Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, bohužel musím s finančních důvodů jít ba potrat, půjdu poprve. Budu mít potrat v narkoze jen se chci zeptat jestli si ho mohou udělat pokud jsem nemocná už tyden bojuji s kašlem a rymou. Míč děkuji za odpovědi
Tenhle dotaz Ti nejlíp zodpoví JAKÝKOLI lékař na pouhé zatelefonování - nejlépe ten, který Ti bude zákrok provádět.
Zakládat na podobné téma diskusi coby nováček se dvěma příspěvky, to - při vší úctě - není nic jiného než provokace. ![]()
Příspěvek upraven 02.09.13 v 00:05
Muzes, proc ne, je to dost jednoducha operace (z medicinskeho hlediska).
Jinak neboj, dnes to uz umeji provest kvalitne a nemusis se obavat, ze by byly problemy do budoucna, pokud tedy nejsi vic jak 8 tydnu. Hodne stesti a snaz se o tom nemyslit
Takže nakonec na ten potrat chceš jo?… no je to tvoje rozhodnutí… pokud jsi nemocná, tak nemůžeš.
Proč provokace? Mám strach tak se ptám tady doktorka mi na můj kašel nic neřekla tak jsem se chtěla ujistit
@BohunkaP Ona slečna zakládala diskuzi tady https://www.emimino.cz/…trat-162475/ proto se teď asi ptá jestli může nebo ne když je nemocná ![]()
@Barunka777 píše:
Ona slečna zakládala diskuzi tady https://www.emimino.cz/…trat-162475/ proto se teď asi ptá jestli může nebo ne když je nemocná
Aha, díky, to mi uteklo - v tom případě se za nařčení o provokaci samozřejmě omlouvám.
Nicméně dotaz je, zakladatelko, i tak scestný - na toto mohou odpovědět pouze tam, kde budou výkon provádět. I kdyby tady všichni jednohlasně potvrdili „ne, nevadí to, klidně Ti to udělají“ - řekne-li tamní anesteziolog NE, máš smůlu. Možná by bylo lepší zalézt do postele, vyspat se, zkusit se doléčit - a věc řešit tam, kde to opravdu má smysl. ![]()
S jakýmkoliv ochořením, ba i jen rýmou z alergie, bych do narkozy dobrovolně nelezla ani kdyby mi milion doktorů řeklo, že to nevadí.
A k tvé minulé diskuzi - s takovým přítelem chceš trávit život? Co je to za chlapa, kdyby tě opustil kvůli miminku? Tomu říkám pravá láska no. ![]()
@BohunkaP píše:
Tenhle dotaz Ti nejlíp zodpoví JAKÝKOLI lékař na pouhé zatelefonování - nejlépe ten, který Ti bude zákrok provádět.Zakládat na podobné téma diskusi coby nováček se dvěma příspěvky, to - při vší úctě - není nic jiného než provokace.
Příspěvek upraven 02.09.13 v 00:05
jaka provokace? vzdyt se jen pta a jeste si hezky nasla server, kde se tomuto tematu diskuze venuji. A to mela jako novacek tady rychle prodiskutovat nejaky ubohy diskuze typu dnesni PROSLA SUNKA a pak se teprve odvazit zeptat? Emimino je snad pro kazdeho, kdo potrebuje.
Přesně tak potřebují poradit tak jsem nepsala netušila jsem že tu jsou i lidí co si hold musi rejpnout, když nechcete odpovídat na moji otázku a jen hnusne rejpat tak si to odpuste děkuju!
@gilea píše:
Muzes, proc ne, je to dost jednoducha operace (z medicinskeho hlediska).
Jinak neboj, dnes to uz umeji provest kvalitne a nemusis se obavat, ze by byly problemy do budoucna, pokud tedy nejsi vic jak 8 tydnu. Hodne stesti a snaz se o tom nemyslit
promin, ale i z medicínského hlediska jednoduchá operace se může zkomplikovat mmc jsi snad anesteziolog že si dovolíš napsat, že může na výkon když ma kašel a rýmu ![]()
takže zakladatelko, nejlépe konzultovat to s lékařem k tomu určeným
Holky u té druhé diskuze je napsané, že je ve 4.týdnu, to by ještě nemohla mít ani lékařsky ověřené, pokud by jí vyšel vůbec test. A ona už má objednaný potrat? To je prostě nesmysl.
@ArankaC. píše:
Holky u té druhé diskuze je napsané, že je ve 4.týdnu, to by ještě nemohla mít ani lékařsky ověřené, pokud by jí vyšel vůbec test. A ona už má objednaný potrat? To je prostě nesmysl.
Kecá, je to obyčejný trotl, pardón, vlastně troll
![]()
A opravdu jdeš nebo tady zkoumáš, jestli se můžeš tomu svýmu vymlouvat na rýmu a kašel a říkat, že kvůli tomu jít nemůžeš? dva měsíce nejspíš nachlazená nebudeš…