Hory - jsem krkavčí matka?

Anonymní
10.3.19 21:14

Hory - jsem krkavčí matka?

Zdravím.
O víkendu odjeli dcery spolužáci na školu v přírodě, na hory. Ona jet ze zdravotních důvodů nemohla. Pro ty, co nejeli, je zajištěna výuka v jiných třídách. Bude tedy chodit do školy. Beru to jako samozřejmost.
O to víc mne překvapilo, že se mne někteří lidé ptali, jestli pro ni mám připravený jiný program místo těch hor. A ptali se mne na to i v okamžiku, když nedávno byla se školou na horách starší a mladší, překvapivě, opět chodila do školy.
Jsem opravdu tak krkavčí matka, když si nenafouknu své 4 týdny dovolené a neuvolním ji ze školy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
10.3.19 21:16
@Anonymní píše:
Zdravím.
O víkendu odjeli dcery spolužáci na školu v přírodě, na hory. Ona jet ze zdravotních důvodů nemohla. Pro ty, co nejeli, je zajištěna výuka v jiných třídách. Bude tedy chodit do školy. Beru to jako samozřejmost.
O to víc mne překvapilo, že se mne někteří lidé ptali, jestli pro ni mám připravený jiný program místo těch hor. A ptali se mne na to i v okamžiku, když nedávno byla se školou na horách starší a mladší, překvapivě, opět chodila do školy.
Jsem opravdu tak krkavčí matka, když si nenafouknu své 4 týdny dovolené a neuvolním ji ze školy?

8o
Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
10.3.19 21:18
@Anonymní píše:
Zdravím.
Jsem opravdu tak krkavčí matka, když si nenafouknu své 4 týdny dovolené a neuvolním ji ze školy?

Proc? Ma normalni vyuku. Na co bys ji chtela uvolnovat? Za me taky co jsme nejeli se skolou na hory, tak jsme normalne chodily do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
10.3.19 21:18

Ne, podle mě nejsi. Možná bych ji vzala do kina jako bolestné, přeci jen nemůže jet kvůli zdraví a za to nikdo nemůže. Ale aby seděla doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
10.3.19 21:19

Zalezi na tom, kolik ji je let a jak bys eventuelne zajistovala hlidani. Pokud je na druhem stupni, do skoly bych ji neposilala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
10.3.19 21:21
@VitaminC píše:
Zalezi na tom, kolik ji je let a jak bys eventuelne zajistovala hlidani. Pokud je na druhem stupni, do skoly bych ji neposilala.

Takže spolužáci pojedou na hory, ti co nemůžou budou ve škole. A ona bude doma točit prsty mlejnek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.3.19 21:22

Proč by neměla jít do školy? Mají normálně výuku, i na škole v přírodě nebo na těch horách se za nás ucilo :nevim: kdyztak ji někam vem odpoledne, trochu oživit program (kino, cukrárna, nákupy), ale do školy bych normálně poslala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
10.3.19 21:23

Rozhodně ne, taky jsem chodila do školy když jsem nejela se školou někam. Hory jsou místo výuky, nejela tak normálně do školy. :nevim: možná bych ji ale jeden den nekam vzala protože určitě chtěla jet a zdraví ji to nedovolilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
10.3.19 21:23

@Bábrdl Ja jen vim, ze to je ztrata casu. Mohla by si jako bolestne uzit volno. I kdyby si mela cist, koukat na filmy nebo pomoct doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
10.3.19 21:25

Jako celkem je to tvoje vec ..Už je to dávno, ale moje dcera jednou ve 5.tride taky nemohla ze zdravotnich duvodu jet na skolu v prirode..Sice takky byla moznost , ze by se ten týden ucila v jine tride, ale dcera nešla do školy, protoze byla nešťastná, že jí doktor nedovolil tu školu v přírodě..bylo jí to hoodne líto. Muj pritel mel volno a byl s ni .Ja jsem jí ty zameškané hodiny omluvila.
Je to vec rodicu a taky jak to díte bere. A dceri nevadi , ze bude v te jiné tride?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@VitaminC
1.stupeň. Hlídání bych musela zajistit.
@Mochomurka83
Mne vůbec nenapadlo, že bych ji měla uvolňovat… To napadalo jiné…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Take jsem nejela jednou na skolu v prirode .Byl to trest od tridny ucitelky.Nechci to vypisovat.Moc me to mrzelo.Hlavne si dodnes myslim ,ze jsem vtom byla nevine.Ale odnesla jsem to a mrzelo me to dlouho.Uvas je to o necem jinem ,ale asi bych ji to trosku vynahradila po skole :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.19 21:26
Hru
@Anonymní píše:
Take jsem nejela jednou na skolu v prirode .Byl to trest od tridny ucitelky.Nechci to vypisovat.Moc me to mrzelo.Hlavne si dodnes myslim ,ze jsem vtom byla nevine.Ale odnesla jsem to a mrzelo me to dlouho.Uvas je to o necem jinem ,ale asi bych ji to trosku vynahradila po skole :srdce:

To nejsem já… :think: Asi jim to zase zlobí… :think:

• Citovat
  • Upravit
4140
10.3.19 21:27

Vzala bych ji jako bolestne na neco/nekam. Do kina, do bazenu, na kone, co ja vim, co ma tvoje dcera rada. Ale jinak nechapu, proc by nemela celou dobu chodit do skoly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
10.3.19 21:33

Jak to tady čtu , tak si rikam , ze jsme tenkrat byli s pritelem moc citliví a hodní , kdyz jsme moji dceru uvolnili ze školy, kdyz nejela na školu v prirode (ze zdravornich duvodu) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí