Hormony a vztek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anonymoussss
2.9.13 21:19
@Fjodorka píše:
Mám pocit, že jakmile je ženská gravidní, tak se na to svádí absolutně všechno, co se s ní děje :lol:

přesně tak. Já jsem někdy nasraná na všechny a spousta věcí mě rozčiluje a to těhotná určitě nejsem. Prostě nálady se mění a házet to na těhotenství mi přijde dětinské a hloupé. Pak si každá bude myslet, že v těhotenství se může chovat jako megera a chlap to MUSÍ přežít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.13 21:20
@anonymoussss píše:
Jo jo, cizí lidi, kteří tě vůbec neznají určitě ví, že je to hormonama :roll: Možná je, možná není, to bys měla nejlíp vědět ty. Za chvíli se tady ženské budou ptát kdy jít na záchod..

a kdy teda můžu se jít vyčůrat??? No a na co se tak ptáváš ty??? hm???

• Citovat
  • Upravit
11439
2.9.13 21:22
@Anonymní píše:
a kdy teda můžu se jít vyčůrat??? No a na co se tak ptáváš ty??? hm???

Co je na tomhle citlivého nebo intimního? Já to nechápu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 21:30

Slečny, člověk chce slyšet nějakou radu, povzbuzení apod., ale to by zase nebyla nějaká typická rejpačka, aby nepřidala svuj koment. Když se Vám to tema nezamlouvá, tak do něj nepište svoje hloupé poznatky. Člověk je z toho docela špatnej, ale to Vás asi nejspíš nezajímá :roll: a kdyby jste četly pořádně, tak zjistíte, že to mužskýmu vubec nepřeji a naopak aby to ještě toleroval či co. Proto se ptám, jak to umět ovladat. Až budu chtít vědět, jak dělat peklo doma, tak napíšu toto. Díky za pěkné odpovědi :palec:

• Citovat
  • Upravit
anonymoussss
2.9.13 21:33
@Anonymní píše:
Slečny, člověk chce slyšet nějakou radu, povzbuzení apod., ale to by zase nebyla nějaká typická rejpačka, aby nepřidala svuj koment. Když se Vám to tema nezamlouvá, tak do něj nepište svoje hloupé poznatky. Člověk je z toho docela špatnej, ale to Vás asi nejspíš nezajímá :roll: a kdyby jste četly pořádně, tak zjistíte, že to mužskýmu vubec nepřeji a naopak aby to ještě toleroval či co. Proto se ptám, jak to umět ovladat. Až budu chtít vědět, jak dělat peklo doma, tak napíšu toto. Díky za pěkné odpovědi :palec:

Ty se ale vůbec neptáš jak to umět ovládat, ty ses ptala, jestli je to těhotenstvím či ne. Takže nejdřív správně formuluj a pak se tady vztekej. Asi to v tobě už zase vře, takže to nebude jen partnerem, ale asi tím těhotenstvím 8)

• Citovat
  • Upravit
2616
2.9.13 21:35
@anonymoussss píše:
přesně tak. Já jsem někdy nasraná na všechny a spousta věcí mě rozčiluje a to těhotná určitě nejsem. Prostě nálady se mění a házet to na těhotenství mi přijde dětinské a hloupé. Pak si každá bude myslet, že v těhotenství se může chovat jako megera a chlap to MUSÍ přežít.

Já se nechtěla chovat jako megera, přesto jsem se někdy neovládla. A manžela jsem rozhodně nestavila do situace- jsem těhotná, všechno můžu a ty se třeba po.ser. Naopak jsem to velmi řešila. Bylo mi to trapné, bylo mi ho líto a omlouvala jsem se. Nebylo to takhle 24/7. Jen občasné výbuchy vzteku a mezi tím normální standard- pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.9.13 21:39

Já se obávám, že nikdo neví, jakým způsobem se ty zvládneš ovládat. Někomu stačí napočítat do 10, jiný potřebuje ujít pár km, další musí něco rozbít. Ale tak snad každý dospělý člověk ví, jak sám sebe uklidnit :nevim:

Mně vždycky pomáhalo se projít se psem a špitat si sama pro sebe jedovaté poznámky, obhajobu sebe sama a nakonec vymýšlet obhajoby osobě, která mě naštvala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymoussss
2.9.13 21:40
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.13 21:43
@anonymoussss píše:
Ty se ale vůbec neptáš jak to umět ovládat, ty ses ptala, jestli je to těhotenstvím či ne. Takže nejdřív správně formuluj a pak se tady vztekej. Asi to v tobě už zase vře, takže to nebude jen partnerem, ale asi tím těhotenstvím 8)

díky, konečně vím, že je to z těhotenství. Nevře, ale už jsem docela špatná ze sebe, tak jen hledam cestu jak ven, nic víc a ještě se dozvím, že se mám ptát, kdy si mám dojít na wc,…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky