Potrat, když jsem nemocná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
2.9.13 05:59

A opravdu jdeš nebo tady zkoumáš, jestli se můžeš tomu svýmu vymlouvat na rýmu a kašel a říkat, že kvůli tomu jít nemůžeš? dva měsíce nejspíš nachlazená nebudeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
2.9.13 06:24

@Denda1212 jelikož to bude v celkové anestezii tak rýma a kašel je kontraindikace, tak že se to podle mého posune až budete zdarvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.9.13 06:37
@Denda1212 píše:
Proč provokace? Mám strach tak se ptám tady doktorka mi na můj kašel nic neřekla tak jsem se chtěla ujistit

Lékařčiny rady nestačí, tak se jdeš zeptat anonymních laiků na internet? Kdyby blbost nadnášela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.9.13 08:06

@Denda1212 ty ses dobra komedie :mavam:… Jsou snad Shakespearovske dny tady? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.9.13 08:09
@janica252 píše:
A opravdu jdeš nebo tady zkoumáš, jestli se můžeš tomu svýmu vymlouvat na rýmu a kašel a říkat, že kvůli tomu jít nemůžeš? dva měsíce nejspíš nachlazená nebudeš…

To vubec nevypada, ze je to hysterie komedie a ze zrejme nevi, jak si toho svyho mermomoci udrzet - soude dle predchozi diskuze :think: Tady si tim akorat nakakala na hlavicku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
2.9.13 08:14
@ArankaC. píše:
Holky u té druhé diskuze je napsané, že je ve 4.týdnu, to by ještě nemohla mít ani lékařsky ověřené, pokud by jí vyšel vůbec test. A ona už má objednaný potrat? To je prostě nesmysl.

nesmysl to neni, ja mela lekarsky tehotenstvi potvrzene ve 3-4tt, byl videt gestakcni vacek a jelikoz sem otehotnela pres HA a byli jeste dalsi duvody, bavili jsme se o potratu. prislajsem ve ctvrtek a kdybych se pro nej rozhodla, tak sem mela prijit po vikendu, aby se udelal co nejdriv a nebo pak prijit za 14dni jestli je videt uz srdecni akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.9.13 08:49

@Denda1212
kolik diskusí budeš ještě zakládat na stejné téma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
2.9.13 08:58
@Kelsey píše:
@Denda1212
kolik diskusí budeš ještě zakládat na stejné téma?

10 ať máte co řešit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
2.9.13 09:01

Moc bych ti přála, abys přestala bejt srab a v životě měla odvahu dělat věci, které chceš ty a ne jiní, nebo do kterých tě nutí „okolnosti“. Ne nadarmo se říká, že odvážnýmu štěstí přeje, kdo se bojí s.re v síni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.9.13 09:05
@K-Black píše:
10 ať máte co řešit :mrgreen:

je ve 4tt na potrat chce jít ve 12tt podle minulé diskuse, tak to má ještě spoustu času založit podobných témat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
2.9.13 09:06

@Denda1212 Četla jsem i tu minulou doskuzi a zakl, uvědomuješ si, že jakákoliv viroza může miminku dost uškodit? Možná rozumím tomu, že miminko chceš a tak hledáš způsoby. Čemu ale nerozumím je, že se mu naschvál snažíš ublížit víc, než by ho stál možná celý potrat. Miminko se bud nemusí udržet, nebo může mít následky doživotně. Taky se nemusí stát vůbec nic. Pochopitelně…
Připadá mi to jako řešení člověka, který se vyhýbá zodpovědnosti. Nezlob se na mě. Jestli dítě chci, tak si ho nechám a nebudu mít přítele. Jestli ho nechci, budu mít přítele, ale nebudu mít dítě. Zbytečně oddaluješ něco, co stejně vyřešit jednou budeš muset :nevim: Omluvám se za jízlivý komentář

• Citovat
  • Upravit
K-Black
2.9.13 09:07
@Kelsey píše:
je ve 4tt na potrat chce jít ve 12tt podle minulé diskuse, tak to má ještě spoustu času založit podobných témat :think:

no tak ještě že je jen 6 témat do měsíce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
2.9.13 09:15
@Brooucinda píše:
@Denda1212 Četla jsem i tu minulou doskuzi a zakl, uvědomuješ si, že jakákoliv viroza může miminku dost uškodit? Možná rozumím tomu, že miminko chceš a tak hledáš způsoby. Čemu ale nerozumím je, že se mu naschvál snažíš ublížit víc, než by ho stál možná celý potrat. Miminko se bud nemusí udržet, nebo může mít následky doživotně. Taky se nemusí stát vůbec nic. Pochopitelně…
Připadá mi to jako řešení člověka, který se vyhýbá zodpovědnosti. Nezlob se na mě. Jestli dítě chci, tak si ho nechám a nebudu mít přítele. Jestli ho nechci, budu mít přítele, ale nebudu mít dítě. Zbytečně oddaluješ něco, co stejně vyřešit jednou budeš muset :nevim: Omluvám se za jízlivý komentář

Jen ještě doplním - no to si pomůže - nebude mít dítě a za přítele pořádnýho d.bila, co jí donutil na potrat :poblion: V situaci zakladatelky bych teda první milého přítele pěkně kopla do řitě, že by obloukem letěl. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
2.9.13 09:22

@Gina108 Přesně tak. Jako aby mě partner nutil jít na potrat a já bych přitom dítě chtěla… :nevim: Nevím. Asi by mě to hrozně zlomilo a k příteli už bych nenašla tu důvěru. Víš jak. Dobře přítel je mačo, ale zakl se taky nechová jako dospělá osoba. Takovéhle vyhýbání se problémům nikam nevede.. Naopak ta viroza může mít opravdu nedozírně následky

• Citovat
  • Upravit
2214
2.9.13 22:38
@Brooucinda píše:
@Gina108 Přesně tak. Jako aby mě partner nutil jít na potrat a já bych přitom dítě chtěla… :nevim: Nevím. Asi by mě to hrozně zlomilo a k příteli už bych nenašla tu důvěru. Víš jak. Dobře přítel je mačo, ale zakl se taky nechová jako dospělá osoba. Takovéhle vyhýbání se problémům nikam nevede.. Naopak ta viroza může mít opravdu nedozírně následky

nebo taky nemusí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky