Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@anonymoussss píše:
Jo jo, cizí lidi, kteří tě vůbec neznají určitě ví, že je to hormonamaMožná je, možná není, to bys měla nejlíp vědět ty. Za chvíli se tady ženské budou ptát kdy jít na záchod..
a kdy teda můžu se jít vyčůrat??? No a na co se tak ptáváš ty??? hm???
@Anonymní píše:
a kdy teda můžu se jít vyčůrat??? No a na co se tak ptáváš ty??? hm???
Co je na tomhle citlivého nebo intimního? Já to nechápu ![]()
Slečny, člověk chce slyšet nějakou radu, povzbuzení apod., ale to by zase nebyla nějaká typická rejpačka, aby nepřidala svuj koment. Když se Vám to tema nezamlouvá, tak do něj nepište svoje hloupé poznatky. Člověk je z toho docela špatnej, ale to Vás asi nejspíš nezajímá
a kdyby jste četly pořádně, tak zjistíte, že to mužskýmu vubec nepřeji a naopak aby to ještě toleroval či co. Proto se ptám, jak to umět ovladat. Až budu chtít vědět, jak dělat peklo doma, tak napíšu toto. Díky za pěkné odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
Slečny, člověk chce slyšet nějakou radu, povzbuzení apod., ale to by zase nebyla nějaká typická rejpačka, aby nepřidala svuj koment. Když se Vám to tema nezamlouvá, tak do něj nepište svoje hloupé poznatky. Člověk je z toho docela špatnej, ale to Vás asi nejspíš nezajímáa kdyby jste četly pořádně, tak zjistíte, že to mužskýmu vubec nepřeji a naopak aby to ještě toleroval či co. Proto se ptám, jak to umět ovladat. Až budu chtít vědět, jak dělat peklo doma, tak napíšu toto. Díky za pěkné odpovědi
Ty se ale vůbec neptáš jak to umět ovládat, ty ses ptala, jestli je to těhotenstvím či ne. Takže nejdřív správně formuluj a pak se tady vztekej. Asi to v tobě už zase vře, takže to nebude jen partnerem, ale asi tím těhotenstvím ![]()
@anonymoussss píše:
přesně tak. Já jsem někdy nasraná na všechny a spousta věcí mě rozčiluje a to těhotná určitě nejsem. Prostě nálady se mění a házet to na těhotenství mi přijde dětinské a hloupé. Pak si každá bude myslet, že v těhotenství se může chovat jako megera a chlap to MUSÍ přežít.
Já se nechtěla chovat jako megera, přesto jsem se někdy neovládla. A manžela jsem rozhodně nestavila do situace- jsem těhotná, všechno můžu a ty se třeba po.ser. Naopak jsem to velmi řešila. Bylo mi to trapné, bylo mi ho líto a omlouvala jsem se. Nebylo to takhle 24/7. Jen občasné výbuchy vzteku a mezi tím normální standard- pohoda.
Já se obávám, že nikdo neví, jakým způsobem se ty zvládneš ovládat. Někomu stačí napočítat do 10, jiný potřebuje ujít pár km, další musí něco rozbít. Ale tak snad každý dospělý člověk ví, jak sám sebe uklidnit ![]()
Mně vždycky pomáhalo se projít se psem a špitat si sama pro sebe jedovaté poznámky, obhajobu sebe sama a nakonec vymýšlet obhajoby osobě, která mě naštvala ![]()
@anonymoussss píše:
Ty se ale vůbec neptáš jak to umět ovládat, ty ses ptala, jestli je to těhotenstvím či ne. Takže nejdřív správně formuluj a pak se tady vztekej. Asi to v tobě už zase vře, takže to nebude jen partnerem, ale asi tím těhotenstvím
díky, konečně vím, že je to z těhotenství. Nevře, ale už jsem docela špatná ze sebe, tak jen hledam cestu jak ven, nic víc a ještě se dozvím, že se mám ptát, kdy si mám dojít na wc,…
přesně tak. Já jsem někdy nasraná na všechny a spousta věcí mě rozčiluje a to těhotná určitě nejsem. Prostě nálady se mění a házet to na těhotenství mi přijde dětinské a hloupé. Pak si každá bude myslet, že v těhotenství se může chovat jako megera a chlap to MUSÍ přežít.