4.týdnu, to by ještě nemohla mít ani lékařsky ověřené, pokud by jí vyšel vůbec test. A ona už má objednaný potrat? To je prostě nesmysl.

• Citovat
  • Upravit
17014
2.9.13 05:56
@ArankaC. píše:
Holky u té druhé diskuze je napsané, že je ve 4.týdnu, to by ještě nemohla mít ani lékařsky ověřené, pokud by jí vyšel vůbec test. A ona už má objednaný potrat? To je prostě nesmysl.

Kecá, je to obyčejný trotl, pardón, vlastně troll :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
2.9.13 05:59

A opravdu jdeš nebo tady zkoumáš, jestli se můžeš tomu svýmu vymlouvat na rýmu a kašel a říkat, že kvůli tomu jít nemůžeš? dva měsíce nejspíš nachlazená nebudeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí